Gość: Monika IP: *.retsat1.com.pl 24.04.06, 20:14 Makowski na prezydenta. taki własnie powinien być, a nie jak Kropa. Gdzie on jest ??? może znowu poleciał za granicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WUJEK Do Redakcji GW IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.06, 20:59 Czy Szanowna Redakcja posiada jakieś zdjęcia z tego pokazu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin pasiak dla Tomaszewskiego..? IP: *.uni.lodz.pl 25.04.06, 13:09 Pan prezydent Tomaszewski to nie ten z zarzutami prokuratorskimi za korupcję? Może powinien się w takim razie już przywyczajać do jakichś ładnych pasiaków? Szkoda, że organizatorzy o tym nie pomyśleli... Po raz kolejny zaś lewica wykazała się luzem i dystansem do siebie, a prawica nadęciem i sztywnością. Osobiście znam tylko jedną okoliczność, w której sztywność jest w cenie i nie jest to okoliczność publiczna, przynajmniej u większości ludzi... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowski w pasiaku Re: pasiak dla Tomaszewskiego..? IP: *.crowley.pl 25.04.06, 13:21 No i co entuzjasto lewicy? Po dzisiejszych przeciekach z NIK jeszcze sie okaże ze Makowskiemu w pasiakach do twarzy. Lepiej przejrzyjcie swoje szeregi. I nie myl luzaków z mięczakami.Tych ostatnich macie na pudy. Paru z nich rządziło już tym miastem., województwem...A co do tej "niepublicznej sztywności" ktora jest w cenie to niektore modelki striptizerki i czlonkinie kol kobiet twierdza zgodnie ze niektorzy z was maja z tym duży problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: pasiak dla Tomaszewskiego..? IP: *.uni.lodz.pl 25.04.06, 15:51 Nie wiem, nie jestem w SLD i nie udzielam się w klubach ze striptisem. Rozumiem, że Ty wpadasz do nich po białych marszach i pogrzebach płodów. to Twój problem. Jeśli tak Ci się podobają prawicowe rządy, to może wypowiesz się w kwestii stosunku PiSu i rządu do województwa łódzkiego i Łodzi? Szczególnie proszę o rozwinięcie wątku wydatków na inwestycje infrastrukturalne z budżetu centralnego w ujęciu porównawczym (na tle województwa mazowieckiego i lubuskiego). Dodatkowo możesz nam przybliżyć kulisy zastąpienia okropnych SLDowców fachowcami z PiSu w zarządzie ŁSSE i skutkami tej zmiany (zwłaszcza decyzji o objęciu łódzką strefą terenów inwetycyjnych w Warszawie). Na deser może kilka Twoich prawicowych uwag o lotności i kwalifikacjach pani wojewody Pietraszkiewicz i jej decyzjach personalnych (np. zatrudnienie kierowcy z PiS). Prawda jest taka, że obecne prawicowe rządy to najbardziej nieudolna i skompromitowana formacja we współczesnych dziejach Polski. To ogromne osiągnięcie po pół roku rządów. Nawet nie chce mi się tracić czasu na szczegółowe opisywania tego pasma debilizmu i ignorancji... Zastanawiam się raczej nad wyjazdem z Polski. I to będzie jej strata, nie moja. Ale zostaną Polsce tacy jak Ty - młodzi, prężni, prawdziwi Polacy, którzy, jak prezydent Kaczyński, nie znają nawet języków obcych, żeby się czasem nie skalać obcym światopoglądem. Odpowiedz Link Zgłoś