Dodaj do ulubionych

ŁKS - Stal Głowno 1:2

IP: *.astral.lodz.pl 12.03.06, 17:38
no i jest tak jak myślałem !! owszem drużyna grała dobrze... ALE JAK MIAŁA
FORME !! szkoda tylko ze to był okres przygotowawczy zbliża się liga i co !!
KLAPS !! nagle piszą że chłopaki są beznadziejni i nie potrafią grac… jeszcze
3 tygodnie temu mieliśmy najlepsza obrone w lidze a dzisiaj piszą juz cos
innego... szkoda ze Wojno nie potrafi tak poprowadzić druzyny jak Majewski...
Żydzewiacy nie mieli formy WSZYSTKO PZREGRYWALI !! a teraz juz im wyniki
przychodza i lepiej GW pisze o ich grze !! no i dostali sponsora :/
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.03.06, 17:48
      slabiutka ta prowokacja :)
      • Gość: max Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 17:53
        Bardzo słabiutka bym powiedział...

Mecz w rzeczywistości nie wyglądał tak źle jak opisuje GW, Stal poza sytuacjami
        bramkowymi nie miała innych. A ŁKS miażdżył ich na własnej połowie.. zawiodła
        jedynie skuteczność bo powinno być nawet 6:2 dla ŁKS
        • Gość: tylko ŁKS !! Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.astral.lodz.pl 12.03.06, 18:25
          :| jestem kibice ŁKS-u chodze na mecze ale potrafie trzezwo patrzec na
          sytułacje... widzew na poczatku okresu przygotowawczego grał KAŻDY WIE JAK !!
          wszystko w plecy nawet z IV ligowcami my wygralismy z HEKO on tydzien poźniej
          dostał od nich lanie... no Panowie :/ ja nie mowie ze tka bedize w lidze mam
          nadzieje ze NIE !! ale narazie sytułacja sie odwróciła... widzew zaczyan grac
          lepiej a ŁKS przegrywa... a że sponsora maja to janmniejszy kłopot bo większa
          część Łodzi nie waźmie tego do pyska i Harnasia dupa wiecej sie bedzie
          sprzedawało :)
          • Gość: MillwalL FC Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:36
            C'mon Reds!!!eł-kał es?no thanx...
          • Gość: VFB Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:23
            Zanim coś napiszesz-idź na mecz jednej i drugiej drużyny,a potem porównuj.
            • Gość: młody następny! IP: *.pai.net.pl 12.03.06, 21:49
              byłem nie raz...nie raz wiele przeżyłem...i jestem dumnym EŁKAESIAKIEM!!

• Gość: młody nie myliłem się!..... IP: *.pai.net.pl 12.03.06, 21:47
            facet zapewniam ciebie że każdy normalny łodzianin, kibic i EŁKAESIAK ma gdzieś
            to że Carlsberg sponsorem Widzewa jest! Jeśli mu to smakuje będzie to pić BO NIE
            JEST TAKIM PRYMITYWNYM GŁUPKIEM JAK TY!

przestań podpisywać się ŁKSem bo tylko obrażasz kibiców tego klubu!

poza tym Carlsberg na pewno będzie płakał za tymi twoimi 2zł...
            • Gość: Fulko de Lorsz Kibice ełksy mistrzami .... IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 03:03
              ... bojkotów!

Gdyby przyznawano oskary za głupote i bojkoty to w obu kategoriach by w cuglah
              wygrali! Chyle czoła przed mistrzami...

Wieksza część Łodzi Harnasia nie weźmie do ust..... Buhahuha... Koziny z
              kawałkiem RTK to nie Łodź jeszcze... Wyhylcie nohy z waszego getta czasem...
              • Gość: :D Re: Kibice ełksy mistrzami .... IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.03.06, 06:59
                w sobote wychylilismy nochy do vivy...i co?? i gdzie byliscie? pochowaliscie sie
                w norkach:)
                • Gość: przekumaty Re: RTS IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 13.03.06, 09:17
                  byłeś? widziałeś? nie zabieraj głosu tam gdzie nie potrzeba
                • Gość: młody do pierdla z takim! IP: *.pai.net.pl 13.03.06, 16:29
                  i co? i to że bez względu na barwy powinieneś być najpierw spałowany a potem do
                  pierdla wsadzony? za co? a chociażby za obraze ŁKSu, któremu to podobno kibicujesz!
              • Gość: ala Re: Kibice ełksy mistrzami .... IP: *.mofnet.gov.pl 13.03.06, 09:45
                no jesteś Fulko , narescie Cie wypuscili z kliniki na przepustke ........
                teskniliśmy :))))
              • Gość: młody Re: Kibice ełksy mistrzami .... IP: *.pai.net.pl 13.03.06, 16:28
                ty człowieczku a co ty do mnie pijesz?

pewnie nie nie zrozumiałeś mojego postu!...

i tyle komentarza
    • Gość: młody normalnie nienormalny! IP: *.pai.net.pl 12.03.06, 21:43
      facet....

MILCZ BO MÓWIAC TYLKO UTWIERDZASZ ŻEŚ GŁUPI!!

poczekaj do rundy to raz, a dwa...teksty typu "żydzewiacy" wsadź sobie tak
      głeboko w d.. abyś sie aż udławił to może ci choć odrobina rozumu zacznie działać!

i tyle w tym temacie bo co takiemu napisać?
    • Gość: Krzysiek Problem Wojno: Niżnik czy Madej, Madej czy Niżnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:20
      Moje indywidualne odczucie - powrót Madeja ( bardzo cenny ) skomplikował
      koncepcję w ustalaniu zestawienia formacji środkowych rozgrywających. Ogranicza
      to możliwości w poczynaniach ofensywnych - jeden napastnik, czyli powrót do
      składu z jesiennej rundy. Wystawić Madeja na prawą stronę też nie wchodzi w
      rachubę. Przy obecnie dobrej dyspozycji Madeja, postawić na niego. Do Igora
      dołączyć np. Mężyka. Domyślam się, że intencją trenera Wojno jest przemienność
      funkcji ofensywnych pomocników ( Madeja i Niżnika ), jednak obaj nie grzeszą
      obecnie skutecznością, jeden ani drugi nie najlepiej radzi sobie też w
      czynnościach defensywnych. Ewentualnie postawić na dyspozycję w danym dniu -
      Niżnik lub Madej, Madej lub Niżnik .........
      • Gość: VOO Rzeczywiście problem IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 22:32
        Ważne żeby punkty zdobywać nie ważne kto gra
    • Gość: 1908 Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.chello.pl 12.03.06, 23:08
      lepiej ze stala niz z poru..ymi. liga pokaze, gdzie jest miejsce naszej
      druzyny. oby na 1. miejscu juz po meczu z poru..cami
      • Gość: rzaba Re: ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.vline.pl 13.03.06, 09:56
        Pierwszy post - hmmm licha prowokacja (przepraszam za kolege po szalu).
        A co do samego meczu - lidziska kto jest włascicielem Stali ??

p.s. A co do Harnasia to przynajmniej u teściów w sklepie sprzedaż wzrosła
        znacznie :)(no ale to tereny Widzewskie)
        • Gość: Fulko de Lorsz Harnaś... IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 15:02
          Wyliczenie jest proste...

Zakładają tezę , że wśród przeciętnyh spijaczy piwa w naszym mieście 10% piło
          Harnasia dotejpory...
          Kibice ełksy przestają nabywać (wiadomo - mistrzowie bojkotuff) to jest minus
          10%
          Kibice Widzewka gremialnie zaczynją pic Harnasia i poziom podnosi sie z 10% do
          powiedzmy 70% (mógłbym czarowac 100%tami ale bądźmy realistami)...
          Zakładając , że kibiców ełksy i Widzewa jest po równo w Łodzi (a wiadomo, że
          Widzewa jest 2 razy więcej ale niech będzie moja strata)...
          mamy -10% i +60% co daje LEKKO licząc +50%, a mysle że wyniki będą duuuuuuuuużo
          lepsze...

Do flugaczy i oszołomów - "ja was także!"
          • Gość: 1908 Re: Harnaś... IP: *.chello.pl 13.03.06, 15:42
            10% ludzi to predzej widzewowi kibicuje a nie kupuje piwo harnas. harnas ma 3%
            udzialu w rynku (caly browar carlsberg ma niecale 15%!), czyli ciagle mu
            brakuje do czolowki. ale w zwiazku z tym, ze jest to nowy czolowy produkt
            carlsberga w polsce i na jego reklame idzie glowna pompa pieniedzy, ilosc
            sprzedanego piwa w 2005r. byla dwa razy wieksza w stosunku do 2004r. kibice
            widzewa chyba nie maja z tym wiele wspolnego? co wiecej nie oszukujmy sie, malo
            kto to piwo pije (bo jest jakie jest), wiec bojkot i przestanie kupowania
            czegos czego sie i tak nie kupowalo nic nie da. teoretycznie wiekszy efekt w
            przypadku mizernego udzialu na rynku da kupowanie tego piwa przez kibicow
            widzewa, ktorzy tego wczesniej nie kupowali. ale i tak panowie nie macie sie co
            podniecac, bo i bez was harnas bedzie rosl jesli chodzi o sprzedaz. wydatki na
            widzew, to procent funduszu reklamowego jaki carlsberg wywali w tym roku na
            harnasia. ale juz widze te teksty jak to dzieki wam harnas sie coraz lepiej
            sprzedaje. rotfl
            • Gość: Fulko de Lorsz Re: Harnaś... IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 16:27
              :D
              Ja tam na waszym miejscu zaprzestałbym nagłasniania protestu, bo gdy sprzedarz
              wzroście 200-400% i zostanie to ogłoszone to pokaże wasza słabośc w tym
              mieście...
              Człowieku 10% Widzewa w Łodzi? Chyba z koniem sie na łep zamieniłes... Nawet na
              mecze Widzewa jest sprzedawanyh 3 razy więcej biletów niz na al.Juhni...
              Nikt nie mówi że was w Łodzi niema, ale jest was góra 40%!
              • Gość: 1908 Re: Harnaś... IP: *.chello.pl 13.03.06, 17:14
                ani naszej slabosci ani waszej sily. o wiele latwiej podniesc sprzedaz czegos
                co ma 3% udzialu w rynku niz 30%, zwlaszcza ze wydatki na reklame harnasia to
                juz czolowka krajowa. a nas bez kozery powiem jest 41% statystyku od siedmiu
                bolesci z al. pejsowskiego
                • Gość: VOO Pejsowski = Piłsudski IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 22:57
                  Bez przesady 1908 możemy Żydzewa nienawidzić ale co masz do Piłsudskiego. Nie
                  róbmy z siebie antypolaków. A Piłsudski to duma dla Polski.
                • Gość: Fulko de Lorsz Re: Harnaś... IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 01:30
                  Zgadzam się że łatwo jest podnieść z 3% do 30% - wystarczy zainwestować w
                  Widzew!
                  Reklamy lataja po telewizorze nonstoper bez większej skuteczności....

