farbenheit 29.04.06, 13:16 Typy tygodniowe - typujcie 10 swoich najlepszych kawalkow w danym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Forumowa lista przebojow :) 29.04.06, 13:18 to juz bylo, albo cos podobnego :D u mnie always na pierwszym miejscu - pozytywka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Forumowa lista przebojow :) 29.04.06, 13:31 Nie wiem czy bylo - ja tego nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Forumowa lista przebojow :) 29.04.06, 13:33 tzn tak mi sie kojarzy, nie wiem czy dobrze.. a szukac mi sie nie chce:D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Moje typy :) 29.04.06, 13:30 1.Prodigy vs Enya - Smack Up The Orinoco Flow Super polaczenie - z jednej strony spokojna, wyciszona i niebianska Enya a z drugiej faceci biegający z piła tarczową po metrze :) 2.Soulfly - Frontlines Typowy metalowy hymn antywojenny 3.The Dandy Warholes - You Were The Last High Troszke inne od dokonan z poprzednich plyt ale calkiem calkiem :) 4.Red Hot Chilli Peppers - Dani California Ci to mają nieprzebrane poklady energii :) 5. Fear Factory - Moment Of Impact Stara gwardia trzyma sie dobrze 6.Sepultura - Ostia Czasem wielu rzeczy nie dostrzegamy... 7.Dezerter - Twoje Prawa Powrot do prostego, energetycznego grania 8.Akurat - Do Prostego Czlowieka Julian Tuwim w nowej wersji 9.Pneuma - Psalm 95 Chrzescijanski hardcore 10.Variety Lab - Son Of The Sun Super house'owy kawalek Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Moje typy :) 29.04.06, 13:34 dandy warhols to juz stara piosenka, wiec nie wiem czy to maja byc typy nowosci czy staroci? bo jesli staroci to bezsensu bo kazdy lubi cvo innego jesli nowosci to juz lepiej bo mozna porownywac co tydziien z radfiowymi listami. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Moje typy :) 29.04.06, 13:43 Nie moja wina ze ostatni album wydali w 2005 ( bynajmniej w naszym kraju ) - singiel dopiero co wszedl na Bisliste wiec traktujmy to jako nowosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Moje typy :) 29.04.06, 13:45 co to za lista ta Bislista? jak sama nazwa wskazuje to chyba jest lista ostatniej szansy :P rhhrhrhrhrhrh Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Moje typy :) 29.04.06, 14:04 to jest lista polityczna troche. biseksualistow:D Odpowiedz Link Zgłoś
tmsieradz Re: Moje typy :) 29.04.06, 22:47 Without You - El Presidente - to z nowych Hey You - Pink Floyd - to ze starszych troszke Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: 29.04.06, 23:02 Aktualnie mam tylko jednego typa :) i jest nim "Mieć czy być" Myslovitz. ----- Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Moje typy :) 30.04.06, 10:27 A ja lubie stare kawałki Fastball - The Way Nowe niektóre też, ale nie zawsze znam tytuły :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Moje typy :) 30.04.06, 11:48 Fastball troche podobny jest do dandy warhols ;D a ci znowuz do the wallflowers, ktorzy sa moimi ulubiencami - Hero (soundtrack godzilla, cover Davida Bowie) Odpowiedz Link Zgłoś