Dodaj do ulubionych

Chadzynski prezydentem brrr

IP: *.toya.net.pl 29.12.02, 11:56
Czy nie oburza was ze prezydenetem jest Karol Chadzynski? Byl na zwolnieniu
lekarskim, pobieral pensje a w tym czasie obstawial wszystkie mozliwe
komisje w Radzie Miasta. prawicowa uczciwosc. Zeby nie bylo watpliwosci:
jestem niezmiennie elektoratem Uni Wolnosci. Cieszy mnie ze w lodzi rzadzi
prawica, ale Pan Chadzynski to powienien albo pieniadze oddac albo ustapic.
Pewnych rzeczy po prostu nie wypada robic zwlaszcz jesli prawda jest ze ma
dobre szlacheckie pochodzenie. A moze to tylko blaga, albo herb kupiony.
wtedy wszystko jasne.
Marcin
Obserwuj wątek
    • geograf Re: Chadzynski prezydentem brrr 29.12.02, 12:26
      skoro napisałeś na Forum, to miejmy nadzieję, że któryś z dziennikarzy GW umiejący obsługiwac Forum weźmie się za tą sprawę...

mnie jednak bardziej martwi powołanie na wiceprezydenta od spraw m.in. kultury i edukacji Pana z LPR-u...p. Orzechowskiego...oj będzie się działo...:(
      • Gość: marcin_lodz Re: Chadzynski prezydentem brrr IP: *.toya.net.pl 29.12.02, 16:12
        przeciez pisali o tym w G.W. chyba przeszlo rok temu, ale ten Pan sobie nic z
        tego nie robi. Ignoruje plebs ("the mob" jak mawiała stara księżna Bilińska).
        Niszczy poniekąd dobre imię prawicy, o ile coś z niego zostało. Gbydy wygrał
        SLD, to wiceprezydentem byłby ktoś z Samoobrony pewno, ale to na jedno
        wychodzi. Mogliby sie ta sprawa zajac szerzej nie mniej jednak. Ale raczej
        nikt tego nie ruszy.
        Marcin
        geograf napisał:

> skoro napisałeś na Forum, to miejmy nadzieję, że któryś z dziennikarzy GW
        umiej
        > ący obsługiwac Forum weźmie się za tą sprawę...
        >
        > mnie jednak bardziej martwi powołanie na wiceprezydenta od spraw m.in.
        kultury
        > i edukacji Pana z LPR-u...p. Orzechowskiego...oj będzie się działo...:(
        >
        >
        >
        • Gość: marcin_lodz Re: Chadzynski prezydentem brrr IP: *.toya.net.pl 30.12.02, 21:00
          Zdaje sie ze to nikogo jednak nie oburza, nie ma wiec sensu pisac o takich
          sprawach. Marcin
          • geograf Re: Chadzynski prezydentem brrr 31.12.02, 10:19
            Prosze mi tu nie myślec takimi kategoriami.
            Po prostu Łodzianie nie znaja polityków i radnych, którzy rządzą tym miastem (cozywiście sa wyjątki), więc po prostu nie mają zdania na ten temat...
            Inną możliwością jest to, że Forumowicze po prostu nie wiedzą co napisać w tym temacie...

pozdrawiam.
            • Gość: MarcinK Re: Chadzynski prezydentem brrr IP: *.zapora / 126.102.21.* 31.12.02, 12:21
              Witam

O Chądzyńskim zdanie mam, ale jest ono niecenzuralne i nie nadaje się do
              publikacji.

Pozdrawiam, MarcinK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka