Dodaj do ulubionych

Niewiadomski won!

IP: *.toya.net.pl 07.12.02, 17:34
Komuchy strzelaja sobie samobója-to dobrze ale dlaczego przy okazji taki
beton Niewiadomski ma rzadzić tak ważna komisja w Radzie miejskiej??????????
Patrzcie mu prosze Gazeto na łapska(godzien tego ze względu na CZMP)
bo "zwykły " Łodzianin nie ma szans o tych dranstwach,przekretach i
machlojach widziec .I doczego doszło ,i na co komu ten zryw ,entuzjazm ,
nadzieje, etos , idee ,wolnośc (????????) skoro taka kanalia znowu u władzy
wybrana ....przez nas, mieszkanów .Pani Violu, proszę pilnować opisywac
ujawniac bo ....tylko to nam pozostało-wiedzieć.
Obserwuj wątek
    • bartuch Re: Niewiadomski won! 07.12.02, 17:36
      Dobrze to ująłeś, Pepe. WYBRANA PRZEZ MIESZKAŃCÓW...Chcesz może anulowac ten
      wybór???Powodzenia, pozdrawiam.
      PS. Ucinając wszelkie spekulacje, nie głosowałem na Niewiadomskiego.
    • med_max Faaaaaaaaacet! 07.12.02, 17:48
      Też jestem przeciwko takim nominacjom ale etos, to najbardziej prawica zbrukała
      wojną na górze, TKM-em itp. Może ktoś nie chce pamiętać. Teraz mamy taką
      sytuację: prawica skompromitowana, lewica- kolesie, centrum nie istnieje bo
      zachowywała sie jak panna na wydaniu i chciała podobać się wszystkim. Narodowcy
      zbyt nawiedzeni aby im zaufać.Kościół /też polityka a co? ktoś nie wierzy, tyle
      tylko że kryptopolityka/. Nie denerwuj się, bo ktoś pomyśli żeś przez rozum
      sieczon i na umyśle szwankujesz. Polityka to brudna sprawa. Nie ma mądrych i
      nic pewnego. Na cholerę tyle tych marketingowców i zarządzaniowców? Może oni by
      się za to wszystko wzięli? Tylko jak na nich głosować? Tyka też SB-ek. I co z
      tego skoro super operatywny. Jak dotąd wszędzie gdzie działał był
      porządek.Spoksik.
    • Gość: Feliks Re: Niewiadomski won! IP: *.toya.net.pl 07.12.02, 17:51
      PEPE !!!!!!!!!!Czy potrafisz posługiwać sie tylko epitetami?? Dzieki Bogu ,że
      tacy jak Ty "rzekomo poprawni"(bo o sobie chyba nie powiedziałbys w znanej Ci
      konwencji)są jeszcze odstawieni na bok.Ty pachniesz faszyzmem.To jeszcze nie
      epitet !
      • Gość: pepe Re: Niewiadomski won! IP: *.toya.net.pl 08.12.02, 14:54
        o jakich epitetach ty mówisz??przeciez nie ma tu słów powszechnie uważanych za
        obelzywe a kanalia brzmi łagodnie wobec tego co I sekretarz zrobił przed
        laty.nie jestem frustratem jak mi tu sugerujesz obchodzi mnie tylko co sie w
        Łodzi dzieje,kto decyduje o sprawach dla miasta waznych i co z tego wyniknie
        dla nas wszystkich a nie dla kolesiow.Nie jestem z ani prawa ani z lewa ani ze
        srodka.Mieszkam tu i akurat mnie jest dobrze ,mam coś czego wielu w tym miescie
        nie ma i nie zanosi sie by szybko mieli-dobrą pracę i oprocz stałej pensji
        satysfakcje z jej wykonywania. Chciałbym aby to nie było marzenie dla
        większości a norma ,czy to tak dużo??? niestety stare wraca ,nowe tez
        beznadziejn a w tym wszystkim my i kilkadziesiat tysiecy ludzi którym swiat
        wali sie na głowe.
        • med_max Rere 08.12.02, 15:02
          Słusznie prawisz, nie da się ukryć, ale kto? Powiedz! Kto jest lepszy? Jeśli
          jest naprawdę dobry, można go przecież wymienić z nazwiska. Kto nie musi
          wchodzić w te brudne polityczne układy? Gdzie są autorytety? Obecny prezydent
          też wiele obiecywał. I kogo zatrudnił w Wydziale Zdrowia UMŁ? Odpowiedź warta
          fatygi.
          Chyba powinna powstać specjalna obowiązkowa szkoła dla polityków im.
          Kisielewskiego.
    • Gość: diogenes Re: Niewiadomski won! IP: *.vline.pl / *.vline.pl 09.12.02, 13:37
      Niewiadomski to gówno, które już nawet nie śmierdzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka