ixtlilto 14.12.02, 19:26 A ja chcę... /tu wpisać życzenia/ /tu się podpisać/ ps. piszemy listy do św. Mikołaja bo a nóż-widelec przeczta i przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 19:31 > A ja chcę... aparat cyfrowy > > HuBar Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 19:33 cyfrowy????????????? bedziesz fotografowal same martwe natury i staruszkow?? :-))))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 19:51 Tak właśnie, cyfrowy. Chcę mieć możliwość szybkiego zobaczenia zdjęć, obróbki i wrzucenia do kompa, a dodatkowo nie będę zmuszony na kosztowne i czasochłonne wywoływanie zdjęć, z których wiele jest złej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 19:36 A ja chcę... trochę Świętego spokoju hanya p.s. no i jeszcze czerwone ferrari :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 19:43 Ja chcę,żeby ten osioł, w końcu nauczył się czytać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 19:50 Ojej , to osły mają szansę nauczyć się czytać ???? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 19:54 Św. Mikołaj to osioł...,nie rozumiesz ,ośle??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 19:59 Aha !!! O to chodziło ! O ile wiem to Święty Mikołaj przybywa ze Skandynawii , więc może piszesz w niezrozumiałym dla niego języku ? Może prośba do Ninny ? Powinna Ci pomóc napisać coś w języku skandynawskim ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 20:07 Gość portalu: maurycy napisał(a): > Aha !!! O to chodziło ! O ile wiem to Święty Mikołaj przybywa ze Skandynawii , > więc może piszesz w niezrozumiałym dla niego języku ? On mi wygląda na analfabetę...i wogóle nierozgarniętego takiego...tylko mówi ho..ho...ho..., to już pies i kot znają po trzy litery:))) Może prośba do Ninny ? > Powinna Ci pomóc napisać coś w języku skandynawskim ??? :))) A kto to jest Ninna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 20:12 Ninna ? Nie znasz Ninny ?! To niemożliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 20:15 No nie znam, ośle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.12.02, 20:16 A ja chcę... hm... wystarczy mi, żeby święty Mikołaj wykasował nadchodzący tydzień i żeby juz były święta... Ten tydzień będzie straaaaaaaaszny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 20:20 Jak już...to niech od razu będzie koniec Świata... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 20:28 Nie chcę nic. Swój prezent oddaję Tym którzy naprawdę czegoś potrzebują. Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 20:43 a ja chcę... wiele rzeczy chcę, ale chyba najbardziej spokoju w domu... często po prostu nie mam ochoty wracac do domu... ale nie mam gdzie indziej pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 14.12.02, 22:58 A ja chcę... DUŻO RÓŻNYCH RZECZY Ale Mikołaja na to wszystko chyba nie stać, bo emeryturka niska, a koszty stałe na utrzymanie sań i reniferów przecież istnieją. Portfel chudnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: A ja chcę... 14.12.02, 23:58 A ja chcę, zeby się wszystkie Wasze życzonka spełniły :-)))))))) I żeby nam ten tydzien szybciutko zleciał :-) pijaw_życzący Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 16.12.02, 01:15 Dog niemiecki czarny; Nokia 3310; Pomarzyć sobie można... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 16.12.02, 01:42 A ja chcę niespodziankę kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Listy do św.Mikołaja 16.12.02, 10:47 Sami zobaczcie: www2.gazeta.pl/swieta/548626,21961,553146.html Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: A ja chcę... (prośby do św.Mikołaja) 16.12.02, 10:52 Ja moze skromnie. Nowy Opel Vectra, 100 000 euro, dozywotni karnet na mecze Romy (przelot i hotel wliczony), Bellucci raz na 2 tygodnie na weekend i jakas skromna chalupka nad jeziorkiem (Lennon koniecznie musi byc moim sasiadem, bedziemy sobie dyskutowac przy piwku)... PS. A tak powaznie, chce, zeby rok 2003 byl lepszy. Bo o tym, mimo kilku milych chwil chce po prostu zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś