Dodaj do ulubionych

GŁĘBIA GOŁĘBIA ...

IP: *.router.media-com.com.pl 10.12.02, 17:10
Czy ktoś się kiedyś zastanawiał, czy gołębie chodzą do szkoły, pracy,
przedszkoli, czy maja jakiś system edukacyjny, kto im płaci za robotę,czy
tworza własną kulturę, i wogóle jak wyglada głębia gołębia?
Obserwuj wątek
    • szprota1 Re: GŁĘBIA GOŁĘBIA ... 10.12.02, 17:27
      Trochę nie na temat, ale kiedyś, na wykładzie monograficznym grupa studentów, w
      tym ja, miała za zadanie fotografować Łódź. Nie wiedzieć czemu wszyscy jak
      jeden mąż fotografowaliśmy gołębie i wobec powyższego ukuliśmy właśnie
      hasło "głębia (ostrości) gołębia" (zapoczątkowałaś tym wątkiem małą podróż
      smętymentalną u mnie...)
      • markiza_de_kotlet_mielony Re: GŁĘBIA GOŁĘBIA ... 10.12.02, 21:51
        A tak, odnośnie gołębi mi sie przypomniało...

Czy moze ktoś z Was bedąc w Holandii, zwrócił uwagę na to,że tamtejsze
        gołębie, w zdecydowanej większości mają coś z nóżkami? Jakaś mutacja genu?
        Ktoś cos wie na ten temat ?
        • aard Re: GŁĘBIA GOŁĘBIA ... 11.12.02, 08:40
          Byłem, ale nie zwróciłem.
          A co do głębi, to nie wiem na pewno, ale chyba mają, bo mają literaturę
          reprezentowaną przez co najmniej jedną książkę pt."Jak celnie srać na ludzi".
          • Gość: Dos Mollendos Re: GŁĘBIA GOŁĘBIA ... IP: 212.191.74.* 11.12.02, 10:13
            Ja Dokarmiam. Mam Parapet Obesrany Co Się Zowie i Głęboką Perspektywę z Głębi
            Chałupy Nań a także Satysfakcję Gwarantowaną, jak mi mówią w telewizorze, za to
            mi zostają do jedzenia tylko jabłka i kawy. Dlaczego Większość z Dużej Litery?
            Co Duży Liter, to nie mały.
            • andzela_blond Re: GŁĘBIA GOŁĘBIA ... 11.12.02, 11:54
              Jestes Boski. Twoje Hasło Kupuje na Zawsze. Gwarantuje Copyright
              • Gość: Dos Mollendos :))))) IP: 212.191.74.* 11.12.02, 12:54
                No wreszcie ktoś mnie docenia ;]. Zapraszam Droga Angelo na przedstawienie do
                mojego dzisiejszego teatrzyku na Wątku Surrealistycznym. Trochę się dłuuugo
                odpala, ale ja myślę, że chyba warto! Pochlebstwa mile widziane. Jest jeszcze
                niestety druga strona medalu... Niezależnie od liter Liter i tak jest Liter:(
                Przepraszam za srę Półgłówek - Huan dos Mollendos
    • aric Re: GŁĘBIA GOŁĘBIA ... 11.12.02, 12:13
      Co do ich kultury to jeszcze nie zgłebiłem tego gołebiego behawioryzmu, ale
      wiem jedno. One się klonują. One nie mają młodych, tylko powielają się w
      postaci dorosłych osobników, mają laboratoria i tam tworzą od razu dorosłe
      osobniku, które wypuszczaję w świat. A na poparcie mojej tezy: Czy ktoś widział
      kiedyś młodego gołebia na ulicy?
      Druga teoria brzmi, że w celach ekspansyjnych, laboratoria te służą do
      wylegania sie osobników młodych w sposób naturalny, jednakże osobniki te zanim
      trafią na ulice, są szkolone w specjalnych jednostkach gołebiej głębi i
      przyuczane do swych zadań. Dopiero po osiagniecu odpowiedniego poziomu
      wyszkolenia sa wypuszczane w świat w celach wszystkim wiadomych. A na poparcie
      tezy: Czy ktoś widział młodego gołebia na ulicy?
      • Gość: Maruda TAK :)) IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.12.02, 15:10
        Obalam zatem tezę o rzekomym klonowaniu :))) Ale ten, którego widziałem miał pecha, bo wpadł za kraty sklepowe i był 'rozdziobywany' przez inne golebie. Wyjalem go, ale pewnie i tak nie przezyl... :'(
        • Gość: Dos Mollwendos Re: TAK :)) IP: 212.191.74.* 11.12.02, 15:15
          Gość portalu: Maruda napisał(a):

> Obalam zatem tezę o rzekomym klonowaniu :))) Ale ten, którego widziałem miał
          pe
          > cha, bo wpadł za kraty sklepowe i był 'rozdziobywany' przez inne golebie.
          Wyjal
          > em go, ale pewnie i tak nie przezyl... :'(

Ja też kiedyś wpadłem za kraty. Przyjemność miał Szkot, nie ja, bo Szkot pod
          kiltem nic nie nosi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka