Dodaj do ulubionych

Pierwszy Dublin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:17
Kto wybiera się na pierwsze lądowanie Boeinga Centralwings z Dublina?
Planowane na 02.50 w nocy.
Niezależnie od tego przewoźnik zaprasza wszystkich łodzian na festyn w
terminalu nr 2 o godz. 6.00.
Pozdrawiam,
Albert
Obserwuj wątek
    • protz Re: Pierwszy Dublin 26.03.06, 04:30
      No ja sie waham, niby to pierwszy central, ale z drugiej strony to po prostu
      kolejny mały benek.

Gdyby pierwszy lot odbywał sie w sobote to pewnie bym zawitał, bo jak widac po
      tym poscie w sobote pozno chodze spac ;) Ale poniedziałek... ciezka sprawa.
      • Gość: Zagłoba Re: Pierwszy Dublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 06:32
        No, jak będzie taka mgiełka jak tej nocy, to możemy się nieco rozczarować...
        Jestem jednak dobrej myśli.
      • Gość: Albert Re: Pierwszy Dublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:47
        Z racji szczególnych okoliczności zawodowych i wolnego poniedziałku nie będę
        miał problemu z odespaniem :-)
        Warto przed wyjściem z domu sprawdzić czy wszystko przebiega zgodnie z planem:
        www.dublin-airport.com/AR_Dublin/live/Lv_pres_Search_Departures.aspPozdrawiam,
        Albert
        • Gość: Aleczko Prawidłowy link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:42
          tinyurl.com/krb46
          Pozdrawiam :)
          • Gość: kp przewoznik IP: *.4web.pl / *.4web.pl 26.03.06, 14:48
            pod ciekawą nazwą figuruje CW w spisie ;)
            a mianowicie: PRZEWOZNIK
            ;)
            • yarro Re: przewoznik 26.03.06, 20:55
              Bo oficjalna nazwa CW brzmi NOWY PRZEWOZNIK. :)
            • el_matador9 Re: przewoznik 26.03.06, 20:57
              jak ja się cieszę że dynamiczna jak zwykle ŁÓDŻ rozpoczęłą regularne loty na
              trasach
              wiodących do IRLANDII,dla mnie to bomba sezonu...
              • Gość: malgorzata dlaczego nie ma autobusu na lotnisko o 2-3 g.? IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 22:38
                nie wiem czy zauwazyliscie ale nie ma zadnego autobusu docierajacego na
                lotnisko lublinek - sa tylko kursy z lublinka ,a jak do niego dojechac - tylko
                taxowka??
                • geographer Re: dlaczego nie ma autobusu na lotnisko o 2-3 g. 26.03.06, 22:43
                  Polaczenie jest dla podroznych a nie dla spotterow ;)
                  Jezeli nie masz innego srodka lokomocji to njlepiej jest dojechac do
                  Wyszynskiego/Retkinska N2 a potem 20 min spacerku na lotnisko. Zapraszam z
                  pewnoscia bedzie warto.
                • Gość: kp Re: dlaczego nie ma autobusu na lotnisko o 2-3 g. IP: *.4web.pl / *.4web.pl 26.03.06, 22:47
                  tak, podrozni przylatuja z dublina a do niego nie leca o tej porze... ale moze
                  ktos z rodziny czy znajomych chcialby sie udac na lotnisko po bliska osobe?
                  pewnie i tak ludzie wezma taksowki, ale tak czy inaczej ten autobus bedzie
                  musial na to lotnisko dojechac i moglby po drodze zabrac ewentualnych pasazerow
                  przynajmniej z tego punktu przesiadkowego dla autobusow nocnych
                  • geographer Re: dlaczego nie ma autobusu na lotnisko o 2-3 g. 26.03.06, 22:52
                    Ale autobus zaczyna z zajezdni Nowe Sady czyli ma tylko kawlek drogi na lotnisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka