Dodaj do ulubionych

Były oficer bezpieki ukarany

IP: *.uni.lodz.pl 29.04.06, 14:24
Możemy sobie wszyscy pogratulować. Kolejny staruszek odpowie za winy
młodzieńca. Jak wszystko dobrze pójdzie, staruszek umrze w zakładzie karnym.
Brawo IPN! Polska staje się światowym wzorcem humanitaryzmu. Ale IPN nie
powinien ustawać w wysiłkach. Depcze nam po piętach Korea Północna i
Amerykanie, z ich obozami koncentracyjnymi w Iraku i Guantanamo.

Wstyd mi, że noszę polski paszport. Myslę o wyjeździe na zawsze z tego kraju
nietolerancji, chamstwa i odradzającej się, faszystowskiej ciemnoty...
Wczoraj znów w Krakowie naziści napadli na "współczesnych Żydów", obrzucili
ich kamieniami i wyzwiskami. Popierający nazistów reżim nabrał wody w usta.
BBC, CNN i France2 znów pokazywały straszne obrazki z kraju nazistów... Po
raz pierwszy w życiu wstyd mi, że jestem Polakiem... Czemu mnie to spotkało?
Obserwuj wątek
    • Gość: LEON ZAWODOWIEC Re: Były oficer bezpieki ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 20:35
      Dlaczgo w zawieszeniu? Karać surowo ubeków.
      • Gość: Anna Kozlowska Dlaczego w zawieszeniu? IP: *.sympatico.ca 15.05.06, 01:25
        LEON ZAWODOWIEC napisał:

> Dlaczgo w zawieszeniu? Karać surowo ubeków.

Taaak - pewnie sedzia mial tatusia z przeszloscia. Ciekawe czy emertyture mu
        zabrano. Nalezaloby porownac takze warunki zycia ofiar i kata. Obraz panstwa
        sprawiedliwego bylby pelny.

• Gość: luko nie tylko tobie wstyd IP: *.toya.net.pl 26.05.06, 08:53
      To kraj najgorszej swoloczy.Tak sie jednak sklada, ze nie od dzisiaj tu wygrywa
      to, co marne. Antysemityzm, faszyzm, msciwosc, mesjanizm, zawisc, nienawisc do
      innych i do Polakow, plytka ale bufonowata religijnosc, teorie spiskowe o
      nacjach lub calych kontynentach nie robiacych nic inego jak tylko stale i celowo
      niszczacych Polske... to polskie cechy narodowe. Winni kleskom narodowym sa nie
      Polacy - nie: Polak to czlowiek szlachetny, pracowity, lojalny (sic!), gleboko
      wierzacy, Chrystusowy, tolerancyjny, otwarty. Winni sa oni!!! Zydzi, masoni,
      Niemcy. Ostatnio za sprawa Rzeczpospolitej spikuja przeciw Plsce nawet Norwedzy.
      Rzad, parlament to Zydzi, komusnisci i masoni. Nie Polacy. Pytam gdzie sa ci
      "prawdziwi" Polacy? Nigdzie. Plakom brak odwagi, by przyznac sie, ze to oni sami
      sa takimi gnidami. Ze jaki narod taki rzad, jaka nienawisc na dole, taka na
      gorze. Ze w Polakach zawsze wyrywa chec zemsty, dokopania innym, osztem proby
      budowy czegos konstruktywnego. Najwiecej energii idzie zawsze na zemste. I
      pomyslec, ze ten narod rosci sobie prawo do mesajnstwa na skale europejska a
      nawet swiatowa... A przeciez mesjanstwo chcac nie chcac ma jakis zwiazek z
      Chrystusem. Jak to sie ma do polskiego chrzescijanstwa na codzien....?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka