janek49 16.04.06, 18:41 Poszukuje dobrego instruktora do nauki jazdy samochodem ze Skierniewic?Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_tomasz Re: Prawo jazdy 16.04.06, 19:11 Sorki za komentarz ale ja mam wrażenie że niemalże co drugi samochód w Skierkach to nauka jazdy czyli z nauczycielem nie powinno byc kłopotu pozdrowienia Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
tzavates Re: Prawo jazdy 17.04.06, 17:50 hehe faktycznie momentami Skierniewice przypominają miasteczko instruktażowe... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Prawo jazdy 17.04.06, 18:47 najwięcej samochodów L jeździ zawsze tam gdzie są najmniej mile wdziani na najbardziej skomplikowanych skrzyżowaniach. ciekawe czy nie można zrobić jazdy zamiast po Skierniewicach po jakiejs podskierniewickiej wsi, zrobić z 1 rondo i jakieś skrzyżowanko ze światłami i tyle pozdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Prawo jazdy 22.04.06, 19:44 Ja miałem indtyruktora Pana który zwał się Ryba i strasznie przeklinał. Ale to było bardzo dawno temu i na egzaminie kazali się przejechać w przód i tył po 500 m i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś