aglajaa.a 22.04.10, 21:12 A ktoś ma ochotę się ze mną spotkać... gdzieś... na kawie takiej normalnej, realnej(?) Poważnie pytam... i o nic nie chodzi... o zwykłą chwilę, podczas której byt wirtualny zaistnieje... tak nooormalnie.. cooo(?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: pytanie... 22.04.10, 21:32 a jak tam moje zaproszenie? sprawdziłaś już, co i jak? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 22.04.10, 21:39 A może byś tak chopa jakiego zaprosiła ? Co? Tygrysie Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: pytanie... 22.04.10, 21:43 Masz na myśli siebie, Rozbójniku? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 22.04.10, 21:48 chop ze mnie jak snop A kogo zapraszasz sobie ja nie podpowiadam Tobie Odpowiedz Link
kawamija Re: pytanie... 22.04.10, 21:35 ja tu Wam zaraz dam...........na Kawie..phiii...... ..też coś a co do spotkania....jak znajdę czas i mozliwości....najlepiej mi wychodzą spontaniczne wyjazdy.......planowanie zdecydowanie nie jest moja mocną stroną Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 22.04.10, 22:31 czyli... nikt nie ce... nooo właśnie.. i zadnych bajek nie opowiadam.. a ja myślałam, że przynajmniej pięć osób napisze "ja" Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 22.04.10, 23:13 Nieważne gdzie, nieważne kiedy, ważne z kim... ktoś mi tak powiedział... hmm... ze mną znaczy.. smutasem forumowym czyli najważniejsze chęci są, resztę można ustalić. Odpowiedz Link
lesher Re: pytanie... 22.04.10, 23:42 Jak najbardziej, trzeba będzie w końcu zmontować to spotkanie w Toruniu Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 23.04.10, 06:58 lesher, ja żem dopiero tera zajrzała - jaką Ty masz zacną wizytówkę! Odpowiedz Link
lesher Re: pytanie... 23.04.10, 22:03 Dzięki Piekielnico!! Twoja też baaardzo sympatyczna Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 24.04.10, 09:56 ostatnio się zastanawiałam, co by było gdybym prawdziwe zdjęcie swe umieściła? e, nie. tajemniczość ma swój urok Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 24.04.10, 11:09 ależ jak ujawnię swe oblicze, to postać Helki straci swój urok! [czy mi się tylko wydaje, czy zachowuję się jak kokietka...? ] Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 24.04.10, 12:04 Zatwardziała taka jesteś??? Duszem oddam. Nie skusisz się ? Odpowiedz Link
bursztynula Re: pytanie... 24.04.10, 12:11 twarda bądź nie mientka;P foty kłamią spłaszczają człowieka np. i inne takie... Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 24.04.10, 12:31 tak tak, zazdrosna, bo jej nikt nie poprosił Odpowiedz Link
bursztynula Re: pytanie... 24.04.10, 13:53 mowa, pewnie, że z zazdrości ;P już mnie normalnie skręciło Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 24.04.10, 12:21 poczekaj, niech pomyślę... po co mi Twoja dusza, czy to mi się opłaca...? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 24.04.10, 12:28 Nic mi już nie strasznym jest. Nawet diabeł moją duszą gardzi Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 24.04.10, 12:32 Toś Ty myślał, że diabeł bierze wszystko po kolei, jak leci? By znaleźć się w diabelskim zbiorze dusz, to trzeba zasłużyć Czy byłeś bardzo, bardzo niegrzecznym chłopcem...? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 24.04.10, 12:33 pomiędzy "zasłużyć" a "Czy" oczywiście powinna być kropka. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 24.04.10, 12:41 kropka nie kropka... a babskich diabłów i tak nie ma !!! Odpowiedz Link
lesher Re: pytanie... 24.04.10, 12:56 No nie wiem Rumcajs, nie wiem... Hellish to przecież jest Sukkub, nie wiedziałeś ? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 24.04.10, 13:00 ...skąd wiedziałeś...? ...no to zostałam rozszyfrowana... Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 24.04.10, 13:31 To powłoka tylko, już ja swoje wiem A może anioły babskie to też som niby ??? Odpowiedz Link
hellish.monster pewnie, że som... 24.04.10, 13:47 rumcajs-76 napisał: > To powłoka tylko, już ja swoje wiem > A może anioły babskie to też som niby ??? Odpowiedz Link
bursztynula Re: pewnie, że som... 24.04.10, 13:54 cofam, co powiedziałam pięknaś czy to fota z wczorajszej impreski? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pewnie, że som... 24.04.10, 14:01 a pewnie dzisiaj na wszelki wypadek fotek sobie robić nie będę Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 22.04.10, 23:08 aglajaa.a napisała: > czyli... > nikt nie ce... > nooo właśnie.. i zadnych bajek nie opowiadam.. > a ja myślałam, że przynajmniej pięć osób napisze "ja" Pięć osób??? Toż to rormalnie nie byłoby gdzie szpilki wścibnąć Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 22.04.10, 23:16 Ale nie ma ani jednej... Kawa tylko z racji kawy poruszenia, jak znajdzie czas i możliwości... A Ty chcesz ze szpilkami(?) nooo wiesz... akucośtam, (punktura, chyba) albo inne masaże to raczej nie kawa miała być, zielona ewentualnie.. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 22.04.10, 23:31 "raczej" powiedziała hi hi a znasz inne takie jakieś? hmmmmmm... A ja myślę że bajki jednak. Odczekajmy chwilunię. Nic na capu łapu Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 22.04.10, 23:45 na masażach się nie znam... na masażystach odrobinkę jedynie... ale to nie o to chodzi, bo bez takich ma być sooo Ty, zobaczysz, ze to nie bajki... Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: pytanie... 23.04.10, 00:02 Dobze dobze. Zapamiętuję. K_a_w_a b_e_z m_a_s_a_ż_y_s_t_ó_w t_a_k_i_c_h. Nooooo ale że niby bez jakich ??? Agla, dwie oferty już klepnięte. I to z tendencją zbiorową Baaaaaaaajki Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 23.04.10, 00:11 Nie bajki, i wcale nie klepnięte... Klepnięte by były jakby padło cóś takiego: 28 kwietnia o 18.00 K.(nazwa miasta) K.(miejsce gdzie kawa pachnie najcudniej w mieście) może być? i tekst ja będę na sto procent. ooo(!) bez wszelkich masaży... masażysci mogą być branoc juz powiem, bo ci masażyści znów moje myśli skardną Odpowiedz Link
ane-tal Re: pytanie... 23.04.10, 10:15 Agla ja bardzo bym chciała - no ale 28 kwietnia to środek tygodnia. Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 23.04.10, 10:36 Aneta(!) ten 28 to tak tylko.. jako przykład.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: pytanie... 22.04.10, 23:40 Ja kce Chwilowo terminy mnie gonio, ale trzeba kiedyś zmajstrować jaki zlot Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 22.04.10, 23:47 ooo(!) a ten zlot to taki raczej jak na polach woodstockowych(?) tego typu raczej(?) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: pytanie... 23.04.10, 00:55 Jaki popadnie Jam to z czasów Jarocinowych bardziej, ale możemy nawet zrobić w lokalu 2 herbaty w 6-tkę, to sobie młodość przypomnę Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie... 23.04.10, 06:58 a ja nie powiem, że maila parę dni temu napisałam dot. aktualności czy cuś. i na tel. też czekała ja [ale podobno wyłączony]. nic to, może inną razą, po długim weekendzie. jeśli o ile i tak dalej... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie to nie. 23.04.10, 11:40 aglajaa.a napisała: > mi się też już nie chce... literkować. łatwo się poddajesz, zbyt szybko odpuszczasz. jak nie teraz, to za pół roku. ja powiem tak - niech tylko wyprostuję swoje sprawy rodzinno - zawodowe, to... nadejdzie taki dzień, że TurboDymoMonika Was zawstydzi, wyznaczy termin i miejsce - konkretnie i już. ktoś będzie miał ochotę, to przyjedzie - a jak nie, to trudno. najgorzej jest gdybać - "a może, a nie wiem, a chciałabym, a boję się". ja już przestałam się rozpisywać w wątkach spotkaniowych, bo ja po prostu teraz nie mogę. myślałam, że 24ego wyjdzie - ale nie wyszło. jednakże powtarzam - jak nie teraz, to później. więcej nie piszę, bo zara mnie kto zarzuci, że tylko pisać potrafię [ale spotkać się też potrafię możecie wierzyć lub nie, ale potrafię ] Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: nie to nie. 23.04.10, 11:45 ja ten weekend spędzam w T., nooo ale co z tego, skoro nikt nie chciał... /idem sobiem, najlepiej srobiem jak nie wrócem/ Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie to nie. 23.04.10, 12:19 a widzisz, Pięknookie Dziewczę! Dlatego wysłałam do Ciebie maila, w którym to na końcu był znak zapytania. Gdyby Szanowna Pani odpisała, to by Moninia tak sobie poustawiała, żeby chociaż jechać 4 h, wypić z Tobą kawę i wrócić tego samego dnia. teraz to niestety ciut za późno... ALE JA MÓWIĘ - NIC STRACONEGO, bejbe Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: nie to nie. 26.04.10, 13:04 "W T.? Czemu ja nic o tym nie wiem?" dlaczemu(?) dlaczemu(?) Bo się mną nie interesujesz, ooo(!) Sorki Zaro, zapomniałam o Tobie... Nie, nie zapomniałam... myślałam, że też masz mnie gdzieś... Odpowiedz Link
zarovich Re: nie to nie. 26.04.10, 16:40 Do Ciebie to jednak potrzeba sporo cierpliwości. Mogłaś zwyczajnie napisać mejla że odwiedzisz T. bo ja na forum ostatnio rzadko zaglądam. Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: nie to nie. 26.04.10, 16:47 siem krempowałam... wiesz pszesiesz... nieee nooo, sorki.. ale tak poważniej poważnie nie dało się, bo po tym jak wirtualny swiat mnie koncertowo olał, odwróciłam się w stronę realnych toruńskich ludków i mi czas wypełnili maksymalnie... Ciebie się już wcisnąć w to to nie dało... a w biegu tak to wiesz.. nie lubię.. ale pewnie będę wkrótce znów, nic straconego.. Odpowiedz Link
zarovich Re: nie to nie. 26.04.10, 21:29 Ciekawe. A skąd Ty wzięłaś owych ludków? Bo ja ich jakoś znaleźć nie mogę Odpowiedz Link
tapatik Re: pytanie... 26.04.10, 12:34 Nie mogłaś wcześniej napisać? Tydzień temu byłem w Bydzi. Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: pytanie... 26.04.10, 13:05 Tapato... ja tu o T. ganiam literki po klawiaturze od miesiąca, chyba... /a w B. to ja bywam nawet częsciej niż w T./ Odpowiedz Link