A trzymając sie reklam telewizyjnyh to nabywanie Harnasia przez Widzewiaków
                  jest jak Sprite, a wasz bojkot jak pragnienie! Im szybciej se dacie spokój tym
                  godniej możecie wyjść z twarzą....
                  • Gość: 1908 Re: Harnaś... IP: *.chello.pl 14.03.06, 11:57
                    wiem, masz swoj swiat ale jeszcze raz przypomne, ze harnas podwoil swoja
                    sprzedaz w 2005 r. i to jest mniej wiecej jak podwojenie pkb w etiopii - nadal
                    bieda. pewnie to dalej bedzie rosnac z wami czy bez was. nikt tego nie bedzie
                    bojkotowal, bo zeby to bojkotowac, to najpierw trzeba by te siki pic. najwyzej
                    swiadomie przy polce z browarami, jak ktos bedzie chcial sprobowac czegos
                    nowego, to wybierze inne piwo a nie harnasia
                    • Gość: Fulko de Lorsz Re: Harnaś... IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 19:14
                      A więc jednak zostałem posłuchany i wycofujecie sie z bojkotu...
                      A myślałem, że jesteście mniej rozumnie..
                      Gratuluje!
                      Bo czytałem opinie jak to wasz protest spowoduje tak wielkie straty Calsberga,
                      że wycofa się ze sponsoringu!
              • Gość: Stefan Batory Re:Niezły nick jak na żyda przystało IP: *.zdnet.com.pl 13.03.06, 17:51
                Za wikipedią Fulko (ur. 1092, zm. 10 listopada 1143 w Akce) - król Jerozolimy
                • Gość: historyk Re:Niezły nick jak na żyda przystało IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 19:30
                  jesteś niedouczonym ignorantem....
                  Fulko de Lorsz to możny rycerz z Lotaryngii
                  ponadto Fulko to również biskup z Krakowa...
                  Jak znacząca większość kibiców ŁKSu dałes przykład debizlizmu jaki wśród was
                  panuje...
                  Toz to choroba...
                  • Gość: histeryk Re:Niezły nick jak na żyda przystało IP: *.chello.pl 13.03.06, 21:48
                    za wikipedia widzew:

pl.wikipedia.org/wiki/Historia_Widzewa_%C5%81%C3%B3d%C5%BA
                  • Gość: Stefan Batory Do historyka.... IP: *.zdnet.com.pl 14.03.06, 13:17
                    Proszę wpisać w wyszukiwarce fulko i na pierwszym miejscu w wynikach jest właśnie to, co napisałem powyżej. Po wpisaniu pełnej nazwy wyskakują tylko wypociny na forach i to jescze z błędami ortograficznymi.
                    P.S Natomiast wypowiedź pańska w obronie rzeczonego nick'a jest stekiem wyzwisk w kierunku kibiców nielubianej przez pana i pana Fulko drużyny. W czym ten drugi ( tzn. w ubliżaniu) jest o niebo od pana "lepszy"
                • Gość: Fulko de Lorsz Re:Niezły nick jak na żyda przystało IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 01:36
                  > Za wikipedią Fulko (ur. 1092, zm. 10 listopada 1143 w Akce) - król Jerozoli
                  > my

Aś ty głupi... Wiem że podstawówkę zaocznie kończyłes ale mogłeś se do kina
                  na "Królestwo niebieskie" sie przejśc to byś zobaczył, że to królestwo było z
                  europejskich chrześcian i Żydów i Arabów gromili..
                  A do Żydów nic osobiście niemam - kibiców ŁKS dbających o groby na Kircholmie
                  szanuje i podziwiam za odwage cywilną w tym antysemickim społeczeństwie (tyczy
                  w równej mierze moich ziomów po szalu jak i waszych - zwłaszcza tych debilków
                  co zmieniaja pierwsze 2 litery na "Ży").
              • Gość: rufus71 Re: Harnaś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:03
                fulko na kierownika reklamy do carlsberga.z twoimi wyliczeniami przegonia k.p i
                zywca.jaki ty jestes poj...ny!@!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: bleeeeeeeeeeeeeeee Re: Harnaś... IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.03.06, 21:51
              1908 - chyba pierwszy raz się z Tobą zgodzę co do całości Twojego posta. Mi
              Harnaś NIE smaukuje i pewnie że czasem się go kupi ale bez przesady żeby to pic
              litra,o. Z tej pólki wolę Tatrę a generalnie Budweisera. Śmieszni są jedni i
              drudzy i skończmy to zapewnienia o potędzę. My bo wcale nie jesteśmy kadrowo
              najsilniejsi a łksa bo też raz dwa mogą ich sprowadzić na ziemie. Jak będzie
              zobaczymy za pare miesięcy.
    • Gość: _lovellas_ Kochajcie WIDZEW IP: 82.139.47.* 13.03.06, 18:22
      Kochajcie WIDZEW
      • Gość: Loverboy Re: Kochajcie WIDZEW IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 14.03.06, 08:55
        czyli - fuck of ficef

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka