Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 2

IP: *.mynow.co.uk 23.02.06, 12:39
Jest to naprawdę jedno z lepszych Gimnazjum w Łodzi. Wspaniała kadra
pedagogiczna i nie tylko. No cóż możnaby było zrobić więcej w tej szkole ale
jak wszędzie w Polsce brakuje pieniedzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Włodek Re: Gimnazjum nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:30
      Moim zdaniem to dobra szkoła. Na pewno mogłaby być jeszcze lepsza. Są tam klasy
      integracyne, prowadzony jest program przedsiębiorczości i są najlepsi młodzi
      zapaśnicy w Łodzi.
    • Gość: Monika-uczennica Re: Gimnazjum nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:01
      Jest to najbardziej odjechane gimnazjum w lodzi.Swietni nauczyciele i najlepsza
      mlodziez podnosza ranking dwojki.Jedno ze starszych gimnazjow w Lodzi ale tez i
      lepszych.Warto tam pojsc-to pewne.
      • Gość: fajna Re: Gimnazjum nr 2 IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 21:32
        • Gość: Nie! Re: Gimnazjum nr 2 IP: *.toya.net.pl 01.04.06, 18:58
          Mialam isc do tego gimnazjum,ale w ostatniej chwili zrezygnowałam i bardzo się
          z tego cieszę!Cóż,ze mamy tam młodych zapaśników?Siostra Arlety zajmuje wysokie
          miejsca w eliminacjach i nie tylko....a co prawda skonczyla juz to gimnazjum z
          3 lata temu....Osobiscie nie chcialabym tam chodzic....zbyt wiele zlego
          slyszalam o tej szkole!
      • Gość: ja Re: Gimnazjum nr 2 IP: *.toya.net.pl 06.01.15, 14:18
        A jaki jest tam poziom?
        Czy średni 3,45-3,50 wystarczy?
      • Gość: jq Re: Gimnazjum nr 2 IP: *.toya.net.pl 06.01.15, 14:20
        Czy średnia 3,45-3,50 wystarczy by tam pujść?
    • Gość: mama ucznia prawda o tej szkole.... IP: *.toya.net.pl 19.02.15, 08:55
      Mój syn poszedł do tego gimnazjum i..........stał sie cud.....dzieciak który zawsze był gnębiony z powodu głebokiej dysleksji w podstawówce ,w której nie miał pomocy żadnej od nauczycieli a tylko ,,pod górkę,, w GIMNAZJUM nr 2 wypłynoł na szerokie wody.....zaklimatyzowal sie i zintegrowal wspaniale z uczniami oraz nauczycielami,zdobywa nogrody w konkursach,dobrze sie uczy,bierze udział w konkursach szkolnych i poza szkolnych,zdobywa nagrody!!!!!otrzymał fachową pomoc i opieke od nauczycieli.Podejście syna do nauki odmieniło sie o 360 stopni!!!Wszyscy nauczyciele ,uczacy mojego syna respektuja opinie poradni psychologiczno-pedagogicznej,pomagaja ,moze pisac na komputerze w czasie lekcji ,prace domowe odrabia na komputerze co zdecydowanie uprosciło jemu naukę i podniosło jego poziom!!! Nie boi sie szkoly ani matematyki i angielskiego ,a z tymi przedmiotami miał w podstawówce najwieksze problemy teraz to uczen który na półrocze ma 4 z tych przedmiotów.Nikt go tam nie wysmiewa ale motywuja go nauczyciele i starsi koledzy.Wspaniała kadra nauczycielska.
      A w podstawówce przestrzegali mnie i odradzali przed poslaniem tam syna do gimnazjum, przestrzegano mnie ,mówiac ,ze ,,chodzi tam patologia,,co jest ewidentna nieprawdą ,przyjezdzają tu dzieciaki z odległych miejsc w Łodzi.
      Jeszcze raz powtarzam,cudowna kadra nauczycielska,klasy integracyjne w których jest dwóch nauczycieli prowadzacych lekcje i to jest fakt a nie fikcja na papierze!!!!
      Fajne jest w tej szkole tez to,że jest tam przestrzeń a nie taka ,,klitka,, jak gimn nr 3 w którym panuje tłok i duchota,gimn nr 3 bylo dla nas rejonowe ale zdecydowalismy wspólnoie o tym,że syn pójdzie do 2 i to był trafiony ,cudowny wybór!!!!.
      Dzieciak nie jest zestresowany i znerwicowany przez szkołe a to atut!!!!Zajęcia pozalekcyjne,mozliwośc poprawy gorszych ocen w dogodnych terminach!
      Nie sluchajcie nauczycieli w podstawówkach bo ględzą głupoty!!!!! Zapytajcie uczniów którzy chodza do 2 lub tych którzy juz skonczyli tam edukacje!!!!!!

• Gość: Angelika Wojtasik Re: prawda o tej szkole.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.15, 21:04
        czy syn uczęszcza do klasy integracyjnej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka