huann 02.05.06, 22:22 www.express.lodz.pl/ a wcześniej przykładowo takie o: wiadomosci.wp.pl/kat,15151,wid,7031590,prasaWiadomosc.html?ticaid=1188d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota awruk, znowu Łódź 02.05.06, 22:23 to na pewno grupa ITI go spiła, żeby ich spadnął! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: awruk, znowu Łódź 02.05.06, 22:24 i rozjechał mi sygnaturkę ITI! tym rikszem! Odpowiedz Link Zgłoś
huann ps. wklejam tekst za ekspresem ilustrowanym: 02.05.06, 22:27 Rikszarz był kompletnie pijany! Chwilę grozy przeżyło troje pasażerów rikszy, którzy w niedzielny wieczór wybrali się na przejażdżkę po ulicy Piotrkowskiej. Około godz. 22 na wysokości posesji numer 86 pojazd uderzył w drewnianą (niezabezpieczoną) podłogę budowanego ogródka piwnego. Pasażerowie: dwie kobiety i mężczyzna wypadli z rikszy. - Wracaliśmy z urodzin. Wsiedliśmy w dwie riksze, bo chcieliśmy zrobić przyjemność 77-letniej babci. My jechaliśmy w tej drugiej, jak się okazało pechowej - opowiada Halina Pilichowska, ofiara wypadku. - Nagle poczułam uderzenie i znalazłam się na jezdni. Mam stłuczoną nogę. Natomiast brat upadł na głowę i stracił przytomność. Odwieziono go do szpitala MSW w Łodzi. Jak się okazało prowadzący rikszę był pijany. Miał 2,2 promila w wydychanym powietrzu. Jego sprawą zajmie się sąd. Grozi mu utrata prawa jazdy oraz zakaz wykonywania zawodu. (kd) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ps. wklejam tekst za ekspresem ilustrowanym: 02.05.06, 22:29 Te urodziny też musiały być nieźle zakrapiane. Nie zauważyć, że gość, który ma ponad 2 promile jest narąbany?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ps. wklejam tekst za ekspresem ilustrowanym: 02.05.06, 22:30 big_news napisał: > Te urodziny też musiały być nieźle zakrapiane. skoro zakrapiane to może byli najpierw w Biedronce? :> Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ale najpierw 02.05.06, 22:32 wydziedziczyć! wszystkich! z tych czterech kultur! nawet klub spadkobierców! Odpowiedz Link Zgłoś
huann na 4 kultury składają się: 02.05.06, 22:35 1. sajgonki 2. pizza 3. kebab i 4. pijany rikszarz normalnie ziemia macana! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: na 4 kultury składają się: 03.05.06, 08:34 Taka nowa atrakcja Łodzi: pijani riksiarze- tylko u nas przeżyjesz niezapomniane chwile grozy, jadąc Piotrkowską z pijanym riksiarzem! Gratis dokładamy wypadnięcie z rikszy! Tego nie zobaczysz w żadnym kinie! Przyjedź do Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś