tomek111 25.04.06, 16:11 Szukam solidenego adwokata, jeśli macie jakieś pozytwne doświadczenie to dajcie proszę mi znać. Ps. Czy w Łodzi można gdzieś za darmo uzyskać porady adwokata? Dziękuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lech Re: Szukam solidnego adwokata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:16 Ale do jakiej sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek111 Re: Szukam solidnego adwokata 25.04.06, 16:26 do sprawy związanej z prawo jazdy (NIE chodzi o: alkochol, wypadek, nie uczciwe zdanie...itp - to dość nie typowa sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek111 Re: Szukam solidnego adwokata 25.04.06, 16:29 do sprawy związanej z prawem jazdy (NIE chodzi o: alkochol, wypadek, nieuczciwe zdanie...itp - to dość nietypowa sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek111 Re: Szukam solidnego adwokata IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.04.06, 18:01 keridwen napisała: > alkohol... (; ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: Szukam solidnego adwokata 25.04.06, 17:11 tomek111 napisał: > Szukam solidenego adwokata, jeśli macie jakieś pozytwne doświadczenie to > dajcie proszę mi znać. > Ps. Czy w Łodzi można gdzieś za darmo uzyskać porady adwokata? > Darmowe porady prawne to tylko u ZNAJOMEGO adwokata lub radcy mozesz dostac. Radze skorzystac z prawniczej grupy dyskusyjnej (bodajze pl.soc.prawo, ale glowy nie dam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek Polecam dr Jacka Skrzydło. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.04.06, 20:29 Jestem zafascynowany wiedzą tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td2003 Re: Polecam dr Jacka Skrzydło. IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 19:51 Popieram. Parę lat temu korzystałem z usług mec. Skrzydło i jako prawnik jest naprawdę fantastyczny, ale skoro tomek111 szuka darmowych porad to mec. Skrzydło nie jest właściwym adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedruniu Aaaa darmowe ;-P IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.04.06, 20:31 Sorka nie doczytałem. U nas na wydziale masz klinike prawa i możemy Ci tam pomóc, ale musisz sie zgłosić na ul. Skladową do budynku WPiA Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: Aaaa darmowe ;-P 27.04.06, 16:47 Gość portalu: cedruniu napisał(a): > U nas na wydziale masz klinike prawa i możemy Ci tam > pomóc, ale musisz sie zgłosić na ul. Skladową do budynku WPiA He? Trzy lata tam studiuję i jak dotychczas nic o niej nie wiedziałem. Gdzie się mieści dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczątko no błagam .... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.04.06, 17:24 skladowa ;-P w podziemiach, przy barze. nawet napis jest 'klinika prawa'. opiekuje się nią prof. Król Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: no błagam .... 27.04.06, 19:19 Tam gdzieś przy szatni? No proszę, człowiek uczy się przez całe zycie. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
heh-ble Re: no błagam .... 28.04.06, 21:06 aha ;-P jak widzisz ludzi w lumpiarskich butach to zazwyczaj ida w tamta strone ... Odpowiedz Link Zgłoś