Dodaj do ulubionych

XVIII Liceum Ogólnokształcące

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:37
Szkoła wygląda jak pobojowisko, więc zastanawiam się kto do niej chodzi.
Kiedy rano wychodzę do pracy, przed moim blokiem stoi gromada uczniów tej
placówki, którzy popalając, wyrażają się niepochlebnie o nauczycielach i
szkole. Ja osobiście nie chciałabym, żeby moje dziecko było uczniem tej
szkoły!
Obserwuj wątek
    • kamilaangela Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące 15.03.06, 19:09
      JEstem uczennicą tej szkoły i powyższy artykuł mnie rozbawil...szkola ta jest
      swietna...kazdy ma do niej dobre podejscie dzieki czemu lepiej sie w niej
      czuje...a chyba o to chodzi zeby na loozie isc do szkoły...a nie z niej
      uciekac....wiec sorry ale niech ten cały SĄSIAD sie nie wypowiada bo to jest
      załosne....
    • kamilaangela Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące 15.03.06, 19:13
      Serdecznie zapraszam do tej szkoły...W tej szkole panuje bardzo miła
      atmosfera...kazdy gdy tylko potrzeba wyciaga pomocną dłon....polecam to własnie
      XVIII liceum
    • Gość: Agacionek Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:22
      Nom zgadzam się Kamilką :D Na początQ było ciężko, ale teraz jest spoko :D A
      ten sąsiad no może niech lepiej zmieni miejsce zamieszkania jak sie jemu
      okolica niepodoba <lol> Myślę, że taka młodzież jest nie tylko w naszym LO :)
      Nie da się tego wytępić...

<Ryk z sąsiada>
    • Gość: Kosa Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.157.rev.vline.pl 18.03.06, 20:10
      Jestem uczennicą tej szkoły i takze zgadzam sie z kamilą poniewaz szkoła jest
      fajna mozna sie łatwo porozumiec z nauczycielami i jest fajna atmosfera!!jestem
      uczennicą klasy pierwszej i bałam sie nowej szkoły jednak widac nie potrzebnie
      poniewaz nie mam w niej żadnych problemów....szkoła jest lajtowa:)
    • Gość: Krawiec Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 20:32
      Szkola jest zajebista w deche!!!
    • Gość: bib Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.range86-137.btcentralplus.com 23.03.06, 19:16
      mysle ze poziom wypowiedzi uczniow nakresla mniejwiecej poziom szkoly. XXVIII ti tzw. liceum
      spadochroniarz - tam wlasnie dostaja sie mlodociani przestepcy i nieletnie kurewki, ktore wywalili na pysl
      z innych skol
      • kamilaangela Re: XVIII Liceum Ogólnokształcące 24.03.06, 22:46
        Osoba ktora podpisała sie bib....tak naprawde to ona jest jakas niedorozwinieta
        i niewychowania....zapewne chcialaby chodzic do tej szkoły ale z taka twarza to
        nikt jej tam nie chcial....to Twoj sposób wypowiedzi pokazuje jak bardzo jestes
        uzdolniony/uzdolniona...cofnij sie do zerówki...tam uczą kultury....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka