med_max 01.12.02, 12:53 Wrodzony wdzięk, inteligencja, duże niebieskie rozmarzone oczy, dobry humor po porannym bieganiu i pysznej kawie oraz legendarna już skromność. Tyle u mnie. Co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiza_de_kotlet_mielony Re: tyle u mnie... 01.12.02, 13:21 Poczucie humoru Cię rzeczywiście dzisiaj nie opuszcza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: tyle u mnie... 01.12.02, 13:23 A po za tym, powinnes był to umieścić na surrealu... Odpowiedz Link Zgłoś
w_trojcy_jedyni Re: tyle u mnie... 01.12.02, 13:40 A co, Markizo? Porządek, nie daj Bóg? A u nas stara bida i zamęt drubymi nićmi szyty. A susza poczyniła straszliwe spustoszenie. --- pozdrawiają Szprota HollyGodTrousers MoTłoh Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: tyle u mnie... 01.12.02, 14:10 Dziękuję Wam ! W Trójcy Jedyni Prawdziwi przyjaciele co sie Was właśnie w biedzie poznaje,ze aż piszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
aard A u mnie też bez zmian 06.12.02, 15:43 Włąściwie tak, jak u Ciebie, Med Maxie. Z jednym wyjątkiem - nie mogę spać w nocy, bo wielbicielki piszczą pod oknami. Chyba się przeprowadzę... Odpowiedz Link Zgłoś