Gość: Mos IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 10.04.02, 15:12 Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bernard Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.swipnet.se 12.04.02, 15:07 kolego, lecz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREEN Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:39 Gość portalu: bernard napisał(a): > kolego, lecz sie! ZAPÓŻNO NIC MU NIE POMOŻE ,JEDEN AUSTRYJACKI ŻYD JUZ TAK KRZYCZAŁ JAK SKOŃCZYŁ WIADOMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 19:42 Gość portalu: Mos napisał(a): > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mozna zalatwic, zeby ta fala sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi o to, ze jak sie teraz chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, szczegolnie panowie. Jasna skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednakowi. A ja bym chciala zeby byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemniejsza karnacje skory, albo przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're welcomed here! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredziu Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.pppool.de 12.04.02, 20:37 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > > Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mozna zalatwic, zeby ta fal > a > sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi o to, ze jak sie teraz > chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, szczegolnie panowie. Jas > na > skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednakowi. A ja bym chciala zeb > y > byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemniejsza karnacje skory, alb > o > przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're welcomed here! Heldziu ja mam Bronsowe Oczy i nie Blondyn jestem opalony i chcialem z Toba Gwiazdy na Pustinii Liczyc ! a ty w Tigrisami z kochalas sie i list nie odpisalas ! Szalom dzisaj Ma Pantwo Izrael 54 Lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 21:15 Gość portalu: Fredziu napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > > > > > Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mozna zalatwic, zeby t > a fal > > a > > sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi o to, ze jak sie ter > az > > chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, szczegolnie panowie > . Jas > > na > > skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednakowi. A ja bym chcial > a zeb > > y > > byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemniejsza karnacje skory > , alb > > o > > przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're welcomed here! > > Heldziu ja mam Bronsowe Oczy i nie Blondyn jestem opalony i chcialem z Toba > Gwiazdy na Pustinii Liczyc ! a ty w Tigrisami z kochalas sie i list nie > odpisalas ! Szalom dzisaj Ma Pantwo Izrael 54 Lat Fredziu! ja wiem ze ty masz brazowe oczy i nie jestes blondynem! Ty bys tutaj w Polsce mial dobrze, nie masz pojecia jakie to nudne, jak wszyscy panowie sa jednakowi! To znaczy oni sa oczywiscie piekni, nad wyraz interesujacy i tak dalej. Ale jednakowi! To jest NUDNE, szczegolnie jak sie zima skonczyla, posciagali te czapki i szaliki i lepiej ich widac. Panie to przynajmniej sobie wlosy farbuja na rozne kolory, a ci chodza po ulicach, sami jednakowi! Jakbys z paroma kolegami tu przyjechal i sie osiedlil, to od razu byloby ciekawiej:))))) Panstwo Izrael ma dzisiaj 54 lata? Nie wiedzialam. Wszystkiego najlepszego:) Shalom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.pppool.de 12.04.02, 21:27 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Fredziu napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > > > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > > > > > > > > Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mozna zalatwic, z > eby t > > a fal > > > a > > > sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi o to, ze jak si > e ter > > az > > > chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, szczegolnie pa > nowie > > . Jas > > > na > > > skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednakowi. A ja bym c > hcial > > a zeb > > > y > > > byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemniejsza karnacje > skory > > , alb > > > o > > > przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're welcomed here! > > > > Heldziu ja mam Bronsowe Oczy i nie Blondyn jestem opalony i chcialem z Tob > a > > Gwiazdy na Pustinii Liczyc ! a ty w Tigrisami z kochalas sie i list nie > > odpisalas ! Szalom dzisaj Ma Pantwo Izrael 54 Lat > > Fredziu! ja wiem ze ty masz brazowe oczy i nie jestes blondynem! Ty bys tutaj w > > Polsce mial dobrze, nie masz pojecia jakie to nudne, jak wszyscy panowie sa > jednakowi! To znaczy oni sa oczywiscie piekni, nad wyraz interesujacy i tak > dalej. Ale jednakowi! To jest NUDNE, szczegolnie jak sie zima skonczyla, > posciagali te czapki i szaliki i lepiej ich widac. Panie to przynajmniej sobie > wlosy farbuja na rozne kolory, a ci chodza po ulicach, sami jednakowi! Jakbys z > > paroma kolegami tu przyjechal i sie osiedlil, to od razu byloby ciekawiej:))))) > > Panstwo Izrael ma dzisiaj 54 lata? Nie wiedzialam. Wszystkiego najlepszego:) > Shalom! Mysle z Toba ja by sie w Polsce nie Nudzil nawet Brak slonca Arbusy i czerwonego Wina Moich Kolegow nie wezne . Ostatnio byle z Ladnym Pierrem:Szerokje Ramjona, bronsowe oczy, czarne Krutkie ! wlosy, sile rence, zgrabne nogi, i ladna Polka sie wnim zaszalowala a potem na Lotnysku tak Dozo Lsy Plywali ze Wisla mniala Powode. Ja nie moglem to znosic ! byla nawet u niego w Izraelu ale bylo jej zagoronco z Pierrem. Droga taka awanture nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 21:51 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Fredziu napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > > > > > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > > > > > > > > > > > Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mozna zalatw > ic, z > > eby t > > > a fal > > > > a > > > > sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi o to, ze j > ak si > > e ter > > > az > > > > chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, szczegoln > ie pa > > nowie > > > . Jas > > > > na > > > > skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednakowi. A ja > bym c > > hcial > > > a zeb > > > > y > > > > byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemniejsza karn > acje > > skory > > > , alb > > > > o > > > > przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're welcomed h > ere! > > > > > > Heldziu ja mam Bronsowe Oczy i nie Blondyn jestem opalony i chcialem > z Tob > > a > > > Gwiazdy na Pustinii Liczyc ! a ty w Tigrisami z kochalas sie i list n > ie > > > odpisalas ! Szalom dzisaj Ma Pantwo Izrael 54 Lat > > > > Fredziu! ja wiem ze ty masz brazowe oczy i nie jestes blondynem! Ty bys tu > taj w > > > > Polsce mial dobrze, nie masz pojecia jakie to nudne, jak wszyscy panowie s > a > > jednakowi! To znaczy oni sa oczywiscie piekni, nad wyraz interesujacy i ta > k > > dalej. Ale jednakowi! To jest NUDNE, szczegolnie jak sie zima skonczyla, > > posciagali te czapki i szaliki i lepiej ich widac. Panie to przynajmniej s > obie > > wlosy farbuja na rozne kolory, a ci chodza po ulicach, sami jednakowi! Jak > bys z > > > > paroma kolegami tu przyjechal i sie osiedlil, to od razu byloby ciekawiej: > ))))) > > > > Panstwo Izrael ma dzisiaj 54 lata? Nie wiedzialam. Wszystkiego najlepszego > :) > > Shalom! > Mysle z Toba ja by sie w Polsce nie Nudzil nawet Brak slonca Arbusy i czerwoneg > o > Wina > Moich Kolegow nie wezne . > Ostatnio byle z Ladnym Pierrem:Szerokje Ramjona, bronsowe oczy, czarne Krutkie > ! > wlosy, sile rence, zgrabne nogi, i ladna Polka sie wnim zaszalowala a potem na > Lotnysku tak Dozo Lsy Plywali ze Wisla mniala Powode. > Ja nie moglem to znosic ! byla nawet u niego w Izraelu ale bylo jej zagoronco > z Pierrem. > Droga taka awanture nie chce > Hihiiiii! Sam widzisz, Fredziu! Ta dama zobaczyla te piekne brazowe oczy i od razu sie zakochala! Moze to byly pierwsze brazowe oczy w jej zyciu po samych niebieskich? Ja ci mowie, globalizacja to jest to! A Pierre nie ma sie co przejmowac, ze jego dama upalow nie wytrzymuje. U was rzeczywiscie jest goraco, to klimat nie dla wszystkich. Mysle ze gdyby pobyl tu dluzej, to znalazlby i taka dame, ktora upaly lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.tnt9.s2.uunet.de 13.04.02, 09:38 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Fredzio napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Fredziu napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > > > > > > > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > > > > > > > > > > > > > > Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mozna z > alatw > > ic, z > > > eby t > > > > a fal > > > > > a > > > > > sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi o to, > ze j > > ak si > > > e ter > > > > az > > > > > chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, szcz > egoln > > ie pa > > > nowie > > > > . Jas > > > > > na > > > > > skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednakowi. > A ja > > bym c > > > hcial > > > > a zeb > > > > > y > > > > > byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemniejsza > karn > > acje > > > skory > > > > , alb > > > > > o > > > > > przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're welco > med h > > ere! > > > > > > > > Heldziu ja mam Bronsowe Oczy i nie Blondyn jestem opalony i chci > alem > > z Tob > > > a > > > > Gwiazdy na Pustinii Liczyc ! a ty w Tigrisami z kochalas sie i l > ist n > > ie > > > > odpisalas ! Szalom dzisaj Ma Pantwo Izrael 54 Lat > > > > > > Fredziu! ja wiem ze ty masz brazowe oczy i nie jestes blondynem! Ty b > ys tu > > taj w > > > > > > Polsce mial dobrze, nie masz pojecia jakie to nudne, jak wszyscy pano > wie s > > a > > > jednakowi! To znaczy oni sa oczywiscie piekni, nad wyraz interesujacy > i ta > > k > > > dalej. Ale jednakowi! To jest NUDNE, szczegolnie jak sie zima skonczy > la, > > > posciagali te czapki i szaliki i lepiej ich widac. Panie to przynajmn > iej s > > obie > > > wlosy farbuja na rozne kolory, a ci chodza po ulicach, sami jednakowi > ! Jak > > bys z > > > > > > paroma kolegami tu przyjechal i sie osiedlil, to od razu byloby cieka > wiej: > > ))))) > > > > > > Panstwo Izrael ma dzisiaj 54 lata? Nie wiedzialam. Wszystkiego najlep > szego > > :) > > > Shalom! > > Mysle z Toba ja by sie w Polsce nie Nudzil nawet Brak slonca Arbusy i czer > woneg > > o > > Wina > > Moich Kolegow nie wezne . > > Ostatnio byle z Ladnym Pierrem:Szerokje Ramjona, bronsowe oczy, czarne Kru > tkie > > ! > > wlosy, sile rence, zgrabne nogi, i ladna Polka sie wnim zaszalowala a pote > m na > > Lotnysku tak Dozo Lsy Plywali ze Wisla mniala Powode. > > Ja nie moglem to znosic ! byla nawet u niego w Izraelu ale bylo jej zagoro > nco > > z Pierrem. > > Droga taka awanture nie chce > > > > > Hihiiiii! Sam widzisz, Fredziu! Ta dama zobaczyla te piekne brazowe oczy i od > razu sie zakochala! Moze to byly pierwsze brazowe oczy w jej zyciu po samych > niebieskich? Ja ci mowie, globalizacja to jest to! > > A Pierre nie ma sie co przejmowac, ze jego dama upalow nie wytrzymuje. U was > rzeczywiscie jest goraco, to klimat nie dla wszystkich. Mysle ze gdyby pobyl tu > > dluzej, to znalazlby i taka dame, ktora upaly lubi! Dobrze wezne Ladnego Pierra, on jest Pszystonjak bo Dziadki pochodza z Polski i szukamy mu Dame co znosi maszego Klimatu,ale problem jest ze z dozo Kobiet z niego w Polsce szaluja i wybor jest Cieszki i mam caly czas Tlumaczyc te Damy slabo po angielsku albo po Francuzko rozmawiaja, i nie zostaje mi czas dla moje poznania. Ale twierdze z z Toba bi ja sie nudzil ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 10:12 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Fredziu napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swia > ta! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Znaczy, szykuje sie fala imigracji do Polski? A czy mo > zna z > > alatw > > > ic, z > > > > eby t > > > > > a fal > > > > > > a > > > > > > sie skladala z ludzi o urozmaiconym wygladzie? Chodzi > o to, > > ze j > > > ak si > > > > e ter > > > > > az > > > > > > chodzi po ulicach, to wszyscy wygladaja po slowiansku, > szcz > > egoln > > > ie pa > > > > nowie > > > > > . Jas > > > > > > na > > > > > > skora, szare albo niebieskie oczy, itd. Wszyscy jednak > owi. > > A ja > > > bym c > > > > hcial > > > > > a zeb > > > > > > y > > > > > > byl wiekszy wybor! Jesli wiec masz piwne oczy i ciemni > ejsza > > karn > > > acje > > > > skory > > > > > , alb > > > > > > o > > > > > > przynajmniej ciemne wlosy - zostan imigrantem! You're > welco > > med h > > > ere! > > > > > > > > > > Heldziu ja mam Bronsowe Oczy i nie Blondyn jestem opalony i > chci > > alem > > > z Tob > > > > a > > > > > Gwiazdy na Pustinii Liczyc ! a ty w Tigrisami z kochalas si > e i l > > ist n > > > ie > > > > > odpisalas ! Szalom dzisaj Ma Pantwo Izrael 54 Lat > > > > > > > > Fredziu! ja wiem ze ty masz brazowe oczy i nie jestes blondynem! > Ty b > > ys tu > > > taj w > > > > > > > > Polsce mial dobrze, nie masz pojecia jakie to nudne, jak wszyscy > pano > > wie s > > > a > > > > jednakowi! To znaczy oni sa oczywiscie piekni, nad wyraz interes > ujacy > > i ta > > > k > > > > dalej. Ale jednakowi! To jest NUDNE, szczegolnie jak sie zima sk > onczy > > la, > > > > posciagali te czapki i szaliki i lepiej ich widac. Panie to przy > najmn > > iej s > > > obie > > > > wlosy farbuja na rozne kolory, a ci chodza po ulicach, sami jedn > akowi > > ! Jak > > > bys z > > > > > > > > paroma kolegami tu przyjechal i sie osiedlil, to od razu byloby > cieka > > wiej: > > > ))))) > > > > > > > > Panstwo Izrael ma dzisiaj 54 lata? Nie wiedzialam. Wszystkiego n > ajlep > > szego > > > :) > > > > Shalom! > > > Mysle z Toba ja by sie w Polsce nie Nudzil nawet Brak slonca Arbusy i > czer > > woneg > > > o > > > Wina > > > Moich Kolegow nie wezne . > > > Ostatnio byle z Ladnym Pierrem:Szerokje Ramjona, bronsowe oczy, czarn > e Kru > > tkie > > > ! > > > wlosy, sile rence, zgrabne nogi, i ladna Polka sie wnim zaszalowala a > pote > > m na > > > Lotnysku tak Dozo Lsy Plywali ze Wisla mniala Powode. > > > Ja nie moglem to znosic ! byla nawet u niego w Izraelu ale bylo jej z > agoro > > nco > > > z Pierrem. > > > Droga taka awanture nie chce > > > > > > > > > Hihiiiii! Sam widzisz, Fredziu! Ta dama zobaczyla te piekne brazowe oczy i > od > > razu sie zakochala! Moze to byly pierwsze brazowe oczy w jej zyciu po samy > ch > > niebieskich? Ja ci mowie, globalizacja to jest to! > > > > A Pierre nie ma sie co przejmowac, ze jego dama upalow nie wytrzymuje. U w > as > > rzeczywiscie jest goraco, to klimat nie dla wszystkich. Mysle ze gdyby pob > yl tu > > > > dluzej, to znalazlby i taka dame, ktora upaly lubi! > > Dobrze wezne Ladnego Pierra, on jest Pszystonjak bo Dziadki pochodza z Polski > i szukamy mu Dame co znosi maszego Klimatu,ale problem jest ze z dozo Kobiet z > niego w Polsce szaluja i wybor jest Cieszki i mam caly czas Tlumaczyc te Damy > slabo po angielsku albo po Francuzko rozmawiaja, i nie zostaje mi czas dla moje > poznania. > Ale twierdze z z Toba bi ja sie nudzil ! hihih. Guaranteed! Na pewno bys sie nie nudzil! Moj aktualny hurys tez tak twierdzi, nie wiem czemu? Ten twoj kolega Pierre ciebie niecnie wykorzystal, nastepnym razem jak razem przyjedziecie nie daj mu sie i rozmawiaj z damami dla wlasnej korzysci:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 66 Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 00:42 Fredziu dla ciebie specjalnie(nie przejmujac sie kosztami0 trzymam piec po parą niech twój dym urzyzni nasze powietrze!!! Śmiało fredziu trudno o lepsza ofertę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gde Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.proxy.aol.com 13.04.02, 13:53 No to teraz juz przekonaliscie sie kto zalozyl "solidarnosc" i po co! Dziwic sie nalezy tylko, ze Kosciol okazal sie taki wyrafinowany i bezwzgledny dajac w ofierze Polske by osiagnac swoje korzysci finansowe! Teraz juz wiecie kto to jest ks. Jankowski ten caly episkopat i tzw. dzialacze wolnosciowi i opozycyjni w okresie komuny. A Wy mysleliscie, ze ktos cos robi z milosci do Polski i Polakow. Teraz placicie cene za swoja glupote i placic ja bedziecie do nieskonczonosci!Madry Polak po szkodzie, lecz i nowe przyslowie Polak sobie kupi ze i przed szkoda i po szkodzie glupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.pppool.de 12.04.02, 19:45 Znowu Bida smrod i Bros w tych sztetalech bez Plazy slona i Arbusy ! Nie Dziekuje ! Wole arabstwo zlikwodowac u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.04.02, 20:14 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Znowu Bida smrod i Bros w tych sztetalech bez Plazy slona i Arbusy ! > Nie Dziekuje ! Wole arabstwo zlikwodowac u siebie m Wystawic szyld na granicy:Ograniczenie predkosci i Obrzezanym wstep zabroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaak Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:25 Gość portalu: Mos napisał(a): > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! Tak zrobimy na Syberii i na Księżycu wcześniej proszę uzgodnić datę przyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Do helgi !!! 12.04.02, 21:37 ty mi tu franco pojebusow nie sprowadzaj !!!! jak ci zle to jedz do fredka fredzio - israel ma 54 lata ??? to biorac pod uwage jaki rak go toczy to chyba niedlugo bedzie kaput Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Do helgi !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 22:16 wesoly3 napisał(a): > ty mi tu franco pojebusow nie sprowadzaj !!!! > jak ci zle to jedz do fredka > > > fredzio - israel ma 54 lata ??? > to biorac pod uwage jaki rak go toczy to chyba niedlugo bedzie kaput Z czego wnosze ze jestes jednym z tych niebieskookich panow o bladej cerze? Nie przejmuj sie tak, ja wcale nie mam na mysli ze jestescie do niczego! Niektorzy z was bywaja nawet bardzo interesujacy, rozumiesz, ale co monotonia to monotonia. Nie martw sie, dla ciebie dam tez wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumsfeld Re: Do helgi !!! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 12.04.02, 22:28 Gość portalu: Helga napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > ty mi tu franco pojebusow nie sprowadzaj !!!! > > jak ci zle to jedz do fredka > > > > > > fredzio - israel ma 54 lata ??? > > to biorac pod uwage jaki rak go toczy to chyba niedlugo bedzie kaput > > Z czego wnosze ze jestes jednym z tych niebieskookich panow o bladej cerze? Nie > > przejmuj sie tak, ja wcale nie mam na mysli ze jestescie do niczego! Niektorzy > z > was bywaja nawet bardzo interesujacy, rozumiesz, ale co monotonia to monotonia. > > Nie martw sie, dla ciebie dam tez wystarczy! > Helga-kulturalna pierdolona w dupe przez psa wilczura z brazowymi oczyma jebana.Pies cie juz nie chce,nie ma dla ciebie innych w Polsce to wykup sobie kurwo psia bilet w jedna strone do Izraela.Tam ci Fredzio czolgiem zaparkuje-jak to PULS pisal. Dlaczego sie oszczynogo z pizda po kolana w Polsce marnujesz? izrael potrzebuje poglowia a palestynczycy jeszcze bardziej. Autobusy juz za puste jezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI 12.04.02, 22:32 Gość portalu: Mos napisał(a): > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! Juz raz "Izrael" byl. Pomieszczenia jeszcze sie zachowaly i nadaja sie do ponownego zamieszkania. Zanosi sie, ze bedziemy mieli nowa "cieplownie". Wiec zapraszamy do .... A-B (Nowa ziemia obiecana). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly3 Do helgi IP: 151.112.27.* 12.04.02, 22:35 istotnie - oczy mam niebieskie ale co do cery - pudlo mam ciemna - nawet zima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Do helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 23:05 Gość portalu: wesoly3 napisał(a): > istotnie - oczy mam niebieskie > ale co do cery - pudlo > mam ciemna - nawet zima Acha! to bardzo ladnie z twojej strony! W takim razie jestes jednym z tych co polskie ulice czynia mniej monotonnymi. Gratulacje:) Niemniej przydaloby sie takich zroznicowanych panow wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.net-linx.com 12.04.02, 23:55 <B>jojo<B> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 00:27 Gość portalu: jojo napisał(a): > <B>jojo<B> Jakiez znowu jojo? z takim ip??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: 192.168.5.* 13.04.02, 00:26 Gość portalu: Mos napisał(a): > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! Panem tego swiata jest ponoc Szatan. To by sie zgadzalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 66 Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 00:39 Gość portalu: Mos napisał(a): > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! a i owszem mamy trochę miejsca w Oświęcimiu - pasuje? 10$ ze znizka od kazdego parszywca? Szaron gratis!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 10:14 Gość portalu: 66 napisał(a): > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > a i owszem mamy trochę miejsca w Oświęcimiu - pasuje? > 10$ ze znizka od kazdego parszywca? > Szaron gratis!!!!! jestes bardzo brzydkim czlowiekiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumsfeld Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 13.04.02, 07:25 Gość portalu: Mos napisał(a): > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! Bardzo chetnie tylko tranzytem przez Oswiecim,Treblinke. Mozna tez zachaczyc o Burkenau i zaladowac do ostatniego wagonu cyklon B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.tnt9.s2.uunet.de 13.04.02, 09:45 Gość portalu: Rumsfeld napisał(a): > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > Bardzo chetnie tylko tranzytem przez Oswiecim,Treblinke. > Mozna tez zachaczyc o Burkenau i zaladowac do ostatniego wagonu > cyklon B. Antysemita zostanie Antysemita tak jak Aids zostaje u Chorego z to myslenie z likwidujemy Dzisaj wiecej arabstwo i Gojow ! Ofiara na Altarzu Panstwa Izraelskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY Izrael NA TERENIE POLSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 10:20 Gość portalu: Rumsfeld napisał(a): > Gość portalu: Mos napisał(a): > > > Polacy musicie zrobic miejsca dla Panow tego Swiata! > > Bardzo chetnie tylko tranzytem przez Oswiecim,Treblinke. > Mozna tez zachaczyc o Burkenau i zaladowac do ostatniego wagonu > cyklon B. Gdybys cos takiego powiedzial tu w Polsce, to trafilbys do pudla, brzydki czlowieku. To takie masz poczucie humoru, ze cie mordowanie ludzi bawi? Mysle ze dla Polski lepiej, ze wyjechales. Nie wracaj:( Odpowiedz Link Zgłoś