Gość: annana kofana IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.03.06, 20:26 Ciekawe czy ptasia grypa rozniesie sie szybiciej z moherogrodu niz - rydzyk. Na szczescie nie jest tak szkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi majaczysz bydgoska kobyło, pewnie już cię wzięło.. IP: *.forweb.pl 05.03.06, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Ptasia grypa w Toruniu - radość w Bydgoszczy IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.06, 20:47 Takie bydgoskie skundlenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm Re: Ptasia grypa w Toruniu - radość w Bydgoszczy IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.06, 20:55 To chyba dwustronne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_bakos Re: Ptasia grypa w Toruniu - radość w Bydgoszczy 05.03.06, 21:03 Burakow w Polsce jest pelno wszedzie, a grypa mnie ani grzeje ani ziembi. Sam Rydzyk juz mnie troche wtrynia, ale akurat nie dla tego, ze jest z Torunia. Wtrynialby mnie nawet gdyby byl z Bydzi, czy Łodzi;-) ktorej architektura bardzo mi sie podoba. Pozdro - fajna "Manufaktura" wam sie szykuje! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_bakos Ptasia grypa w Toruniu 05.03.06, 21:04 Oczywiscie jestem z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: ___________ZARAZA IP: *.lodz.msk.pl 05.03.06, 21:17 Może ta grypa rydzykowców wybije - czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ___________ZARAZA 05.03.06, 22:37 Jutro się dowiemy, że to wszystko wina PO. Odpowiedz Link Zgłoś