grover 25.12.02, 10:39 ... tzn. partycja systemowa, no myślałem, że mnie trafi, ale na szczęście po wyjściu rodziny walczyłem dzielnie i o 3 poszedłem spokojnie spać. Odzyskawszy wszystkie (prawie) dane... ech te Święta :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathon Re: Dysk mi padł... 25.12.02, 13:08 to dobrze że odzyskałeś (prawie) wszystkie dane...gratuluję...tylko ciekawe co za cham Ci takie coś zrobił i to jeszcze w święta:))) ja bym go powiesił..na choince:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Dysk mi padł... 25.12.02, 17:05 Ciesz się, że padł a nie wypadł i ten a nie inny dysk. A swoją drogą to jakim cudem Ci się coś takiego stało? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dysk mi padł... 25.12.02, 17:10 Bożonarodzeniowy cud :) (z odzyskaniem danych ofc!) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Dysk mi padł... 25.12.02, 19:06 Taaaa, też bym go powiesił... nie Bathoon? :)) A stało się tak po podłączeniu dysku, takiego jednego... nie Bathoon? :)) Ale wszystko jest już ok... w miarę Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dysk mi padł... 25.12.02, 19:11 grover napisał: > Ale wszystko jest już ok... w miarę ...a Bathon? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bathon Re: Dysk mi padł... 25.12.02, 20:11 ze mną też jest wszystko okej...w miarę, ale mało brakowało... Grover naprawdę nie zrobiłem tego specjalnie nawet nie wiem jak to się stało:)))...ale słyszałeś może o takim virusie "Darkman"-coś mi się wydaje że to jego sprawka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Dysk mi padł... 26.12.02, 00:03 Bathon, słyszłąem o takim "virusie" ... i wystrzegam go sie cały czas... ale sam rozumiesz, że czasem nie da się go postrzymać... żadne zabezpieczenia nie dają rady :) A Ty na swoją obronę masz to, że nie było Cię wtedy w pobliżu... tylko sobie w golfa pogrywałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
bathon Re: Dysk mi padł... 26.12.02, 12:21 rozumiem rozumiem Grover że czasami się go nie powstrzyma(wiem coś o tym) na niego nie ma mocnych...w każdym razie ja jestem niewinny ponieważ grałem w golfa...:))) Odpowiedz Link Zgłoś