Gość: ma.ja IP: *.184.rev.vline.pl 24.04.06, 12:17 poszukuję białych zegarów do golfa II. Bardzo proszę o info jeśli ktoś ma namiar... Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 12:29 do golfa ?? zegary ?? wiem że zegary używa się w szachach ale w golfie ?? do golfa trzeba mieć kije, piłeczki no i dobrze mieć melex.. zegary, niezłe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 12:30 Tu chodzi o golfa na czas. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cudny Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 12:30 A ja kupiłem sobie mieszkanie w Sopocie po 8 tysięcy za metr, wybuliłem prawie że dużą bańkę.... Na urządzenie mieszka jeszcze ze trzysta tysiakow i wyprowadzam sie z tej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no i bomba 24.04.06, 12:32 nie zapomnij kupić kilku książek do nowego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cudny Re: no i bomba IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 16:01 cassani napisał: > nie zapomnij kupić kilku książek do nowego mieszkania. Te książki to po co? Bo nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma.ja Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.184.rev.vline.pl 24.04.06, 12:36 Dla ociemniałych: GOLF II to... taki samochód..., wiecie co to samochód?? czy też wytłumaczyć?? Jeśli nie wiecie o co chodzi, to po co zabieracie głos?? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: pytajnik 24.04.06, 12:42 acha!!! golf ? taki samochód, tak ?? Volkswagen go chyba robi?? ale po co Ci zegar ?? nie masz takiego na rękę ? ja mam w komórce i mi wystarczy. Ludziom to się w głowach przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.bc Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:41 W Łodzi mozna odebrać:) ,a kupić np na Allegro- pełno tam tego jest Ew. musisz zwiedzic wszystkie szroty w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 12:44 daj na jabola ziomom na ośce to Ci skroją co chcesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma.ja Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.184.rev.vline.pl 24.04.06, 13:18 Dobrze, że chociaż jeden normalny człowiek się znalazł w tym stadzie debili. Pewnie całe stado zwiało z Aleksandrowskiej... Współczuję wam niedorozwoju intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:20 Gość portalu: ma.ja napisał(a): > Współczuję wam niedorozwoju intelektualnego. My sobie też współczujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:20 Tak, tez sie nieswojo czuje w ich towarzystwie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma.ja Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.184.rev.vline.pl 24.04.06, 13:25 A może uda wam sie wyleczyć z tej głupoty? Eee... szkoda czasu :))))) i tak nic z tego nie wyjdzie. Głupich nie sieją, sami sie rodzą (współczuć ich matkom). Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:26 Gość portalu: ma.ja napisał(a): > A może uda wam sie wyleczyć z tej głupoty? Eee... szkoda czasu :))))) i tak nic > > z tego nie wyjdzie. > Głupich nie sieją, sami sie rodzą (współczuć ich matkom). My Ciebie też kochamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:27 yavorius napisał: > > My Ciebie też kochamy! no to sezon wiosenny uważam za otwarty :> Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:29 Jeszcze tylko bialy zegar z zielona kukulka wykrece i bedzie gicio. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:25 Gość portalu: ma.ja napisał(a): > Dobrze, że chociaż jeden normalny człowiek się znalazł w tym stadzie debili. > Pewnie całe stado zwiało z Aleksandrowskiej... > Współczuję wam niedorozwoju intelektualnego. ale ja nie rozumiem chyba zbyt dokładnie...ten jeden normalny to ja ?? bo jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:28 Oj, Excentrixie. I tym razem nie jestes normalny. Tym jedynym normalnym jestem oczywiscie ja. Dodatkowym argumentem za moja kandydatura jest to, ze w przedszkolu zawsze pierwszy zjadalem budyn. Pewnie juz o tym wspominalem ale po prostu lubie sie tym chwalic. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mylicie się 24.04.06, 13:31 zapewne mnie miał na myśli! ja jestem normalny! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani proszę 24.04.06, 13:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=40597066&a=40751771 lepszego dowodu nie znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:31 no i czar prysł....myślałem że ktoś docenił moją błyskotliwość. Ja z kolei w przedszkolu odkrawałem takie tłuste kawałki mięsa i zrzucałem koledze, który zjadałt o z apetytem. Ale to się nie liczy ?? Acha kolega został policjantem a ja, no cóż... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:33 ma.ja prosimy, rozstrzygnij jak to jest, który z nas jest najsprytnieszy ??? bo jeszcze na noże pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Muszę przyznać że... 24.04.06, 13:34 Za te tluste kawalki miesa duzy plus jak dla mnie:-))) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma.ja Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.184.rev.vline.pl 24.04.06, 13:32 Jak widać na wiosne wszystko sie rozwija oprócz waszych kurzych móżdżków. Papa debile, pobawcie sie w swoim gronie. żegnajcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Pa pa 24.04.06, 13:37 debile ?? z moim IQ ?? i 19 latami wytężonej nauki ??? a Ty chłopinko masz internet i nie potrafisz sobie znależć zegara do golfa...no sorry, pomógłbym Ci ale nie zasłużyłeś. Dodatkowo cechuje Cię brak poczucia humoru i mrukowatość. Spadówka Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:37 Pozdrów ziomali! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:39 i żebyś reumatyzmu w łokcie nie dostał Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol 24.04.06, 13:40 Yo! A naklejkę na Golfa dostaniesz tu: tinyurl.com/j85yh Odpowiedz Link Zgłoś
cassani joł, jak byś szukał 24.04.06, 13:41 pieska z machającą głową na tylne podszybie albo frędzle na front - wal śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: joł, jak byś szukał 24.04.06, 13:46 i system odkurzaczy co słomę z butów usuwa Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius I mózg! 24.04.06, 13:48 Taki, o: zemstablondynek.webpark.pl/obrazki/109.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak daleko nie wyrokowałbym 24.04.06, 13:49 wszak to może byc porządny człowiek, co tylko przez przypadek tu zbłądził! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix cassani, właśnie o tym pomyślałem... 24.04.06, 13:52 cośmy tak na gostka wsiedli ?? z debilami przesadził ale jak ja ma problem i dostęp do sieci to sobie szukam a nie zawracam wszystkim dupę. Po to ktoś wymyślił gógle żeby cały świat nie rozwiązywał Twojego problemu. Przepraszamy Cię ma.ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ej no 24.04.06, 14:00 Jakto? Teraz zakładamy szaty pątnicze? Będziemy się biczować i prosić o przebaczenie w duchu ekumenizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cudny Re: gdzie w Łodzi można kupić BIAŁE zegary do gol IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 16:04 Gość portalu: ma.ja napisał(a): > Jak widać na wiosne wszystko sie rozwija oprócz waszych kurzych móżdżków. > Papa debile... Papa debile to też chyba jakiś samochód? Dobrze kojażę? Odpowiedz Link Zgłoś