IP: *.informatyka.pl 15.10.01, 10:55
Es ist soweit: die Jury hat entschieden. Wir freuen uns, dass wir Ihnen heute
den Baum des Jahres 2002 vorstellen dürfen. Ladies and Gentlemen, es ist die
Zypresse des Nordens: der Wacholder! Damit löst das Nadelgehölz die gemeine
Esche ab, die in diesem Jahr den heiß begehrten Titel trug. Falls es Sie
interessiert, listen wir Ihnen hier einmal die gekrönten Bäume der letzten zehn
Jahre auf: 2000: Sandbirke, 1999: Silberweide, 1998: Wildbirne, 1997:
Eberesche, 1996: Hainbuche, 1995: Spitzahorn, 1994: Eibe, 1993: Speierling,
1992: Ulme, 1991: Linde und 1990: Buche.

Obserwuj wątek
    • Gość: Dua Re: Unreal IP: 10.9.33.* 15.10.01, 10:59
      Was?!
    • .pepe. Re: Unreal 15.10.01, 11:28
      czyli że co, jałowiec został drzewem roku 2002, tak? No to dla mnie bomba :)
      • Gość: Perry Re: Unreal IP: *.umirm.gov.pl 15.10.01, 11:41
        Uważajmy, bo jeszcze się okaże, że to chłopcy od bin Ladena wymieniają się
        tajnymi informacjami na naszym Forum! :-)

Pozdrawiam - Perry
        • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 11:59
          ciekawe czy pocztą elektroniczną można przesłać węglika
          • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 12:00
            i jeszcze jedno jak się ma jałowiec do węglika?
            • .pepe. Re: Unreal 15.10.01, 12:07
              wąglika nie węglika! oj vikki, marny by z ciebie był terrorysta ;)
              • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 12:15
                ja być terrorysta pionier i wynalezc nowy sposob na ameryka węglik!
                • zamek Re: Unreal 15.10.01, 13:09
                  Gość portalu: vikki napisał(a):

> ja być terrorysta pionier i wynalezc nowy sposob na ameryka węglik!
                  Węglik być kamienna, brunatna czy torfik?
                  • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 12:47
                    zdecydowana torfik z mała dzdzowniczką
            • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 15.10.01, 12:09

> i jeszcze jedno jak się ma jałowiec do węglika?
              jest ścisła zależność - w NY jedyne 2 krzewy jałowca znajdowały sie w budynku WTC
              (wieża północna) - teraz gdy zabrakło jałowca zaobserwowano nagły wzrost liczby
              zachorowań w NY. Zależność oczywista - odwrotna ale nie proporcjonalna.... ;)

• Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 12:27
                to mnie nie przekonało, dla dobra sytuacji powinieneś to zilustrować wzorem
                czekam!
                • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 15.10.01, 13:42

> to mnie nie przekonało, dla dobra sytuacji powinieneś to zilustrować wzorem
                  > czekam!

konieczne jest pare zmiennych:
                  J - ilość jałowców w NY
                  O - jak Osama - czynnik losowy
                  W - wąglik - roczna ilość zachorowań w Somalii i Kenii
                  H - jak amerykańskie zdrowie - Health - liczba zainfekowanych w NY

H=(11092001*J)/(W)(do kwadratu) + (pierwiastek z)O

O - jest niezwykle trudne do oszacowania, od kilku lat pracuje nad tym kilka
                  tysięcy specjalistów, niestety do tej pory jedynie udalo sie go zaokrąglic do 20
                  milionow, jednak ostatnio z powodu wzrostu zachorowan na Wąglika w NY rozpoczęto
                  nowy etap poszukiwań - tzw. strzały na oślep
                  • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 12:48
                    jak przemyśle to dam znać czy mi się ta mieszanka podoba
                    • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 16.10.01, 13:20
                      .... malo delikatna???
                      • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 09:34
                        raczej za mało perfidna a fajerwerki watpliwe...
                        • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 17.10.01, 10:08
                          a wydawalo mi sie ze zaprzatlem do tego wszystkie zasoby zla, cynizmu i
                          abnegacji ktore we mnie drzemia :(((
                          • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 11:15
                            może za krotko zyjesz na tym swiecie i nie doszedles do perfekcji?
                            • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 17.10.01, 12:02
                              podobno nikt nie jest doskonaly.....
                              ale mam przed soba prawdopodbnie kilkadziesiat lat na szlifowanie
                              no chyba ze mnie waglik wczesniej dopadnie
                              • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 13:12
                                możesz załatwić to szybko- idz na kurs to ostatnio bardzo modne
                                • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 17.10.01, 13:41
                                  to polec mi jakis
                                  i na czym powinienem sie skoncentrowac
                                  a propos doskonalosci - jak to wyglada u Ciebie?
                                  • Gość: vikki Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 14:12
                                    ha ha ja się urodziłam doskonała
                                    apropo a co ty się tak dopytujesz o moją doskonalosć?????
                                    nie chce cię martwić ale ...na kurs to ty sie chyba nie nadajesz
                                    zadajesz za dużo pytań i wszystko ubierasz we wzory matematyczne,
                                    pozdrowionka
                                    • Gość: Adas Re: Unreal IP: *.man.polbox.pl 18.10.01, 13:00
                                      to prawda - pytania sa niepotrzebne i czesto klopotliwe
                                      ale czego sie nie robi na drodze ku doskonalosci
          • cumella Re: Unreal 17.10.01, 21:00
            Wąglika...
            • Gość: wąglik Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 15:31
              kto mnie szukał czego chciał?
        • Gość: Maus Re: Unreal IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 19:37
          Gość portalu: Perry napisał(a):

> Uważajmy, bo jeszcze się okaże, że to chłopcy od bin Ladena wymieniają się
          > tajnymi informacjami na naszym Forum! :-)
          >
          > Pozdrawiam - Perry

Meine Herren,

meine Projekte sind fertig und das Wochenende
          naht. Haben Deine Kinder jetzt auch Ferien? Bei uns hatten die Kinder jetzt
          zwei Wochen Kartoffelferien. Am Wochenende bereite ich mal wieder für meine
          Freunde einen Polnischen Abend. Das heißt, es gibt reichlich polnische
          Spezialitäten und natürlich viel Goldwasser. Meine Freunde sind immer ganz
          begeistert von der Tradition. Dieses kleine Festessen und Trinken bereite
          ich so in etwa drei Mal im Jahr vor das ist sehr lustig. Letztes Jahr waren
          wir mit unseren Freunden in Polen da mein Sohn in der Nähe von Kartuzy
          getauft wurde. Einer unserer Freunde ist der Taufonkel. Bis dahin hatten sie
          mit dem " Ostblock" wenig zu tun.
          Wir sind am überlegen ob wir nähstes Jahr wieder mit den Freunden nach Polen
          Fahren, vielleicht klappt es. Dort in Krzeszna nachen wir traditionell eine
          Grillparty wo ich meine Familie einlade, dann sind wir immer so zwischen 15
          -20 Personen würde mich freuen wenn Ihr dann auch kommt. ich werde Euch noch
          rechtzeitig bescheidsagen. Hast Du ein Bild von Deiner Familie und Dir?
          Ich würde das gerne mal sehen. was macht Deine Arbeit?
          • perry. Re: Unreal 23.10.01, 08:31
            No i gut tylko nie zyskasz niczyjej sympatii pisząc o jakims "Ostblock".
            • Gość: Maus Re: Unreal IP: *.informatyka.pl 24.10.01, 10:01
              perry. napisał(a):

> No i gut tylko nie zyskasz niczyjej sympatii pisząc o jakims "Ostblock".

Sind Sie urlaubsreif? Wollen Sie sich mal wieder richtig erholen und entspannen?
              Hätten Sie Lust, mal ein langes Wochenende am Timmendorfer Strand zu verbringen?
              Dann sollten Sie unbedingt an unserem neuen Expertenquiz teilnehmen! Unter allen
              Teilnehmern verlosen wir nämlich einen Kurzurlaub an die Ostseeküste. Diese
              Chance sollten Sie sich auf keinen Fall entgehen lassen.
              • perry. Re: Unreal 24.10.01, 10:07
                Mann, woruber geht`s um?!?

Bestimmt fahre ich nach Seekuste, um Halloween untypisch dieses Jahr zu haben :-
                )

Grusse - Perry
                • Gość: Maus Re: Unreal IP: *.informatyka.pl 02.11.01, 10:47
                  "Allerheiligen ist der Tag, an dem das neue, ewige Leben gefeiert und die
                  Verbindung zum Osterfest sichtbar wird. Dieses neue Leben ist allen Christen
                  verheißen."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka