Dodaj do ulubionych

XLI Liceum Ogólnokształcące

IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 23.03.06, 00:17
41 liceum;] to dosyc ciekawa szkola dzieki kilku indywidualnościom kadry
nauczycielskiej warto tu wymienić Pana Adamczewskiego który uczy
przedśiębiorczości jest to chyba najlepszy nauczyciel którego w życiu
spotkalem ooooo WIELKIM poczuciu humoru az sie chce przychodzić na lekcje;]
Nie można tez zapomnieć o Zośce która rozbraja na wstępie walac swoje miny :P
Nauczyciele sa raczej mili lecz musze ostrzec osoby które mają problemy z
matematyka !!!!!!!! Bedziecie mieli problemy..... w SKALI od 1-10 8+
Obserwuj wątek
    • Gość: przemeqq Re: XLI Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:32
      Oj,tak!Lekcje u Pana A.były super,a Pani Zosia nawet moją wychowawczynią
      była,osoba z kręgu pozytywnie zakręconych:)
    • Gość: El_SkipaH Re: XLI Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.06.06, 11:17
      hehe o Zoście możnaby pisać powieści... nie wiem czy przemq autor poprzedniego
      listu to nie mój kolega z klasy :D Przemek.P ?? Jak tak to pozdro, a co do
      Zofiji to niezły wykręt z niej... kiedyś chciała wyje.. szkołe w powietrze...
      aż saperzy musieli przyjechać i rozbrajać to co zmieszała :D Matma? Pani K uhhh
      współczuje Wam moi mili :D Mimo tego, że Panią Asie znam bardzo dobrze to nie
      patrzy na nikogo i na nic... kosi równo. Najbardziej kolorową postacią tej bajki
      jest Pan od WF buahhaha jak ja kocham tego kolesia. Najczarniejszym z czarnych
      charakterów jest laska od polskiego... kurde skończyłem pare lat temu tą szkołe
      i mam nadzieje, że się wykruszyła, min FRAU Śiwińska... dżizus jak ja nienawidze
      tej pokrętnej postaci! Ludzie jeżeli Ona tam jeszcze pracuje to kontynuujcie
      nasze dzieło... składajcie protesty pisemne do obu dyrektorów!! Niech ją
      wypieprzą... nam się przez 4 lata to nie udało... ale może Wy? W każdym razie
      pozdro dla Was i trzymajcie się... pozdro dla P.Adamczewskiego, najlepszego
      nauczyciela jakiego miałem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka