Dodaj do ulubionych

AUTO SZKOLA

05.05.06, 15:12
ktora auto szkole w Zg polecacie?? bo nie wiem gdzie mam sie zapisac
Obserwuj wątek
    • grzala Re: AUTO SZKOLA 05.05.06, 16:43
      Proponuje auto-szkołę w Łodzi jesli chcesz się nauczyć jeździć bo w Zgierzu prowincja motoryzacyjna, a jedyne co potrenujesz to start-stop-start-stop w korku do i z Łodzi.
    • kkaczucha Re: AUTO SZKOLA 08.05.06, 22:28
      p.Gabara na Kamiennej-solidna firma
      • piobart7 Re: AUTO SZKOLA 09.05.06, 22:04
        Ja polecam Autoszkołę na placu kilińskiego 4. Instruktorzy mili, fachowi, nie mam nic im do zarzucenia. Porządna firma. Polecam w 100%.

Pozdrawiam
        Piobart7
        • cyganeczka4 Re: AUTO SZKOLA 10.05.06, 08:53
          dzieki!

slyszalam wiecej opinii pozytywny wlasnie o auto szkole na placu, wiec chyba
          tam sie wybiore :)
    • sh4rky Re: AUTO SZKOLA 10.05.06, 10:11
      To może każdy przy polecanej przez siebie szkole napisze za którym razem po niej zdał. To da najlepszy obraz instruktorów :)
    • niaguska Re: AUTO SZKOLA 10.05.06, 13:38
      Ja chodzilam do Granosika tego nad biedronka, mialam jazdy ze starszym panem,
      skutecznie mnie zniechecil, zaplacilam za caly kurs wyjezdzilam polowe jazd,
      koles nie potrafil tlumaczyc, i chociaz radze sobie niezle, wybiore tym razem
      bardziej "konkretnego" instruktora. Chce isc do Lodzi do Delty albo do Bajona.
      • piobart7 Re: AUTO SZKOLA 11.05.06, 22:18
        Witam,
        Co do Autoszkoły pana Granosika to jak pisałem jest to bardzo dobra szkoła. Rzeczywiście słyszałem kilka złych opinii o tym starszyb Panu, ale ja mogę polecić Pana Janusza lub pana Marcina. Jeździłem z obydwoma, naprawdę to był miło spędzony czas i potrafią nauczyć jeździć. Po ilości zdających kursantów bym instruktora nie oceniał, ponieważ na egzaminie jest taki stres, że popełnia się bardzo głupie błędy, których na jazdach się nie popełnia. Sam wiem to po sobie. Właśnie nie zdałem 3 raz egzaminu przez swoją głupotę, a raczej przez stres.

Pozdrawiam
        Piobart7
    • grzala Re: AUTO SZKOLA 10.05.06, 18:56
      w łodzi polecam WOTA na Nawrot 46. Szybko i skutecznie. Duża flota pojazdów, własny plac itd.

ps.: gdzie na kategorie A w Zgierzu?
    • adamkrysiak1 Re: AUTO SZKOLA 14.12.14, 11:01
      Gorąco polecam AB-eS! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktorzy (Jacek i Waldek - z nimi miałem "do czynienia":)) naprawdę się angażują i starają przekazać jak najwięcej. Waldek - klasa sama w sobie jeśli chodzi o wskazówki podczas praktyki. Generalnie wszystko podane czytelnie, elastycznie (jestem osobą pracującą), profesjonalnie i jednocześnie "na luzie". Wzorcowa Autoszkoła z Instruktorami "z powołania". Dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka