Dodaj do ulubionych

Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum.

17.04.06, 22:55
Narzekacie, że Forum schodzi na psy.
A nawet jeszcze niżej, bo na psie kupy.
A czyja to w głównej mierze zasługa?
Adminów.
Rządzić trzeba "umieć".
Wszyscy chętnie krytykują rządzących naszym krajem.
A nikt sie nie zastanowi jakie to trudne, zobaczcie jak admini radzą sobie z
tym forum.
Widać , że nie mają doświadczenia, ale czy są chętni, którzy ich zastąpią i
zrobią to lepiej?
To co potrafimy robić najlepiej to krytykować innych.
A może tak zacznijmy krytykować siebie?
Zanim klikniesz "WYŚLIJ" przeczytaj co napisałeś.
Raz, drugi, trzeci...
Ciekawe czy dalej będziesz miał ochotę kliknąć....
Obserwuj wątek
    • Gość: Zgadzam się Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:16
      co do słowa!Ale admini są głusi proźby!
    • Gość: Adminów Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:18
      bo forumowicze czują sie bezkarni.A to dlatego,że moderatorzy nic nie
      robią.Przeewszystkim nie gasują głupich wątków,pozwalając by forumowicze bawili
      sie tak ja się bawią
    • Gość: a Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:21
      czytałem inne fora i na zadnym tak nie ma.Trzeba zaczac od gasowania głupich
      wątków!
    • eufrosyne Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. 17.04.06, 23:33
      uważajcie bo zaraz ten skasują :P
    • brite Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. 18.04.06, 00:00
      > A czyja to w głównej mierze zasługa?
      > Adminów.
      > Rządzić trzeba "umieć".

To jest forum, tu nikt nie rządzi (bo niby czym/kim?), może najwyżej moderować.
      Jestem za jak najmniejszą ingerencją moderatorów, oprócz oczywistych występków.
      • Gość: magda Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:04
        Moderatorzy maja chyba niewielkie uprawnienia w kwestii kasowania watkow. Juz
        gdzies szprota lub ixtilito napisala, ze nie moze skasowac watku tylko dlatego,
        ze reprezentuje on niski poziom (pojecie wzgledne). Moim skromnym zdaniem
        brakuje ostatnio stalych bywalcow forum, ktorzy wprowadza jakis ciekawy temat,
        rozbawia lub nawet pokloca sie, ale tak "po forumowemu". Za duzo zas
        przypadkowych "gosci", ktorzy zasmiecaja forum.
        • hubar Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. 18.04.06, 00:42
          Amen.
        • Gość: bubot Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.smrw.lodz.pl 18.04.06, 07:00
          ja już wchyba wole jak jakiś nielog zarzuci ciekawy temat, który i tak zostanie
          zepsuty przez właśnie tzw. stałych bywalców forum. co klikam na jakis wątek i
          przed rozwijaniem widze jakie stałe nicki tam piszą (huann, dziad_borowy itd a
          ostatnio i brite) to odechciewa mi się czytac nawet i nie rozwijam, zamykam.
          kto więc zasmieca forum?
          • Gość: dziad_nieborak Nie zapominajmy o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:40
            dziadzie_nieboraku.
            Dzierżżż!!!
          • huann Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. 20.04.06, 22:05
            Gość portalu: bubot napisał(a):

> ja już wchyba wole jak jakiś nielog zarzuci ciekawy temat, który i tak
            zostaniezepsuty przez właśnie tzw. stałych bywalców forum. co klikam na jakis
            wątek i przed rozwijaniem widze jakie stałe nicki tam piszą (huann, dziad_borowy
            itd a ostatnio i brite) to odechciewa mi się czytac nawet i nie rozwijam, zamykam.

kurcze, to ja może popsuję i ten wątek?
            ale wtedy nie rozwiniesz i zamkniesz...

• Gość: emo Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.retsat1.com.pl 18.04.06, 07:15
          Gość portalu: magda napisał(a):

> Moderatorzy maja chyba niewielkie uprawnienia w kwestii kasowania watkow. Juz
          > gdzies szprota lub ixtilito napisala, ze nie moze skasowac watku tylko dlatego,
          > ze reprezentuje on niski poziom (pojecie wzgledne).

Ale czy nie mogą w tym znaczeniu, że mechanizm im nie pozwala, czy nei mogą w
          znaczeniu regulaminowym? Chyba raczej to drugie, prawdwa?

Więc w praktyce wygląda to tak, że mogą bardzo dużo, czasem za dużo i skrzętnie
          z tego korzystają. Lecą wątki na przykład, bo się wydaje tym forumowym
          strażnikom, że nie jest związany z tematem ... z tytułem forum. Ale i tu
          ciekawostka, bo jak strażnika, strażniczka są dobrze zakolegowani z autorem
          "nietematycznego" wątku, to wiadomość zostaje.

A że starzy sie wykruszyli? Cóż może mają ciekawsze zajęcia niż pisanie tu,
          gdzie zaszczute psy forumowej administracji tylko czyhają , żeby poczuć się kimś
          ważniejszym? Może w prasie napiszą wtedy ...
          • szprota zaszczute psy forumowej administracji. rotfl! 18.04.06, 09:14
            "A może tak zacznijmy krytykować siebie?
            Zanim klikniesz "WYŚLIJ" przeczytaj co napisałeś.
            Raz, drugi, trzeci...
            Ciekawe czy dalej będziesz miał ochotę kliknąć...."
            Proponuję zwrócić uwagę na te słowa autora/autorki wątku.
    • cassani ale ja nie chce żeby tu rządził admin 18.04.06, 08:25
      czy ktokolwiek inny. To jest otwarte forum i nie potrzeba tu chyba
      przewodniczącego klasy i dyżurnego, a niech każdy sam ocenia własne wpisy.
      jedyne co bym zalecał to wprowadzenie obowiązku logowania, a
      większości "śmiesznym" wpisom gości udało by sie zapobiec, bo nie chciało by im
      sie logować (o co zresztą zadba strona GW, która regularnie mnie wylogowuje).
      szkoda tylko będzie nieboraków czy bartów.
      • szprota obowiązek logowania 18.04.06, 09:35
        możemy wprowadzić w każdej chwili, już o tym rozmawiałam. jednak w sytuacji, w
        której portal nie trzyma sesji i bywa, ze co posta trzeba się logować uważam to
        za rozwiązanie awaryjne.
        a nielogom zmieniającym nicki częściej niż ja kotom żwir w kuwecie przypominam,
        że dopóki się nie zalogują, mają status gościa i narzekanie na gospodarzy bez
        poparcia konstruktywnym działaniem jest co najmniej dziwne - na imprezie też
        przeglądacie każdy kąt i marudzicie, że syf?
        • cassani odwoływanie się 18.04.06, 09:39
          do poczucia kultury większości z gości będzie miało co najwyżej skutek wysypu
          nowych spamowątków. niestety.
        • Gość: leslaw_m Re: obowiązek logowania IP: *.lodz.msk.pl 18.04.06, 10:19
          zawsze byłem przeciwnikiem obowiązku logowania,gdyż wpisy smiesznych "gości"
          należały do rzadkosci i ubarwiały nawet nieco forum.
          doszlismy jednak do takiego momentu,ze rzeczywiscie forum nie daje się czytać.

dlatego proszę w swoim imieniu o obowiązkowe logowanie,nawet w sytuacji jak to
          okresliła szprota nietrzymania sesji przez portal .
          • bubot Re: obowiązek logowania 18.04.06, 10:24
            a wiesz, czemu forum nie daje sie czytac? bo gdy jakis niezalogowany głupek
            napisze np. dlaczego? i będzie to tytułem to wątku, to cała wataha
            surrealistycznie mu odpowiada piszac jeszcze większe głupoty (aspirujące do
            miana smiesznych zdaje się) a to nakręca własnie ta mała spirale bezsensownych
            wątków.
            rozumiem, że twa nadal będzie robiło z tym forum, co chce?
            • Gość: głupek Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:33

dlaczego?
            • cassani tiaa 18.04.06, 10:38
              nie rozumiesz czegoś to kąsasz.
              najlepiej jakbyśmy na tym forum tylko i wyłącznie rozmawiali o słupkach na
              sienkiewicza, pięćdziesiaty raz odpowiadali komuś kiedy otworzą Manufakturę,
              czy porównywali czy przedszkole X daje szanse na późniejsze zrobienie doktoratu
              na Yale.
              Mnie na przykład na tym forum trzyma tylko i wyłącznie to że moge się
              spodziewać czyjejś ciekawej myśli czy intelektu. A ciebie widać pasjonuje tylko
              i wyłącznie kwestia informacyjna forum: z rozpalonymi policzkami czytasz "do
              której w niedzielę otwarta jest Galeria" "gdzie wydepilować pięty" albo "gdzie
              kupić najlepszą marchewkę".
              • bubot Re: tiaa 18.04.06, 14:24
                nie wiem skąd tyle rzeczy wiesz o mnie, ale chyba czas zmienic informatorów.
                forum jako że jeste łódzkie powinno się w tej tematyce obracać. od surrealizmu
                jest RU zdaje się, bzdurne teksty w stylu "dlaczego?" własnie zasmiecają to
                forum, odpowiedzi na nie też. przez to robi się burdel, czy cos niejasno
                wytłumaczyłem?
                skoro Ciebie to bawi, to rób tak dalej, a ja będę potem znowu męczył wasze oczy
                narzekaniem. tylko nie pisz, że jest burdel an forum, bo sam po czesci sie do
                tego przyczniasz, a jesli nawet nie, to pochwalasz.
                • cassani Re: tiaa 18.04.06, 14:37
                  juz wiem czemu wiele dość ciekawych wyniosło sie bezpowrotnie na RU. jak pisze
                  ponizej - proponuje przeprowadzic jeszcze 2-3 takie operacje i zostaniesz to
                  guru. Ja zaś osobiście wole być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym
                  wśród najgorszych. życze powodzenia.
                  • bubot Re: tiaa 18.04.06, 14:41
                    o jakiej operacji mówisz? nie rozumiem, widzi mi się, że to teoria spiskowa.
                    krytyka to operacja, która ma na celu wypchnięcie nieprawomyslnych gdzies
                    indziej?
                    i na szczeście Twoje wartościowanie gorszy-lepszy to subiektywna sprawa.
                    • Gość: i własnie Re: tiaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:43
                      to mnie wkurza!Wy się tu nieustannie sprzeczacie.Każdy wątek potraficie
                      zniszczyć.Ale jak wszyscy to wszyscy.
                      • bubot Re: tiaa 18.04.06, 14:44
                        dyskusja polega na wymianie argumentów, sprzeczka raczej kanonom się wymyka.
                        • Gość: OK? Re: tiaa IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 22:57
                          Zmien nick na BULBOT
                          • Gość: bubot Re: tiaa IP: *.smrw.lodz.pl 18.04.06, 23:44
                            bulgot juz widziałem, ale bulbot?
                    • cassani Re: tiaa 18.04.06, 14:45
                      no - tobie się widzi teoria spiskowa, a ja wiem o czym piszę. tu jest różnica.

a co do lepszy-gorszy - to była taka gra słów, będąca pewną figurą mająca
                      powiedzieć coś więcej niz stało napisane. Ale widze że się pospieszyłem.
                      jeszcze za wcześnie. sorki.
                • Gość: praśmieciarz Re: tiaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:11
                  bubot napisał:

> bzdurne teksty w stylu "dlaczego?" własnie zasmiecają to forum

dlaczego?
            • Gość: leslaw_m Re: obowiązek logowania IP: *.lodz.msk.pl 18.04.06, 10:38
              masz duzo racji,ale to:
              1.nie zawsze nie jest smieszne
              2.nie stanowi głownego problemu,a jedynie niewielki % wpisów na forum

to forum otwarte i nie ma wymogów merytorycznosci wątków,a juz polityka
              przenosin tematów na podfora udowodniła,ze nie prowadzi do pozytywnych skutków.
              • bubot Re: obowiązek logowania 18.04.06, 14:32
                co więc stanowi główna przyczyne śmietnika na forum? albo jaka jest przyczyna
                tego problemu, o którym piszesz (jesli to nie to)?
                • Gość: leslaw_m Re: obowiązek logowania IP: *.lodz.msk.pl 18.04.06, 18:23
                  głowny problem to:
                  -nielogowani 12 latkowie drzący japę z radochy,ze się denerwuje jeden z drugim
                  na ich prowokacje,
                  -inne zbokasy i zwykli tchórze piszący pod setką nicków,
                  -tudzież wpadający tu na momencik,zadający głupie pytania i samemu
                  odpowiadający na nie,
                  -oraz spamerzy kaczynskich i tuska wklejający kopie jakiejs "mądrej" wypowiedzi
                  czy felietonu na wszystkie możliwe fora,często również odpowiadający sami sobie
                  potem.

kiedys nielogi dodawały swoistego folkloru,dzis tego nie daje się wytrzymać.

• Gość: Zgadzam się z Tobą Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:45
              bubot!Twoje wypowiedzi sąsensowne.JAk tak dalej pójdzie nitk nie będzie
              traktował tego forum poważnie.I zamieni się ono w przedszkole.
              • Gość: każy ciekawy Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:46
                temat jest niszczony przez stałych bywalców którzy chcą być dowcipni a są
                żenujący
                • Gość: powiem Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:47
                  wprost najwiekszym kretynem z tego forum jest wg mnie cassani(Żadny
                  sensacji,zakłada pd róznymi nickami tysiące beznadziejnych watków,poczym sam
                  się wypowiedza)
              • mag.gie Re: obowiązek logowania 18.04.06, 15:08
                Gość portalu: Zgadzam się z Tobą napisał(a):

> bubot!Twoje wypowiedzi sąsensowne.JAk tak dalej pójdzie nitk nie będzie
                > traktował tego forum poważnie.I zamieni się ono w przedszkole.

popierasz też Malwę, bo ... jakbym znała ten tekst? :>
          • Gość: magda Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:17
            Wszystko fajnie, tylko ze logowanie wymaga zalozenia konta na gazecie.pl. A po
            co mi ono? Jakby mi nie wystarczylo, ze na wlasne dostaje jakies spamowe bzdury.
            • cassani Re: obowiązek logowania 18.04.06, 14:21
              i o to chodzi - zeby trzeba było jakiś wysiłek wykazać , założyc konto, logować
              się i pisać rozsądnie. a konto mozesz sobie zostawić na www.gazeta i nie
              wciągac go outlooka i spam cię nie będzie interesował.
              • Gość: facet Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:23
                Czytam czytam to wasze forum i powiem szczrze,niekturzy odreagowują tu własnie
                kompleksy i niedoskonałości wyrzywając sie na innych.To forum jest beznadziejne
                powinni je zcałe zgasować
                • Gość: facet Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:25
                  którzy-pomliło mi się.Zarz cały wątek zamieni się w dyskusje na temat mojego
                  błedu
                  • cassani Re: obowiązek logowania 18.04.06, 14:26
                    poważnie ci sie pomyliło? ja myślałem że to specjalnie sie wyrzywasz na mych
                    oczach.
                  • ona214 ech 18.04.06, 14:31
                    Myślę, ze Twojego błędu nikt nie zauwazy bo wcisąłes się w sam środek a,ze
                    niewielu będzie się chciało czytać wszystkich wypowiedzi, to masz duże szanse
                    przejśc niezauważony. MOże cassani zwróciłby uwagę - ale wątpię.
              • Gość: magda Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:27
                Ok, zgoda, ale tym sposobem wszedzie moglabym (musialabym) zalozyc sobie konto,
                a potem glowic sie gdzie jaki login (bo wielokrotnie okreslone loginy sa juz
                zajete), bo haslo moge miec, owszem, stale. Jesli wprowadzicie taki obowiazek,
                ok - gdy uznam, ze nadal mi zalezy, by czasem zabrac tu glos, zaloze sobie
                konto. Dodam jeszcze, ze zawsze pisze pod tym samym nickiem mimo, iz jestem gosciem.
                • Gość: nie prawda Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:29
                  nie piszesz pod tym samym nickiem i dobrze o tym wiesz:)Nie ściemniaj!
                  • Gość: magda Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:30
                    Po przeczytaniu powyzszej wypowiedzi rzeczywiscie przychylam sie do zdania
                    coniektorych o koniecznosci posiadania konta. :D
                    • Gość: ha ha ha Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:33
                      No pewnie,że to jest potrzebne!!!!Tylko tak możemy wprowadzić tu porządek.Bo
                      forum jest na prawde fajne mnie się podoba!!.Ale denerwuje mnie to,że często
                      jedna i ta samo osoba wchodzi pod tysiącami nicków i mnie krytykuje.!!!Wtedy ja
                      robie to samo i robi się naprawde burdel!
                      Szczera dziewczyna:)
                      • Gość: magda Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:35
                        No coz, dobrze, ze sobie sam(a) nie zaprzeczasz. :) Ja zas nie boje sie
                        krytykowac pod wlasnym nickiem.
                        • Gość: Ha ha ha Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:36
                          Ja myslę ,że tylko logowanie może tu pomóc.Ale róbta co chceta!
                          • Gość: a dlaczego Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:38
                            jak ktoś zaklada wątek to nigdy nie jest zalogowany?Czyżby się wsydził,że
                            zakłada taki głupi?Alebo obawiał się krytyki?Jak myslicie dlaczego tak się
                            dzieje?
                            • Gość: ha ha ha Re: obowiązek logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:40
                              JA się logować nie będę,bo mnie się nie chce.Gdyby się wszyscy logowali z
                              pewnością bym to zrobiła.I nie było by takiego bałaganu!
                          • Gość: magda Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:39
                            Proponuje, bys dal(a) dobry przyklad i sam(a) sie zalogowal(a).
                  • Gość: magda mam tylko nadzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:32
                    ze to nie byla prowokacja, a raczej presja ze strony jakiegos stalego bywalca
                    forum, ktory wystapil w roli goscia. ;)
                    • cassani Re: mam tylko nadzieje 18.04.06, 14:35
                      Gość portalu: magda napisał(a):

> ze to nie byla prowokacja, a raczej presja ze strony jakiegos stalego bywalca
                      > forum, ktory wystapil w roli goscia. ;)

dość głeboko wierzę że to się nie zdarza.
                • cassani Re: obowiązek logowania 18.04.06, 14:34
                  wierze że piszesz pod stałym nickiem - i tu jest szkoda, bo sa ludzie tacy jak
                  Ty, np. Bart którzy pisza wyłącznie jako gość, i mają ciekawe spostrzeżenia. z
                  drugiej strony szkoda np. dziada_nieboraka, który z czystego, wszystkim znanego
                  własnego lenistwa nie zawsze loguje sie :)
                  Ale niestety to mniejszośc, zaś pozostała część wykorzystuje prawo wypowiedzia
                  jako gościa do zwykłego śmiecenia. niestety internet idzie w ręce proletariatu
                  i musimy bronic jakości tego forum bo inaczej się zonetyzuje.
                  A propozycje wyrzucania ambitniejszych autorów na fora prywatne to najgłupszy z
                  mozliwych sposobów na zubożenie FŁ, co o ile sie nie mylę juz tu miało miejsce
                  w przeszłości. Jeszcze z jedna, dwie takie operacje i mozna będzie tu pisać
                  tylko i wyłącznie o kupach i kiblach.
                  • Gość: magda Re: obowiązek logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:38
                    Jak juz wyzej napisalam, jesli obowiazek logowania zostanie wprowadzony, bic sie
                    nie bede.

PS. I tak nie mialabym szans. ;))
        • cassani Kasza do Szproty 18.04.06, 12:22
          a sytuację może uratowałoby konieczność logowania się tylko przy zakładaniu
          nowych wątków, nie przy dyskusji "wewnątrz" wątku, tam mogli by pisac również
          goście. czy to możliwe technicznie - bo wydaje mi się dosć rozsądne
          rozwiązanie. Nowe wątki pisza tylko osoby zalogowane, wypowiadają się wszyscy.
          • yavorius technicznie może i jest taka możliwość 18.04.06, 12:24
            Ale nigdzie na forum nie jest praktykowana, więc trudno oczekiwać, by forum
            Łódź było inaczej potraktowane ;-)
            • cassani pionierzy 18.04.06, 13:13
              bylibyśmy.
              • yavorius czy chodziło Ci o: 18.04.06, 13:14
                pionki :-p
                ?
                • cassani mniej więcej 18.04.06, 13:50
                  w kazdym razie pomysł uważam za nie najgłupszy. głupszy byłby na przykład jak
                  wszyscy bylibysmy gośćmi i nie mozna się byłoby logowac w ogóle :)
    • gray Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. 18.04.06, 09:35
      der.geborene.sieger napisał:

> To co potrafimy robić najlepiej to krytykować innych.
      > A może tak zacznijmy krytykować siebie?

to kiedy zaczynasz?
    • Gość: Emi Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:42
      przedewszystkim winni są forumowicze nie admin.Prawda jest taka nie potraficie
      sie zachować!Atakujecie sie na wzajem.Gdy tylko nie podoba się wam czyjaś
      wypowiedz(nie zgadzacie się ze zdaniem danej osoby)niszczeycie jej życie na tym
      forum.Dlatego ludzis się nie logują!Bo boją się pod prawdzziwymi nicakami
      wyrarzać swoje prawdziwe zdanie.(nie........przepraszam była taka jedna co się
      odwazyła,toście jej życie na forum tu zamienili w piekło i pewnie teraz
      zmieniła nick)Sami jesteście sobie winni przez własną głupote i nietolerancje
      • Gość: Hm....... Re: Jaki Pan -taki Kram. Jaki Admin takie Forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:48
        Zgadza się!
      • cassani mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 13:57
        po prawdziwym nickiem. uwierz lub nie - ale ne przydarzyło. i dlatego wielu
        zgrzyta ząbkami na moje wpisy, bo komuś dowalam i wiedzą kto dowala - znowu ten
        bałwan cassani. ale wolę byc bałwanem w oczach idiotów niz kretynem
        zmieniającym własny podpis.
        • yavorius Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 14:01
          cassani napisał:

> [ciach] niz kretynem zmieniającym własny podpis.

Raczej tchórzem ;-)
        • bubot Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 14:26
          czemu bałwanem w oczach idiotów, rozumiem, że każdy kto Cie krytykuje jest
          idiotą?
          • cassani Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 14:39
            bubot napisał:

> czemu bałwanem w oczach idiotów, rozumiem, że każdy kto Cie krytykuje jest
            > idiotą?

zrozumiałes co chciałeś. ja ci więcej nie pomogę.
            • bubot Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 14:42
              no, zadałem pytanie, bo nie rozumiem? nie wytłumaczysz mi?
              zresztą wytłumacznie kryje sie w Twoich polemikach po trosze.
              • cassani Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 14:48
                bubot, zadajesz pytanie wyrażone w formie "czy twoi rodzice więdzą już że
                jesteś gejem". Ja ci nie będe tłumaczył słowa po słowie. nie rozumiesz - twój
                problem, inni zrozumieli, ty będziesz musiał doczytać. albo odczekać.
                ciesze się że zaczynasz wnioskować po moich polemikach.
                • bubot Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 14:56
                  dobra zrozumiałem - nie mam co się z toba w dawać w dyskusje i krytykować, bo
                  jestem za mały. ok, zapamiętam, ograniczę się tylko do pobieżnych słów.
                  • cassani Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 15:00
                    ok. ale nie pętaj sobie rąk zbytnio. to tylko forum interenetowe, życie jest
                    obok.
                    • mag.gie Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 15:06
                      cassani napisał:

> ok. ale nie pętaj sobie rąk zbytnio. to tylko forum interenetowe, życie jest
                      > obok.

jakie zycie?! <olaboga>
                      • cassani Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 15:07
                        pozagrobowe!
                        powiem przewrotnie pozostawiając lekki margines na myśl własną jakąś :)
                    • bubot Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać 18.04.06, 19:58
                      powtarzasz się
                      • Gość: Kaszankowaty Re: mi sie nie przydarzyło bac pisać IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 23:02
                        Bulbot

he

he

he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka