Gość: jan Re: Apartamenty w fabryce jeszcze poczekają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:57 > Może to będzie dla miasta lekcja na przyszłość - plan zagospodarowania przestrzennego jest miastu niezbędny. amen ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany beznadziejne sponsorowane arytukuły Wybiórczej IP: *.lodz.mm.pl 05.05.06, 00:19 to skoro nie ma decyzji o budowie, i nie wiadomo kiedy ona ruszy, to jakim cudem Szyc zarezerwował sobie apartament z widokiem na miasto, i Olywjer z TVNu kolejny i jescze zespół Blue Cafe kilka kolejnych, o czym Wybiórcza pisała kilka dni temu? Chała, chała i pismackie zapchajdziury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolka Re: beznadziejne sponsorowane arytukuły Wybiórcze IP: *.toya.net.pl 05.05.06, 07:38 zamówili to jeszcze nic. jest standardem, że ludzie kupują ( a nie tylko zamawiają) mieszkania w domach na które nie ma jeszcze pozwolenia na budowę. PRZYKŁAD Maxbud przy Sienkiewicza już sprzedaje mieszkania, a ciągle czeka na pozwolenie na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: beznadziejne sponsorowane arytukuły Wybiórcze 05.05.06, 09:32 Maxbud przy Sienkiewicza? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: beznadziejne sponsorowane arytukuły Wybiórcze 05.05.06, 09:33 Bo się pewnie ich PRowi przyśniło, a gazeta przepisała. Mnie tez się czasem śnią cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka uderz w stół... 05.05.06, 11:30 ... to pani Hac uderzy w moralizatorskie tony. sponsorowane. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: uderz w stół... 06.05.06, 11:09 bo na mojego mejla o podanie konkretnych terminów w którym przemyciłam pytanie o to, jak jest z tymi artykułami dostałam odpowiedź, że mój mejl został gdzieś przekierowany, a 'Gazeta Wyborcza nie zamieszcza artykułów sponsorowanych bez oznaczenia'. a ja nieufna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bing Re: Apartamenty w fabryce jeszcze poczekają 05.05.06, 14:54 tjaaa... wybory się zbliżaja to nagle miastu się spieszy żeby zabytki nie niszczały... no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Trzymam kciuki za udana rewitalizacje. IP: *.cybernet.ch 05.05.06, 16:45 Trzymam kciuki za udana rewitalizacje. Fajnie by bylo, gdyby miasto bezmyslnie nie utracilo kolejnego europejskiego zabytku. Oby Norbelana byla ostatnia katastrofa cywilizacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś