ilekobietamalat 13.01.11, 22:49 chcialam tylko powiedziec ze ogladam;> i ze sie zaczelo.i ze odkrywcze to to nie jest,ale ogladam;P tacy chirurdzy w lesie chociaz chyba bardziej taka prywatna pratyka w lesie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: off the map 14.01.11, 13:43 ilekobietamalat napisała: > tacy chirurdzy w lesie chociaz chyba bardziej taka prywatna pratyka w lesie To ja poczekam na wersję "chirurdzy na księżycu" albo na marsie Odpowiedz Link
ilekobietamalat nikt nie chce ogladac?:P 20.01.11, 18:10 troche malo dynamiczne te odcinki,ale fajno sie oglada;D nie ma to jak weze, pajaki i tego typu cuda;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nikt nie chce ogladac?:P 20.01.11, 18:27 Siakoś nie mam ochoty na kolejny medyczny serial chyba . Już mi styka Hałs,m GA i PP . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: nikt nie chce ogladac?:P 20.01.11, 19:32 ja obejrzałam pierwszy odcinek..mnie nie zachwycił, bo nic odkrywczego..ale pewno będzie hicior - fajny pan doktor, widoczki itd... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nikt nie chce ogladac?:P 20.01.11, 19:57 no ten pan doktor to mi po drugim odcinku przypomina jacka z mit, wiec nie wiem czy go bede lubic;P poza tym czwartki mam serialowo luzniejsze to sobie ogladam;P Odpowiedz Link
ka_thy Re: off the map 21.01.11, 10:17 Nie, nie podobało mi się. Taki kolejny medyczny MacGyver Ale Royal Pains też mi się nie podobało po pierwszym odcinku Więc jeszcze dam mu szansę Odpowiedz Link
gaudia Re: off the map 21.01.11, 10:44 obejrzałam pierwszy i lepiej znacznie niż to Mcgyverowe Royal Pains. Tu przynajmniej jakieś uzasadnienie kokosa jest dam szansę Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: off the map 21.01.11, 12:39 gaudia napisała: > obejrzałam pierwszy i lepiej znacznie niż to Mcgyverowe Royal Pains a ja akurat wole royal pains) ma bardziej komediowe zabarwienie, a ci chirurdzy na drzewach to chirurdzy na drzewach i tyle Odpowiedz Link
ka_thy Re: off the map 21.01.11, 17:30 Mnie się Royal Pains podoba, dzięki Ilekobiecie Tak zachwalała, że i ja się przekonałam. Odpowiedz Link
ka_thy Re: off the map 27.01.11, 11:01 Obejrzałam odcinek drugi i dochodzę do wniosku, że to głupi film jest To już nie chodzi o te wynalazki typu kroplówka z kokosa lub opaska uciskowa anakondy, ani o to, że oni chirurdzy na drzewach czy też w dżungli. No ale wyznanie miłości na stole operacyjnym, kiedy kazda sekunda sie liczy? Albo śmigłowiec sanitarny, któremu każe się czekać, bo pan pacjent musi zobaczyć jezioro pełne świetlików? Seriously? Ale żeby nie było, że tylko narzekam, to napiszę, że podoba mi sie ta ruda I jeszcze jedno - ta blondi aktorka to córka Meryl Streep. Żeby nie pisać, że brzydka, to powiem, że ma ciekawą urodę Odpowiedz Link
gaudia Re: off the map 27.01.11, 12:59 heh, fakt - ciekawa. Jakoś mi się przez to skojarzyła z Krysią z GA, do której też chwilkę się przyzwyczajałam. A miłość przy stole? No cóż, pan był niemal w agonii, ja natomiast przypomnę, że w GA niemal wszystkie ważne sprawy prywatne (zwłaszcza te dużego kalibru) chirurdzy omawiają z ręcami we flakach. Bajka, jak wszystkie medyczne. House też już z prawdopodobieństwem w piętkę goni Odpowiedz Link
gaudia 3 31.01.11, 09:52 nie da się jednak: patetycznie nieprawdopodobnie smętnie Kathy miałaś rację PS. aktorzy w większości sympatyczni, chętnie bym ich pooglądała w dobrym serialu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3 31.01.11, 10:20 gaudia napisała: > nie da się jednak: > patetycznie > nieprawdopodobnie > smętnie > a ja myslalam ze po odcinku nr 2 gorzej byc nie moze wiekszosc to tez chetnie bym zobaczyla w czyms dobrym, nie liczac tej "glownej" glownej, tej z ciemnymi wlosami, wkruzajaca jest jak nie wiem co. Odpowiedz Link
ka_thy Re: off the map 12.03.11, 07:21 No i cóż, wypada się przyznać, że jednak oglądam. Głównie dla tej aktorki, szalenie mi się ona podoba: Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: off the map 12.03.11, 08:38 ojtam ojtam;D tez ogladam. ruda jest ladna nie powiem, ale jej postac troche mnie drazni;D ja ogladam glownie dla corki meryl streep;D tzn podoba mi sie trojka aktorow i postaci, corka meryl wlasnie, ten mlody doktorek i pan murzyn reszta albo mnie irytuje albo jest mi obojetna. Odpowiedz Link
ka_thy Re: off the map 12.03.11, 09:16 Młoda Streep jest paskudna, ale się przyzwyczaiłam do jej wiecznego focha. Zresztą do wszystkich się przyzwyczaiłam, choć ciągle mnie drażni Mateo. Reszta może być, nawet bezpłciowy pan główny. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: off the map 12.03.11, 19:29 ka_thy napisała: > Młoda Streep jest paskudna, ale się przyzwyczaiłam do jej wiecznego focha. ale z wygladu czy postaci paskudna? mnie jej uroda jakos przyciaga. widac lubie te "ladne inaczej" a postac moze niezbyt wymyslna, ale napewno bardziej znosna od tej ciemnej mlodej i od pana glownego szefa;> Odpowiedz Link