Gość: Ewelina :-) To jest zajefajne gimnazjum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 10.03.06, 16:57 Ja teraz chodzę do tego gimnazjum i jest superowskie!!!! Nauczyciele są fajni i w ogóle nasze gimnazjum musi wygrać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 18:46 Chidze do gim.31 jestem w druguej klasie lubie tą szkołe jest naprawde simieszna i iednoczeninie wysoki poziom nauczania.Mili są tez nauczyciele z poczuciem chumory a złaszcza pan od informatyli i techniki:P to jest spoko gości.Więc zapraszam Wszystkich do tego gimnazjum.ZAPRASZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sp139 Re: Gimnazjum nr 31 IP: 217.153.198.* 13.03.06, 12:59 Nie jesteśmy w rejonie "31", ale od 3lat uczestniczymy w konkursach organizowanych dla szkół podsawowych. Bardzo to nam się podoba i prosimy o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Gimnazjum nr 31 IP: 212.191.173.* 14.03.06, 10:40 Moja córka chodzi to tego gimnazjum, lecz niestety nie jestem zadowolony. Mojego młodszego syna tu nie poślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic2 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 14.03.06, 11:01 szkoła zatrudnia wielu nadprzeciętnie wymagających nauczycieli. wymagania dotyczą szczególnie w trzecim roku nauki umiejętności samodzielnej pracy, a uczniowie pragnący podjąć wyzwanie zawsze mogą liczyć na pomoc pedagogów. należy dodać, że uczniowie, których możliwości nie pozwalają na osiągnięcie bardzo wysokich wyników w nauce również nie są pozostawieni sami sobie. uczniowie mają tu również możliwość wykazania własnej aktywności społecznej. zakres działań uczniowskich jest w tej szkole wyjątkowo szeroki, a zaufanie jakim są dzieci obdarzone, powoduje marginalizację stresu szkolnego. szkołe tę ukończyło już dwoje naszych dzieci i mamy nadzieję, że również trzecie wyrazi chęć dojeżdżania do gimnazjum starszego rodzeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń klasa2 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:54 ogulnie fajni nauczyciele i uczniowie tylko co niektuzy nauczyciele są nieobiektywni i niesprawiedliwi ale sa to elementarne jednostki u nas w szkole moły by być lepsze i szybsze kompy ale jest u nas fajnie i znosnie kadra miła i ładne nauczycielki (sexy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario14 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 19:52 gimn 31 jest supppppppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrr rozumiecie??? najlepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marteczek=) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 15.03.06, 12:20 nasze gimnazjum jest zajefajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalcius Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:25 Gimnazjum 31 for ever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUfLO Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 19.03.06, 16:37 nasza szkola jest naprawde zajebista. spoko ludzie, nauczyciele wyluzowani i wyrozumiali, poświęcają sie w swojej pracy. lekcje sa przeprowadzane ciekawie i na wysokim poziomie choc nie trzeba ciezko zakuwac. wpadajcie do 31 bo ta szkola ma przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 22:42 tak nasze gimnazjum jest wspaniałe, tyle ciekawych rzeczy się w nim dzieje :) atmosfera jest spoko i wogole...:) Odpowiedz Link Zgłoś