Dodaj do ulubionych

A kto jest najfajniejszy na tym forum ?

14.04.06, 21:57
Mamy Czarną Listę :) Czarnych Owiec tegoż forum, to może by się przydała
Biała Lista :) Białych Owieczek tegoż forum :) Dziś Wielki Piątek i jak
mawiał Jezus :) Ostani będą pierwszymi, to i czarne owce na ten temat nie
powinni mieć pretensji :)
Obserwuj wątek
    • keridwen najfajniejsza byla marta.night. 14.04.06, 22:00

• keridwen Re: najfajniejsza byla marta.night. 14.04.06, 22:00
        i marek wojciechowski ofkors (:
        • potrek Re: najfajniejsza Szprota :D 14.04.06, 22:30
          Czytam te forum od dawien dawna, i nie wchodząc w dupę adminowi tegoż
          forum, Szprota mi się podoba. I dla mnie ta Szprota to Delfin i taki nick bym
          ze swojej strony mu dał :) Podoba mi się też Dziad i Rozmowy Kontrolowane. Ale
          to może z sentymentu do dawnych czasów , bo jak w tych dawnych podnosiłem
          słuchawkę telefonu, mono tony głos oznajmiał: rozmowa kontrolowana :) rozmowa
          kontrolowana, rozmowa kontrolowana :)
          • Gość: wielkifanmalwy Re: najfajniejsza Szprota :D IP: *.toya.net.pl 14.04.06, 22:38
            Szprota ci sie podoba?
            Niezły żart.
            Zadufana w sobie dziewczynka.
        • Gość: bubot Re: najfajniejsza byla marta.night. IP: *.smrw.lodz.pl 14.04.06, 23:01
          właśnie, co z markiem? zniknał nagle
          • Gość: magda Re: najfajniejsza byla marta.night. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:33
            Napisz do niego, to moze sie dowiesz czemu juz sie tu nie udziela. A swoja droga
            stawiac Marka obok Marty Night, jak to uczynila keridwen... Bez komentarza.
            • Gość: bubot Re: najfajniejsza byla marta.night. IP: *.smrw.lodz.pl 14.04.06, 23:47
              w ogóle wypowiedzi keri nie należy komentować, tylko zingorowac ;)
              • Gość: magda Re: najfajniejsza byla marta.night. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:58
                Co tez czynimy? :)
            • keridwen Re: najfajniejsza byla marta.night. 15.04.06, 15:24
              widac mam swoje powody i nie tobie je komentowac, eot.
    • rozmowy_kontrolowane Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 14.04.06, 22:44
      potrek napisał:

> Mamy Czarną Listę :) Czarnych Owiec tegoż forum, to może by się przydała
      > Biała Lista :) Białych Owieczek tegoż forum :) Dziś Wielki Piątek i jak
      > mawiał Jezus :) Ostani będą pierwszymi, to i czarne owce na ten temat nie
      > powinni mieć pretensji :)

A gdzie opublikowana?;-)
    • Gość: tchórz Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:06
      Malwa! Po pierwszych jej wypowiedziach na forum jej nie trawiłem, poglądowo
      się z nią nie zgadzam zupełnie .Ale jako facet powiem szczerze tym różni się od
      innych forumowiczek ,że nie jest zarozumiała w jej wypowiedziach jest coś
      fajnego, śmiesznego, kobiecego, subtelnego. Lubię jak się złości. Nie
      zalogowałem się pod prawdziwym nickiem bo bym nie miał życia na tym
      forum .Lubię też Cassaniego.i, Uerbe Ale wygrywa Malwa wprowadziła życie na to
      forum jest niepowtarzalna i jedyna w swym rodzaju. powiedziała o sobie” Poza
      tym po prostu
      się mi nie chcę jestem z natury leniwa .Niestety taka już się urodziłam”-I
      nawet za to lenistwo ją lubię:)

• Gość: lalala Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:14
        samouwielbienie to podstawa panno Malwo:) napisz jeszcze cos o sobie:-)
        • Gość: Tchórz Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:21
          Czyżby panna Lala była zazdrosna? Nie przejmujcie się dziewczyny ja z reguły
          lubię wszystkie kobiety.Ale tą forumowiczkę wybitnie polubiłem mimo tych jej
          wad.Cóż mam począć? Lubię ją i tyle.
          • Gość: wielkifanmalwy Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.toya.net.pl 15.04.06, 00:25
            Ja tam uważam że malwa jest najdebeściarniejszą laską na tym forum
            Jej inteligentne , pełne podtekstów (nie dla wszystkich zrozumiałe)
            wypowiedzi są niewątpliwie zjawiskiem, jakiego próżno szukać na innych forach.
            Świadczą one o jej niewątpliwym talencie , jak i ponadprzeciętnym ilorazie
            inteligencji.
            Mam nadzieję , że jej talent będzie się jeszcze rozwijał ku radości nas
            wszystkich.
            Łódzkie forum powinno być dumne z posiadania wpisów , które dokonuje Malwa.
      • Gość: to se ja lub! Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:28
        Żony takiej ci nie życze.Pierwsze fascynacje szybko mijają i zostaje prawdziwa
        rzeczywistość.Co to za przyjemność mieć żone lenia?
        • Gość: tchórz Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:42
          A więc zazdrość...........Miałem rację!Ja się z panną Malwą nie żenie.Mam żone
          od dwóch lat.POwiedziałem tylko,że ją lubie,to wszystko.Dziewczyny uspokójcie
          się:):):)Was też kocham:)
          "Co to za przyjemność mieć żone lenia?"-nie traktuje kobiet jak kury
          domowe.Moge mieć i lenia byle by miała w sobie to coś.ALe narazie póki co mam
          swoja kobietke i jestem zakochany:):)
    • brite Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 14.04.06, 23:11
      Ja najbardziej chyba lubię Brite.
      • Gość: magda Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:35
        > Ja najbardziej chyba lubię Brite

Britney? ;)
        • Gość: Bart Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.mnc.pl 15.04.06, 01:20
          A teraz ja jestem Brite, a Ty pragnienie.
    • Gość: cedryczek ja tam głosuję na siebie IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.04.06, 23:39
      ps - gdzie jest czarna lista ?
      • potrek Złoty język :) 14.04.06, 23:49
        W tygodniku Wprost, są przyznawane srebrne usta, i czarne usta. Bo ponoć tylko
        Bogowie mają złoty język i usta :(
    • Gość: nieznajoma:) Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:45
      Lubie Cedryczka:):)
    • Gość: magda do szproty: propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:02
      A moze by tak pogadac z kim trzeba i zorganizowac konkurs z nagrodami dla
      najlepszego (najbardziej popularnego) forumowicza? Pare "typow" zaczyna sie juz
      powtarzac. :)
      • szprota propozycja sympatyczna 15.04.06, 14:49
        i nie omieszkam bardziej pomejlować niźli pogadać, z kim trzeba, co rzecz jasna
        nie oznacza, że się uda.
        ale nie takie uda żesmy pokonywali.
        aha, zwróciło szanowne państwo uwagę, jak wiele nicków powtarza się na obydwu
        listach?
        • szprota PS 15.04.06, 14:52
          ps ypominam też, że nie jestem jedyną moderatorką! nie zapominajmy o uroczej
          Ixtlilto ;]
          • uerbe Bo to aqrat 15.04.06, 17:24
            kto rozpozna kiedy ta czy inna wmordeatorka mo_de_ru je*
          • Gość: magda Re: PS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:06
            Alez oczywiscie pamietamy, ale pozwolilam sobie zwrocic sie do Ciebie, gdyz
            czesciej bywasz na forum. Pozdrawiam.
    • Gość: pare dni Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:06
      temu a może wczoraj...............nie pamietam był tu taki ciekawy
      forumowicz"dupa"uważam ze był najsympatyczniejszy
      • Gość: dupa Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:14
        dzięki:):):)
        • Gość: bączek Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:58
          He he TO forum jest chore!
    • der.geborene.sieger Malwa!!! 15.04.06, 00:32
      Oczywiście , że Malwa!
      Taka inteligentna!
      Rozważna!
      Ładna!
      Zgrabna!
      Odważna!
      Oczytana!
      Czuła!
      Wysportowana!
      Dowcipna!
      Wrażliwa!
      Uczynna!
    • Gość: tchórz Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:41
      Ja ta laske naprawdę lubie!
      • Gość: posprzątaj po ... MALWA w tym wątku jest promowana przez psiarzy IP: *.forweb.pl 15.04.06, 06:55
        którzy "lubią psi kał".
    • 0biektywny Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 15.04.06, 10:05
      MALWA jest rzeczywiście osobą na tym forum najinteligentniejszą.
      Nie ma co do tego dwóch zdań.
      Więc możemy dyskutować jedynie o wyborze miejsca drugiego.
      • Gość: posprzątaj po .... Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.forweb.pl 15.04.06, 10:27
        tiaaa świstak siedzał...
        "obiektywny"-ten nick po raz pierwszy gości na tym forum. Malwo w ściemnianiu
        jesteś prawdziwą mistrzynią, załóż jeszcze kilka kont w Gazecie i dalej "głosuj"
        na samą siebie:D
        • rozmowy_kontrolowane Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 15.04.06, 10:29
          Może w tym szaleństwie jest metoda?;-)
        • Gość: dziad_nieborak Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:19
          Akurat 0biektywny to jest tu od dawna jak dobrze pamietam. I ma zupelna racje -
          Malwa jest bezkonkurencyjna.
          Dzierżżż!!
          • Gość: Psiarz Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.toya.net.pl 15.04.06, 12:04
            Brawo dziadzie!
            Ja też uważam MALWĘ za Superforumowicza!
            • jana2706 Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 15.04.06, 12:10
              Wszyscy jestescie fajni,wasze forum pomimo wszelakich burz,pozostalo
              normalne,gratuluje :)
              • Gość: bączek Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:57
                wszyscy tu są żałośni.
                • uerbe Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 15.04.06, 21:22
                  Gość portalu: bączek napisał(a):

> wszyscy tu są żałośni.

Nie ma przymusu czytania forum.
          • Gość: ja-majka Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:22
            >Malwa jest bezkonkurencyjna
            chyba w pier_oleniu głupot.

podrzuć linka z tymi Malwimi mądrościami, chętnie poczytam.
        • Gość: Smutna woli Malwe Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:12
          Malwa jest OK!Jestem autorką wątku o cmentarzu dla zwierząt. Wcześniej tu nie
          wchodziłam,ale już polubiłam tą dziewczynę Bardzo mi pomogła podając wspaniały
          link cmentarza wirtualnego. Czytałam jej inne wypowiedzi. I uważam, że ataki na
          nią są bezpodstawne i krzywdzące. Prześladujecie ją tu tylko i wyłącznie za to,
          że była szczera.
          Nie sądzę aby koleżanka wpisywała się pod innymi nickami.Gdyby chciała to
          zrobić zrobiła by to wcześniej gdy dzieliła się z wami swoimi kontrowersyjnymi
          poglądami.Jednak cały czas występuje pod tym samym nickiem.Jest pomocna
          bezpośrednia i sympatyczna.Udziela dobrych rad. Poradziła pani Oli cierpiącej
          na niedowagę, pomogła studentowi i mnie.
          Malwo są tu ludzie którzy Cię uwielbiają zostań z nami!

• Gość: smutna woli Malwe Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:23
          hi hi posprzątaj po......... I wszystko jasne. Od razu wiadomo kto się
          wypowiada,wróg Malwy z forum o psich kupach.To, że nie akceptujecie jej
          poglądów nie znaczy ,że trzeba od razu jej nie lubić.Posprzątaj
          po.........chyba rzeczywiście jesteś zazdrosna bo ja Malwę też lubię.I wydaje
          mi się że ta dziewczyna ma więcej fanów niż moglibyście przypuszczać.Oby tylko
          się nie zraziła takimi głupimi wypowiedziami i nie zaprzestała nas odwiedzać.

• Gość: ja-majka Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:45
            (smutna vel Malwo)nie jestem zazdrosna tylko ciekawa twoich mądrości, podrzucisz
            wreszcie linki do tych wybitnych postów czy dalej będziesz uprawiać forumowy
            folklor?
            • Gość: smutna Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:31
              hi hi.Czyli,że ja to też on tak?I to ona zakładała topik o cmentarzu?
              Dziewczyno masz obsesje.
              • Gość: ja-majka Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:21
                jestem zazdrosna:D, jest mi z tym bardzo źle:D, lecz po raz trzeci bardzo cię
                proszę podrzuć te linki bo chce się od Malwy uczyć jak wnosić świeżość na forum:D
                • Gość: O rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:25
                  WIELKA SOBOTA JEST A WY MARNUJECIE SWOJĄ ENERGIE NA TAKIE GŁUPIE DIALOGI.FORUM
                  DLA PRZEDSZKOLAKÓW!
                  • uerbe Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? 15.04.06, 21:24
                    Gość portalu: O rany napisał(a):

> WIELKA SOBOTA JEST ...

No i co z tego że sobota? A co to, umartwiać się trzeba? Chcesz krzyżem leżeć to leż a innych nie pouczaj...
                • Gość: o rany! Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:27
                  Ja Majka weź wyluzuj!Ciebie też ktoś pewnie lubi.Tylko dlaczego ty się nie
                  pokazujesz pod prawdziwym nickiem?
                • Gość: Własnie ludzie Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:30
                  Wielka sobota jest.Wy nie macie prawdziwego zycia?Tylko wirtualne?Żal mi
                  was...........
                • Gość: smutny woli Malwe Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.forweb.pl 15.04.06, 20:32
                  Malwa jest najlepsza i najfajniejsza bo ma najwiecej nicków
                  • Gość: ja-majka Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:35
                    masz racje, w podpisywaniu się różnymi nickami nikt jej nie przebije
                    • Gość: O rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:35
                      Ja majki również nikt nie przebije!
                    • Gość: o rany! Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:36
                      To ty jesteś Ja Majka czy smutny?Facet czy kobieta?Umiesz to chociaż określić?
                    • Gość: O rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:37
                      JAkie to musi być pasjonujące!prowadzić dyskusje z samym sobą!
                    • Gość: O rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:39
                      Co ta Malwa Ci faceta odbiła??????He,he!Bo zachowujesz się jak skrzywdzona
                      kobieta.:):)
                    • Gość: O rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:40
                      Ja nie wnikam kto fajniejszy,bo temat tego wątku jest absurdalny!Ja jedynie
                      apeluje o zdrowy rozsądek!!!
                      • Gość: bączek Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:42
                        Zgadza się wszyscy jesteście nienormalni!(zaraz mi powedzą,że ja to Malwa:):)
                        Paranoja coście zrobili z tego forum!
                        • Gość: o rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:54
                          Autor: Gość: smutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                          Data: 15.04.06, 19:31 + dodaj do ulubionych wątków
                          hi hi.Czyli,że ja to też on tak?I to ona zakładała topik o cmentarzu?
                          Dziewczyno masz obsesje.
                          Tak, dziewczyna ma obsesje.Wszędzie widzi Malwe.TY ewidentnie udowodniłaś,że
                          jesteś sobą,bo przedstawiłaś się jako autorka topiku a twój wątek
                          istnieje.Koleżanka potrzebuje pomocy specjalisty.
                          kończe tą durną dyskusje i ide szykować kolacyjke.Wesołych Świąt wszystkim
                          normalnym forumowiczom

• Gość: śmierć frajerom wszyscy twoi zwolennicy jak jeden mąż z adsl.tpnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:27
                      hahahahaha
                      • Gość: Ale ksander Re: wszyscy twoi zwolennicy jak jeden mąż z adsl. IP: *.toya.net.pl 16.04.06, 20:09
                        Nie masz raacji
                        Ja też jestem fanem MALWY
                  • Gość: o rany Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:35
                    JA Majka to Idz na jakąś terapie:):):)BO zaczynam mysleć,że naprawde
                    potrzebujesz pomocy!Nie wnikam kto lepszy,nieznam tej sławnej Malwy.Ale Ci co w
                    Wielką Sobote dyskutują na takie durne tematy nie mogą być normalni!
    • Gość: normalny facet Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:57
      Wg mnie szanowna pani moderator watki typu naj....(najsymapyczniejszy
      forumowicz,najbardziej denerwujacy forumowicz itp.)powinny byc gasowane!Bo
      przynosza jednynie hanbe naszemu forum!dziecinada.........
      • Gość: jestem tego Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:01
        samego zdania.Żenada poprostu.........
        • Gość: no no!! Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:07
          Dorosli ludzie a w takie rzeczys się bawią!Watki typu kto fajniejszy Lepper czy
          Giertych też są zenujące.Przedszkole normalnie,przedszkole!
      • szprota uzasadnij [słucham] 15.04.06, 15:19

• Gość: takie watki Re: uzasadnij [słucham] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:39
          nie wnoszą nic ciekawego do tego forum.stają się przyczyną jedynie sporów i
          konfliktów pomiędzy forumowiczami.NA innych forach czegoś takiego nie
          ma.Uważamy,że tego typu watki robią więcej złego niż dobrego.POwinny być
          natychmiast gasowane!Światczą o głupocie niektórych.TO chyba zakładaja jakieś
          dzieci?!!!
          • ixtlilto Re: uzasadnij [słucham] 15.04.06, 17:18
            Gość portalu: takie watki napisał(a):

> nie wnoszą nic ciekawego do tego forum.stają się przyczyną jedynie sporów i
            > konfliktów pomiędzy forumowiczami.NA innych forach czegoś takiego nie
            > ma.Uważamy,że tego typu watki robią więcej złego niż dobrego.POwinny być
            > natychmiast gasowane!Światczą o głupocie niektórych.TO chyba zakładaja jakieś
            > dzieci?!!!
            Nie mamy możliwości kasowania wątków "nie wnoszących nic ciekawego". Do
            usunięcia kwalifikują się posty łamiące regulamin, netykietę, obraźliwe,
            wulgarne... za "głupotę niektórych" nie wyrzucamy w krzaki :)

To już jest regułą, że podczas świąt/ ferii/ długich weekendów na forum pojawia
            się więcej ludzi a wraz z nimi wątki "o niczym". Jeśli szukasz ciekawych,
            merytorycznych dyskusji zapraszam na podfora tematyczne.
          • Gość: he Re: uzasadnij [słucham] IP: *.toya.net.pl 15.04.06, 17:22
            A o Tobie świaTczy Twoja pisownia
          • szprota Re: uzasadnij [słucham] 16.04.06, 09:51
            Uerbe gdzieś sensownie napisał, że takie wątki nie są przyczyną, lecz co
            najwyżej przejawem tego, co nas łączy a dzieli. w pełni się z tym zgadzam.
            kasowanie takich wątków nic na to nie pomoże. a na maardginesie dodam, że
            najbardziej konfliktogenne posty zamieściły osoby, które widzę na forum pierwszy
            raz (przynajmniej jeśli chodzi o nicki), albo od bardzo niedawna.
            • Gość: zoombi Re: uzasadnij [słucham] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:35
              Też jestem zdania, że te wątki są bezsensu. Jak widać moderatorzy tacy jak
              forumowicze..........bez komentarza .To dyskutujcie sobie kto najfajniejszy a
              kto najgłupszy jeżeli na ambitniejsze dyskusje was nie stać. Przyczyną sporów
              są przede wszystkim topiki o kupach. Moderator śpi, zamiast gasować
              powtarzające się beznadziejne tematy bawi się razem z forumowiczami .
              żenada! Aż wstyd jak to nasze forum obejrzy ktoś z zewnącz .Pomyśli sobie tak
              bawią się łodzianie.....Na nic lepszego ich nie stać tylko na bardzo "ambitne
              dyskusję na tematu kup i najgłupszego forumiwicza. Ja uciekam na inne
              • szprota Re: uzasadnij [słucham] 16.04.06, 12:59
                [rzep wobec treści]:
                moderatorzy są forumowiczami, więc trudno, by się czymś różnili. nie zamierzam
                przestać pisać na forum tylko dlatego, że mam kwadraciki po lewej stronie
                wątków. a forum i sposób dyskusji tworzymy wszyscy. najprościej jest narzekać na
                brak ambitniejszych rozmów samemu nic nie proponując w zamian.
                [rzep wobec formy]:
                poza, oczywiście, bardzo alternatywną ortografią.
            • Gość: zombi Re: uzasadnij [słucham] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:41
              Szkoda..........to było nawet fajne forum........Powinno mieć lepszych
              moderatorów.W tej chwili zrobiło się z nigo przedszkole.Ale bawcie się
              dalej..........
        • Gość: bączek Re: uzasadnij [słucham] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:50
          Przykro mi ale to prawda,to forum schodzi na psy.
    • Gość: bączek Re: A kto jest najfajniejszy na tym forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:21
      ja jestem najwajniejszy.Temat zakończony!Mozna zamykać wątek:):)
      • Gość: ona214 bączku IP: *.retsat1.com.pl 15.04.06, 20:27
        nie chce mi sie pisać drugi raz
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=40061597&a=40346605
    • inspector_clouseau Najfajniejszy jest 16.04.06, 02:03
      wilk_co_sika_i_kuca. A reszta - rozejść się!
      • Gość: winc Malwa Malwa Malwa Malwa i tylko Malwa! IP: *.toya.net.pl 16.04.06, 10:29
        Reszta może iść spać
        • Gość: Malwa jesteś Boska Malwa kochamy cię!!!!! IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:54
          My właściciele psów uważamy że jesteś najfajniejsza!
          Niech żyją psie kupy!!! To nauralny nawóz za którym będziecie jeszcze tęsknić!!!
          100%naturalny a co za tym idzie ekologiczny!!!
          • Gość: wyborca Re: Malwa kochamy cię!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 20:20
            Malwa na prezydenta!
      • dziad_prosiebny Re: Najfajniejszy jest 16.04.06, 20:18
        niepardwa, najfajniejszy jest dziad_proszalny i d.terminus.
        • dwie_rzyrafy ta druga 16.04.06, 20:19
          z nas!
    • swistak_anty_cialo_obce_w_uchu wshelakkie dysputyje 16.04.06, 11:04
      zpędnem som.
      Od wiekuff wiadomyć jesta, żem najlepszy ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka