Dodaj do ulubionych

WTBS TBS Widzew - wpłata na konto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:25
Wpłata partycypacji w budowie mieszkania to ok. 40000zł. W jakim banku WTBS
ma konto? Jak wpłacić taką sumę na konto żeby uniknąć dodatkowych kosztów?
Czy w banku TBSo ( jakim? ) bezpośrednio na konto?
Obserwuj wątek
    • snakemaycry Re: WTBS TBS Widzew - wpłata na konto 08.04.06, 20:08
      Gość portalu: Impalla napisał(a):

> Wpłata partycypacji w budowie mieszkania to ok. 40000zł. W jakim banku WTBS
      > ma konto? Jak wpłacić taką sumę na konto żeby uniknąć dodatkowych kosztów?
      > Czy w banku TBSo ( jakim? ) bezpośrednio na konto?

Zdaje mi się, że jest to PEKAO SA, ale nie pamiętam dokładnie. Poza tym
      wszystkie informacje są na papierach jakie się dostaje od TBSu.
      • Gość: Impalla Proszę sprawdzić jeśli to możliwe !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 10:17
        Wiem, tyle że sytuacja jest wyjątkowa. Nie mam jeszce tych papierów ponieważ
        zostałem wybrany nagle w miejsce osoby która zrezygnowała z jakichś powodów.
        Tak więc wszystkie umowy, papiery będe miał we wtorek. Jeśli jest to możliwe
        proszę o sprawdzenie jaki o bank - jeśli nie będzie to kłopotem. W internecie
        nie ma tego NIGDZIE.
        • jaandrew Re: Proszę sprawdzić jeśli to możliwe !!! 09.04.06, 14:02
          Nie ma co sie niecierpliwic nr konta dostaniesz z dokumentami i pospiech jest ze
          tak powiem zbedny, ta kasa i tak nabije oszczednosci nie na twoj rachunek wiec
          trzymaj u siebie zlotowki jak dlugo sie da ;-).

Pozdrawiam przyszlego sasiada
          • Gość: Impalla 200 zł opłaty na poczcie !!! Złodziejstwo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:39
            Na poczcie wpłacając 40000zł opłata to 200zł! Z tego co pamiętam w Pekao S.A. (
            jeśli tam mają firmowe konto ) to opłata może być złodziejsko - chora. Pamiętam
            że wpłacałem na firmowe konto w tym banku 100zł i zapłąciłem chorą prowizję
            • Gość: co za glupota Re: 200 zł opłaty na poczcie !!! Złodziejstwo.... IP: *.chello.pl 10.04.06, 12:07
              pogratulowac glupoty. skoro masz internet, to moze slyszalas tez o bankowosci
              internetowej? i z taka gotowa przy dupie chodzic, to trzeba miec cos z garem,
              chyba ze to jakas lewa kasa z napadu:)
              • yavorius no cóż 10.04.06, 12:16
                w mBanku wpłata tak zawrotnej kwoty to równie zawrotna opłata w wysokości 50
                groszy obiegowych polskich...
              • Gość: fff Masz krótkiego siusiaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:31
                Bez komentarza... Następny koleś z kompleksami i krótkim siusiakiem siedzi przy
                komputerze i odpowiada nie na temat. Po co odpowiadasz jak nie rozumiesz
                pytania? Było konkretne a Ty zamiast odpowiedzieć na nie piszesz o swojej
                głowie, czy dupie....
    • dziad_borowy Re: WTBS TBS Widzew - wpłata na konto 10.04.06, 12:35
      Mozesz wplacic w Slaskim kase do mnie, a ja zapelnie darmowo dokonam przelewu
      na konto TBSu:-)
      Dzierżżż!!!
      • cassani Dziad bankowiec! 10.04.06, 13:21
        więc podlega komisji!
        • Gość: dziad_nieborak Nie róbmy rozgłosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:29
          bo jak sie uporaja z 20 tys. biedronkowiczow to sie jeszcze za mnie wezma i
          klops z petelka bedzie.
          Dzierżżż!!!
          • cassani tak, teraz nie róbmy rozgłosu 10.04.06, 13:43
            a co maja powiedzieć ciemiężeni przez ostatnie 17 lat polscy chrześcijanie?
            Ty sobie kasę liczyłeś a oni? odpowiesz jako 20001!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka