Dodaj do ulubionych

Olewajcie ERĘ GSM

IP: *.kappa.com.pl 05.12.02, 13:21
Czasami mam wrażenie, że osoby piszące różne wyjaśnienia nie wiedzą na jakim
świecie żyją. Typowy przykład durnego wyjaśnienia przedstawiciela ERY w
sprawie niewidomego i jego psa. Język jest typowy dla kretynów z sieci niby
zagranicznych ale działających w Polsce. Tak jest w hipermarketach czy u
operatorów telefonów komórkowych. Chcą być praworządni a są śmieszni a co
gorsze oszukują w żywe oczy. Tak więc olewajcie takich sprzedawców. Idzcie do
konkurencji.
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Olewajcie ERĘ GSM 05.12.02, 13:24
      To wyjaśnij mi sprawę, bo przegapiłem i bazuję tylko na tym co dziś
      przeczytałem w Łódzkiej GW.
      • Gość: szwed Re: Olewajcie ERĘ GSM IP: *.kappa.com.pl 05.12.02, 13:29
        Ogólnie rzecz mówiąc nie wpuscili do salonu ERY niewidomego wraz z psem
        przewodnikiem. Teraz próbują się tłumaczyć głupio. Nie dość że stracili klienta
        to jeszczce wyrobili sobie "opinię".
        • hubar Re: Olewajcie ERĘ GSM 05.12.02, 13:44
          Wiesz ja się wcale nie dziwię oawy przed psem bez kagańca w zamkniętym
          pomieszczeniu. Nie byłem na miejscu więc nie jestem na sto procent powiedzieć.
          • Gość: szwed Re: Olewajcie ERĘ GSM IP: *.kappa.com.pl 05.12.02, 13:51
            Na koniec czy kiedykolwiek ktoś słyszał aby tresowany pies niewidomego kogos
            zaatakował???? Mamy psychoze wiejskich kundli latajacych po wsiach i
            miasteczkach i gryzacych dzieci. Oczywiście pies musi byc zabezpieczony przed
            wyjsciem poza teren ktory pilnuje. Ale dlaczego mam odpowiadać za pogryzienie
            faceta który przeszedł przez płot i został pogryziony na terenie moejej posesji
            czy terenu którego właśnie pilnuje mój pies (teoria sprawa nie dotyczy mnie).
            Dlaczego w Polsce brak jest poszanowania terenu prywatnego. Na całym świecie
            już nawet gdy stoi taeblica teren prywatny zaden człowiek tam nie wlezie. W
            Polsce jest inaczej dopiero drut kolczasty pod napięciem 500 wolt moze
            powstrzymać niektórych ludzi.
            pozdrówka szwed
            • Gość: szwed Re: Olewajcie ERĘ GSM IP: *.kappa.com.pl 05.12.02, 13:54
              Panoszenie się ochroniarzy w hipermaketach przekracza normy. Traktuja oni
              każdego jako złodzieja. Operatorzy telefonii są słodcy i mili tylko aby
              podpisac z nimi umowę. Przy reklamacjach są wysoce aroganccy itd. itd.
              Zachodnie koncerny a zasrane polskie wykonanie. Zagranicą to by nie przeszło.
            • hubar Re: Olewajcie ERĘ GSM 05.12.02, 14:03
              Gość portalu: szwed napisał(a):

> Dlaczego w Polsce brak jest poszanowania terenu prywatnego. Na całym świecie
              > już nawet gdy stoi taeblica teren prywatny zaden człowiek tam nie wlezie. W
              > Polsce jest inaczej dopiero drut kolczasty pod napięciem 500 wolt moze
              > powstrzymać niektórych ludzi.
              > pozdrówka szwed
              --A czemu w Polsce jest brak uszanowania prawa, które mowi ze psy nalezy
              wyprowadzać w kagańcach. Czemu ludzie nie szanują obaw innych osób o własne
              zdrowie? Wiesz, mnie jakoś nie przekonuje stwierdzenie "ale ten piesek jest
              spokojny, on nie gryzie" a mówi to np jakaś strasza babcia która przy
              najmniejszym "humorku" olbrzymiego pupilka nie ma najmniejszych szans.
              • dziad_borowy Re: Olewajcie ERĘ GSM 05.12.02, 14:25
                hubar napisał:
                > --A czemu w Polsce jest brak uszanowania prawa, które mowi ze psy nalezy
                > wyprowadzać w kagańcachWiesz, mnie jakoś nie przekonuje stwierdzenie "ale ten
                piesek jest spokojny, on nie gryzie" a mówi to np jakaś strasza babcia która
                przy najmniejszym "humorku" olbrzymiego pupilka nie ma najmniejszych szans.

Hubar moze odroznisz starsza babcie ktorej nie chce sie zalozyc psu kaganca od
                niewidomego, ktory ma psa NAPRAWDE przeszkolonego i niegroznego przy zalozeniu
                ze jego panu nic nie grozi. i wlasnie o to mi chodzi. czy gdybys byl niewidomy
                chcialbys zeby pies cie bronil w razie zagrozenia czy nie? czy pies mialby cie
                moze bronic przez kaganiec? troche wyobrazni! i wlasnie dlatego polskie prawo
                dopuszcza psy przewodniki bez kaganca i nie ma tu mowy o jego lamaniu! a jezeli
                znajdziesz mi chociaz jeden przypadek psa przewodnika przeszkolonego w
                profesjonalnym osrodku i z certyfikatem, ktory kogos postronnego zaatakowal to
                przyznam ci racje.
                pozdrawiam
                >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka