Gość: Misio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:12 a jakie fajne są dziury na Rudzkiej, po prostu rewelacja!! zapraszam wszystkich do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzeku uwaga na lisy ! IP: *.range86-129.btcentralplus.com 25.02.06, 15:43 Uwaga na przebywajace w dziurach lisie rodziny. przypominam ze lisy objete sa ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitum Re: Dziura tygodnia IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 25.02.06, 20:06 bardzo mi sie wasz konkurs z nagroda podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Dziura tygodnia 25.03.06, 23:58 Raczej uważam, że zamiast głupiego konkursu, zdjęcia dziur czy typowych czy nietypowych powinny tarfić oprócz gazet do ZDiT. Nie wiem co zrobi z tym fantem ZDiT ale przynajmniej zobaczą swoją przyszłość czyli pracę na najbliższe lata. Niestety znowu będzie tłumaczenie, jak już znam ZDiT, że nie mamy pięniedzy. Mogę wszystko zrozumieć, że to potrwa bo i tak jest już dużo pracy nad innymi ulicami ale prędzej czy później musi to być zrobione. I tak ostateczne decyzje w Zarządzie co i jak i kiedy podejmuje Dyrekcja a nie jeden czy dwóch urzędników. Poza tym dziur nie łatają urzędnicy ze ZDiT tylko robotnicy z firm np typu Unidro, Kral itd itp Odpowiedz Link Zgłoś