Dodaj do ulubionych

Fjnie tylko zawsze te szme osoby

31.03.06, 19:58
Cos jest nie tak z tym forum!
znam tylu kibicóów warty a was to wali jednym słowem!a męka a wożniki a
pozhcwalić ludzi co się odważyli wypowiedzeć!!!!!!
zamkneliście się w swom światku!!!!!!!
Ale ja się nie dam!!!!!!!!!
Namieszam wam jak cholera!!!!!!!!

Bo JAM nie Babinicz jam Kmicić
Przyda wam się nowe spojrzenie na Sieradz!!!
dlaczego nie ogłaszacie forum na innych forach ,czatach(pisownia) itp>?
Obserwuj wątek
    • jasiek53 Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 31.03.06, 20:03
      jAK Zwykle mnie popoŁódiu poniosło
      ALE WAM TRZA ŚWIERZEJ KRWI!

i tyle !
      wystarczy zobaczyć kto dyskutuje tu ?
      te same osoby
      czyli śmierć
      ZAchęcać każdego\
      ja też mam neta 2 lata a dopireo się dowiedziałem o tym forum
      WSTYD DLA WAS I TYLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ebusia_fam_fatal Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 31.03.06, 20:32
      jasiek Ty sie lecz.
      a forum "reklamujemy"
      • galoszka76 Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 31.03.06, 20:33
        o jejku Jaśku co to było? <szok>
        • zodiak72 Re: a co to za manifesty - sejmikowanie?! ;-) 31.03.06, 20:59
          Chłopie - po ilu jesteś grzańcach, że tak wymachujesz szabelką, mości chorąży orszański?;-)
    • paenka MI to wlasnie odpowiada. 31.03.06, 21:34
      Mi nie przeszkadza ze sa te same osoby, dla mnie to jest wlasnie fajne. Jest
      pewna grupa ludzi, znamy sie juz calkiem spory kawalek czasu. Jak juz ktos tu
      przychodzi to zostaje, nie potrzeba nam "przelotnych" duszyczek ktore narobia
      szumu, znudza sie i znikna.
      • mamuska85 Re: MI to wlasnie odpowiada. 01.04.06, 07:46
        Zgadzam się, choć ostatnio mało pisuję, codziennie Was czytuje. Małe grono osób, ale miło tu jak w rodzinie...
    • zodiak72 Re: zmiana statusu tego forum - na OTWARTE 01.04.06, 09:41
      na pewno zwiększyłaby ilość tutaj zaglądających i ułatwiłaby pisanie, bo nie trzeba by bylo się za każdym razem logować przy wejsciu. Mozna by pisać jako 'gosc'. W naszym wojewodztwie jedynie Lodz ma forum otwarte. Moze warto by się zastanowić nad uczynieniem rowniez forum Sieradza - otwartym?
      • paenka Re: zmiana statusu tego forum - na OTWARTE 01.04.06, 10:29
        a ja uwazam ze to by bylo bezsensu bo wtedy pisalby byle kto i byle co, a tak
        zeby cos tu napisac trzeba sobie troche trudu zadac a wielu gogusiow odpada w
        przedbiegach.
        Nie mam ochoty czytac smietnika ;/ wystarczy zobaczyc jaki jest na łódzkim
        forum;/ widzieliscie co sie dzieje z forum onetu? Pelno jakichs beznadziejnych
        prowokacji, wpisow itp.
        • zodiak72 Re: zmiana statusu tego forum - na OTWARTE 01.04.06, 12:03
          Z drugiej strony - to też racja.
    • sieradzak Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 12:29
      jasiek53 napisał:

> Cos jest nie tak z tym forum!
      > znam tylu kibicóów warty a was to wali jednym słowem!a męka a wożniki a
      > pozhcwalić ludzi co się odważyli wypowiedzeć!!!!!!
      > zamkneliście się w swom światku!!!!!!!
      > Ale ja się nie dam!!!!!!!!!
      > Namieszam wam jak cholera!!!!!!!!
      >
      > Bo JAM nie Babinicz jam Kmicić
      > Przyda wam się nowe spojrzenie na Sieradz!!!
      > dlaczego nie ogłaszacie forum na innych forach ,czatach(pisownia) itp>?

Myślę, że jesteś w błędzie ;)
      Siła tego forum jest włśnie dzięki temu, że jest jakie jest ;)
      A ludzi przybywa, a że nie jest to proces lawinowy ? No cóż - na stawiajmy na
      ilość, ale na jakość ;)
    • farbenheit Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 13:14
      Frustrat zone - tak powinno sie nazwac ten wątek :/
      • jasiek53 Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 16:48
        a to była prowokacja!!!! ,dzięki za reakcję
        no cóż taki już jestem (myślałem że może różne "śpiochy się odezwą")
        może naprawdę czsem dobrze jest jak ktoś nowy się pojawi
        ale waszego (naszego)forum nie opuszczę
        ------------------
        POWIEM WAM ŻE ... W kaliszu np. nam zazdroszczą a jestem tam co dwa dni
        ostatnio!
        a czego ?
        • farbenheit Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 16:52
          Jesli to byla prowokacja to przyznam ze dość tania...cos jak sprzedaz spod lady :/
          • jasiek53 Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 16:59
            farben no bo zobacz 2 lata i co?
            te same opinie !
            zapewniam cię że niekiedy warto posłuchać innych
            z boku i
            tylko o to mi chodziło
            MAŁO NAS!!
            a dlaczego ?
            zero reklamy i tyle!
            Mamy neta inni dopiero zaczynają mieć (90%) sieradza
            i co zły mój pomysł aby to forum reklamować
            -----------------------------------------------------
            PS Ja tak lubię pisać skrutami!
            • ebusia_fam_fatal Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 17:03
              najpierw - przykoleguj sie do slownika ortograficznego.
              a poxniej powiedz mi gdzie jest napisane ze nas malo? kto ustala te liczby? i
              skad to przeswiadczenie, ze forum nie jest reklamowane?
              • farbenheit Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 17:37
                ebusia_fam_fatal napisała:

> najpierw - przykoleguj sie do slownika ortograficznego

I to tak porzadnie sie przykoleguj
            • sieradzak Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 17:07
              jasiek53 napisał:

> farben no bo zobacz 2 lata i co?
              > te same opinie !
              > zapewniam cię że niekiedy warto posłuchać innych
              > z boku i
              > tylko o to mi chodziło
              > MAŁO NAS!!
              > a dlaczego ?
              > zero reklamy i tyle!
              > Mamy neta inni dopiero zaczynają mieć (90%) sieradza
              > i co zły mój pomysł aby to forum reklamować
              > -----------------------------------------------------
              > PS Ja tak lubię pisać skrutami!

I w skrótach jest błąd, bo powodują przekłamania, czy zwykłe niezrozumienie
              intencji, szczególnie gdy się pisze.

Myślę, że ciekawsza jest opcja - ile osób czyta i jak odbiera forum, a nie ile
              osób pisze ? To niestety nie jest za bardzo do sprawdzenia, ale można
              przypuszczać, że sporo jest "kibiców" lub rtlko czytelników tego forum ?!
              • jasiek53 Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 17:16
                a tak jest błąd
                interpretacyjny!
                • jasiek53 Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 17:23
                  kurka wodna!
                  Co z wami?
                  Boicie się PIS-aru i LPR.
                  Jak byście wiedzieli jaki ja byłem anty -tohoho-mówił Janosik
            • farbenheit Re: Fjnie tylko zawsze te szme osoby 01.04.06, 17:41
              Wole posluchac 2 osob, ktore mają cos konkretnego i logicznego do powiedzenia
              niz 100, ktore uskuteczniają pierdoly, ogolem mialyby zasmiecac to forum. I basta
              • zodiak72 Re: Janek trochę racji ma 01.04.06, 18:02
                Bo nigdy nie masz pewności, ze wsrod tych osób, które tylko czytają, a NIE PISZĄ, lub ktore chcialyby tu wejsć i popisac sobie, lecz po prostu nie chce im się zakladać konta w Gazeta.pl - też nie znalazłbyś wielu interesujących opinii. Wcale niekoniecznie spamu.

Poza tym jest przecież moderator.
                • paenka Re: Janek trochę racji ma 01.04.06, 18:12
                  Jest moderator, ale to ze jest nie oznacza ze siedzi non stop przy komputerze i
                  pilnuje czy jakiś bencwał spamu nie wrzuca. On tez ma swoja pracę.

No to kogo my tu mamy (jesli nei wymienie to dlategoze jestem przeziebiona albo
                  dawno sie nie odzywal wiec prosze mnie korygowac jakby co)

ja - paenka
                  sbi
                  ebusia
                  zodiak
                  szaramysza vel harry
                  hajdana
                  babeczka
                  samdej
                  farben
                  mamuska
                  janek
                  zgryzlak
                  disperse vel rozproszony
                  ptasie mleczko
                  sieradzak
                  luna
                  jopp
                  esie
                  kasiaaa
                  anilek_swiety
                  i masa innych ktorych sobie teraz nie wyskrobie spod kory
                  • zodiak72 Re: Janek trochę racji ma 01.04.06, 18:20
                    Ależ ja nie wymagam od sbi,aby całe dnie spędzał śledząc forum;-) Bo to niewykonalne.
                    Jak dla mnie - a sam byłem moderatorem na jednym forum - to wystarcza zajrzeć raz na dwa dni i rzucić okiem. A gdyby tu np. bylo DWOCH moderatorow - to na każdego przypadalaby wizyta 1 raz na 4 dni;-) I wystarczyloby w zupelności.

do listy dodam jeszcze mexice;-)

A kto ze 'starych' pamięta kolegow zjk i mapi4?;-)

PS - disperse vel rozproszony, hehehehe;-))) vel Lord_Sith ;-)
                    • paenka Re: Janek trochę racji ma 01.04.06, 18:25
                      ja pamietam wszystkich :) no i mexice przepraszam ;)
                      • farbenheit Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 18:37
                        Bo skoro Ty zodiak, Ty paenka, Ty ebusia, Ty sieradzak i Wy wszyscy zadaliscie
                        sobie trud rejestracji to chyba nie po to zeby gledzic glupoty lub spamowac forum?
                        Rejestracja jak dla mnie dokonuje juz przesiewu, odroznia ziarno od plew...I ja
                        uwazam ze dobrze jest tak jak teraz - otwierając forum bedziemy mieli sytuacje
                        kiedy ktos wejdzie, rzuci haslo i dziekuje - tyle go widac. Narazamy sie na
                        takie sytuacje jak ostatni watek o zarabianiu przez net z tym ze na otwartym
                        forum ta rzecz osoagnelaby czestotliwosc nieporownywalnie wyzsza.
                        A co do reklam? Zodiak ma za sygnature na forum UM link do tego forum zreszta ja
                        tez.
                        Mozna to rezreklamowac - pytanie po co? Jesli ktos bedzie chcial tu wejsc bo
                        bedzie chcial cos ciekawego powiedziec lub poprostu wziazc udzial w rzeczowych
                        dyskusjach - to znajdzie to forum.
                        A dla mnie dobrze jest jak jest i z tymi, ktorzy juz tu są
                        • zodiak72 Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 18:54
                          farbenheit napisał:

> Bo skoro Ty zodiak, Ty paenka, Ty ebusia, Ty sieradzak i Wy wszyscy zadaliscie
                          > sobie trud rejestracji to chyba nie po to zeby gledzic glupoty lub spamowac for
                          > um?
                          -------------
                          Wiesz, nie chcę tu opowiadać mojej historyjki, w jaki sposob znalazlem to forum;-) Powiem tylko, że na pewno nie szukalem tego forum. Szukalem czegos innego w necie ... i znalazlem TO forum;-) Przypadkowo zupelnie.
                          -------------
                          > Rejestracja jak dla mnie dokonuje juz przesiewu, odroznia ziarno od plew...I ja
                          > uwazam ze dobrze jest tak jak teraz - otwierając forum bedziemy mieli sytuacje
                          > kiedy ktos wejdzie, rzuci haslo i dziekuje - tyle go widac. Narazamy sie na
                          > takie sytuacje jak ostatni watek o zarabianiu przez net z tym ze na otwartym
                          > forum ta rzecz osoagnelaby czestotliwosc nieporownywalnie wyzsza.
                          -------------
                          Wszystko to racja. Niewątpliwie. Ale muszę coś dodac od siebie: rejestracja blokuje dostęp wielu osobom, ktore moglyby coś sensownego napisać, ale z prozaicznej przyczyny np. braku umiejętności skonfigurowania sobie konta pocztowego i programu do odbioru poczty - są tu przyblokowane. U osob, ktore od niedawna mają net, to, nawet dzisiaj, nierzadka sprawa.
                          ------------
                          > A co do reklam? Zodiak ma za sygnature na forum UM link do tego forum zreszta j
                          > a
                          > tez.
                          > Mozna to rezreklamowac - pytanie po co? Jesli ktos bedzie chcial tu wejsc bo
                          > bedzie chcial cos ciekawego powiedziec lub poprostu wziazc udzial w rzeczowych
                          > dyskusjach - to znajdzie to forum.
                          -------------
                          Farbenheit: znajdzie albo i nie znajdzie. Jezeli nie bedzie wiedzial o istnieniu tego forum, to nie będzie się zabieral za jego szukanie;-) Tak, jak bylo w moim przypadku. Ja nie szukalem tego forum, bo nie wiedzialem o jego istnieniu. Znalazlem je przypadkowo, szukając w necie czegoś innego;-)
                          -------------
                          > A dla mnie dobrze jest jak jest i z tymi, ktorzy juz tu są
                          ------------
                          Mnie tez jest dobrze, jak jest;-) Co nie znaczy, ze nie byloby mi tak samo dobrze w zmienionych warunkach.
                          • paenka Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 19:00
                            ale przeciez nie trzeba konfigurowac sobie konta pocztwoego zeby korzystac z
                            tego forum? ja w ogole nie korzystmam z tej poczty. Do rejestraci wystarczy
                            umiec czytac i pisac, wpisac nick, haslo, i pare danych osobowych no i
                            przeczytac haslo do wpisa nia, zaznaczy c "akceptuje" i juz po krzyku
                            • zodiak72 Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 19:05
                              a nie jest czasem tak, ze po rejestracji otrzymujesz mailem link, ktory musisz klepnąć i dopiero wtedy konto jest w pelni aktywne? I po to wlasnie wspomnialem o koniecznosci posiadania adresu mailowego.

Ale mogę się mylić, bo już tak dawno zakladalem konto na gazeta.pl, ze nie pamietam szczegolow.
                              • ebusia_fam_fatal Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 19:06
                                przeciez nie kazdy musi miec alternatywny mail
                                ja tez nie pamietam, ale raczej nie
                                • paenka Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 19:10
                                  nie sądzę, chyba nei...aleee hmmm sprawdze
                                  • pauka3 Sprawdziłam 01.04.06, 19:16
                                    nie trzeba nic klikac, wystarczy podac linka haslo rok urodzenia zawod klikac
                                    okienko, wpisac haslo, zaznaczyc akceptuje i juz
                                    • ebusia_fam_fatal Re: Sprawdziłam 01.04.06, 19:17
                                      no. jak komus sprawia to trudnosc, to i pisanie na forum nie jest dla niego :)
                        • ebusia_fam_fatal Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 01.04.06, 19:28
                          > A co do reklam? Zodiak ma za sygnature na forum UM link do tego forum zreszta ja
                          > tez.
                          no coz. kiedys wklejalam linki tu i owdzie. kasowano moje watki :D
                          od tamtej pory - reklama tak, na forumach nie :D
                          • jasiek53 Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 02.04.06, 02:15
                            no tak te błędy jak się szybko pisze
                            stylistyczne i ortograficzne
                            ciekawe kto ich na necie nie zrobił ?
                            może trochę przesadziłem i co? -juz jestem be dla szanownego towarzystwa ?
                            prawda?
                            ile wpisów w ile minut?
                            a chodziło mej własnej osobie tylko -oj tak sobie myślę :Jak byśmy tak szybko
                            działali wspólnie w inicjatywach ważnych dla miasta(czytaj -sieradzak)to miasto
                            by inaczej wyglądało pewnie
                            PS.Ja tak lubię sobie przestawiać zdania szyk i skrótami pisać
                            Sorry za wsio! :)
                            pozdro dla całego forum
                            nie denerwujcie się tak szybko-farbenhaity i e-buzie
                            DLA PRZESTROGI:"Michał Korybut Wiśniowiecki znał osiem języków obcych ale jak
                            potem twierdziła jego ciotka w żadnym z nich nie miał nic ciekawego do
                            powiedzenia"- był najgorszym Królem Polski
                            • jasiek53 Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 02.04.06, 02:16
                              ja też tu trafiłem przypadkowo
                              dlatego takowe refleksyje mnie naszły
                            • sieradzak Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 02.04.06, 02:34
                              jasiek53 napisał:

> no tak te błędy jak się szybko pisze
                              > stylistyczne i ortograficzne
                              > ciekawe kto ich na necie nie zrobił ?

Spoko, bywa i akurat to mi nie przeszkadza zupełnie, a ebusia ma "bzika" na tym
                              punkcie, tak samo jak na punkcie kropków i przecinków ;) Tak więc spoko ;)

> może trochę przesadziłem i co? -juz jestem be dla szanownego towarzystwa ?
                              > prawda?

Chyba raczej nie, ty piszesz, inni się nie zgadzają, ten chlapnie to nie tak
                              inny coś innego, ten zrobi ortografa inny strzeli palcóweczkę ... i jakoś leci.
                              Gorsze "wojny" i tarcia były, ale jak widzisz forum jest i prawie stała ekipa ;)

> ile wpisów w ile minut?
                              > a chodziło mej własnej osobie tylko -oj tak sobie myślę :Jak byśmy tak szybko
                              > działali wspólnie w inicjatywach ważnych dla miasta(czytaj -sieradzak)to miasto
                              >
                              > by inaczej wyglądało pewnie

Forum nic nie zmieni w mieście ;) Nawet jakby to była lektura obowiązkowa dla
                              władz, to ta władza powinna jeszcze chcieć a z tym jest gorzej ;)
                              Miałem "przyjemność" być na dwu sesjach i mam podejrzenie, że co niektórzy tu
                              zaglądają, albo to tylko zbieg okoliczności ;) Choć mi się nie wydaje.

W sumie z tego forum powstaje Bractwo Księstwa Sieradzkiego ;) I w zasadzie
                              można powiedzieć, że jest to organ wykonawczy tego forum działający w realu ;)
                              Moja propozycja jest dalej aktualna, jeśli coś chcesz zrobić dla miasta ... to
                              namiary i kontakt masz ;)

> PS.Ja tak lubię sobie przestawiać zdania szyk i skrótami pisać
                              > Sorry za wsio! :)

Nie ma za co ;)
                              • jasiek53 Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 02.04.06, 02:39
                                dziękuję
                              • sbi Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 02.04.06, 14:34
                                > Miałem "przyjemność" być na dwu sesjach i mam podejrzenie, że co niektórzy tu
                                > zaglądają, albo to tylko zbieg okoliczności ;) Choć mi się nie wydaje.

Ciepło, ciepło ... :)
                                • sieradzak Re: Janek trochę racji ma - dla mnie b. mało 02.04.06, 14:56
                                  sbi napisał:

> > Miałem "przyjemność" być na dwu sesjach i mam podejrzenie, że co niektórz
                                  > y tu
                                  > > zaglądają, albo to tylko zbieg okoliczności ;) Choć mi się nie wydaje.
                                  >
                                  > Ciepło, ciepło ... :)

No cóż, dobre i to ;) Mam nawet swój typ w tej sprawie ;) I jeśli jest to trafne
                                  typowanie, to ... w sumie plus - choć za to, że ktoś czyta i ... coś mówi, a że
                                  z tego gadania w sumie nic nie wychodzi, to inna para kaloszy ;)
    • sieradzak Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 02:45
      jasiek53 napisał:

> Cos jest nie tak z tym forum!
      > znam tylu kibicóów warty a was to wali jednym słowem!a męka a wożniki a
      > pozhcwalić ludzi co się odważyli wypowiedzeć!!!!!!
      > zamkneliście się w swom światku!!!!!!!
      > Ale ja się nie dam!!!!!!!!!
      > Namieszam wam jak cholera!!!!!!!!
      >
      > Bo JAM nie Babinicz jam Kmicić
      > Przyda wam się nowe spojrzenie na Sieradz!!!
      > dlaczego nie ogłaszacie forum na innych forach ,czatach(pisownia) itp>?

Wątek o konfiskacie kompów:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=38873437
      tak popatrzyłem i wyłapałem chyba 10 nicków, które jakoś wcześniej nie były
      widziane, przez moje kaprawe oczki na tym forum, choć może się mylę ;)
      Wnioski w tej sprawie i w kontekście głównego wątku tego postu, zostawiam pod
      rozwagę szanownycm sceptycznym forumowiczom ;)
      • jasiek53 Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 02:50
        jam tu wcześniej okazał się !
        ale-sieradzak jak zwykle rację posiada!!
        • sieradzak Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 02:59
          jasiek53 napisał:

> jam tu wcześniej okazał się !
          > ale-sieradzak jak zwykle rację posiada!!

nie o rację, czy o nieomylność tu idzie. Masz po części rację i jak tu trafiłem,
          też miałem ochotę na takie działania, o któtych piszesz. Ale stwierdziłem, że
          skoro forum działa jak działa, i jest takie jakie jest, to może zbyteczna jest
          rewolucja, a bardziej wenętrzna mobilizacja ;)
          To tak jak z Małyszem, miał dobrych trenerów i sukcesy, ale trzeba było coś w
          tym zmienić i naprawić - no i naprawiono z wiadomym skutkiem ;)

Co do ludzi, to już wdześniej pisałem nie wiemy ile osób czyta nasze wypociny, a
          nie każdy może mieć ochotę coś napisać ? W zasadzie jesteśmy społeczeństwem
          podglądaczy. Większość patrzy, podgląda i ewentualnie kibicuje, nie wszyscy zaś
          w coś się angażują - myślę, że to jednak jeszcze efekt czasów PRL-u ? Choć
          pewnie sporo jest też młodych i "biernych" nie wierzących, że można coś fajnego
          i dobrego zrobić.

Nasza stałych forumowiczów, aktywność też jest różna, nie wszyscy piszą o
          wzystkim i nie codziennie ;)
          • jasiek53 Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 03:11
            Dobrze -przysam Bogu że się już zamkńę(Ń)
            ale nie na forum GW!
            ------------
            PS> jak byś mnie poznał osobiście to byś zmienił o mnie złe zdanie !
            i farben też!
            zapewniam iż dam się lubić i trochę wiem o świecie!
            a że sobie po stukam na liter-ach-tach to moje
            • sieradzak Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 03:24
              jasiek53 napisał:

> Dobrze -przysam Bogu że się już zamkńę(Ń)
              > ale nie na forum GW!

;)

> ------------
              > PS> jak byś mnie poznał osobiście to byś zmienił o mnie złe zdanie !
              > i farben też!
              > zapewniam iż dam się lubić i trochę wiem o świecie!
              > a że sobie po stukam na liter-ach-tach to moje

Ale ja nie mam o Tobie złego zdania ;) (podejrzewam, że farbenheit też), od w
              czymś nie zgadzam się w Twoich poglądach, co nie znaczy że na tej podstawie
              możemy mieć o Tobie złe zdanie i tyle i nic więcej ;) Po prostu nie szukaj
              drugiego dna, bo go nie ma ;)
              Pewnie, gdziś coś napisałeś, gdzie się z Tobą zgadzam i już. A że akurat w
              sprawie funkcjonowania forum nie jesteśmy zgodni ... no cóż takie jest życie ;)

Z farbenheitem, też w tym momencie, mamy ciut rozbieżne poglądy na pewne sprawy,
              ale zapewniam Cię, że nie jest to powód, żebym go przez to mniej szanował, czy
              lubiał ;)
              • farbenheit Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 13:17
                sieradzak napisał:

> jasiek53 napisał:
                >
                > > Dobrze -przysam Bogu że się już zamkńę(Ń)
                > > ale nie na forum GW!
                >
                > ;)
                >
                > > ------------
                > > PS> jak byś mnie poznał osobiście to byś zmienił o mnie złe zdanie !
                > > i farben też!
                > > zapewniam iż dam się lubić i trochę wiem o świecie!
                > > a że sobie po stukam na liter-ach-tach to moje

Skad wiesz czy bym zmienil? Skad wiesz jakie mam? Moze bym zmienil na jeszcze
                gorsze ( a nie mam takiego zlego jak Ci sie wydaje ) a moze byloby inaczej?

> Z farbenheitem, też w tym momencie, mamy ciut rozbieżne poglądy na pewne sprawy
                > ,
                > ale zapewniam Cię, że nie jest to powód, żebym go przez to mniej szanował, czy
                > lubiał ;)
                >

I vice versa sieradzak :):):)

Przypominam jasiek ze to jest forum DYSKUSYJNE kapisz? Sprawdz w slowniku co
                oznacza dyskuska ( i to nie są nerwy - usiluje Cie przekonac do zrozumienia
                pewnych norm )
                • jasiek53 Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 18:11
                  ale ja o tym wiem farben
                  tak sobie mymrałem aby ożywić to forum
                  i kurka wodna udało się!
                  • jasiek53 Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 18:31
                    ja się absolutnie nie denerwuje -lubię rózne takie aluzje i tyle!
                    A po co podejmuje te wątki?
                    Jak bym był taki nerwowy to bym się bał ,że mnie objedziecie jak trza
                    prawda?
                    a trochę zamieszania nigdy nie zaszkodzi -tym bardziej iż to nikomu nie
                    szkodzi!
                    lelum polelum
                    • farbenheit Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 02.04.06, 19:47
                      super...
                      • jasiek53 Re: Co by nie było, że jest tak źle ;) 03.04.06, 01:49
                        QWA jakich głupot napletłem
                        a prawda jest taka ,że
                        miałem w piątek urodziny
                        i mi się one do dzsiejszego popołódnia przedłużyły u kuzyna
                        sorry ludzie
                        skasujcie to jeśli można!
                        OK!?
                        • jasiek53 prośba! sbi 03.04.06, 01:56
                          sbi naprawdę proszę skasuj ten wątek jutro
                          OK.
                          • zodiak72 Re: a nie mowilem;-) 03.04.06, 06:47
                            Pierwsze, o co spytalem - to: po ilu jesteś glebszych?;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka