Dodaj do ulubionych

Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA??

03.01.03, 01:21
Przejeżdżam koło radiostacji, jadę i oczom nie wirzę. Był to coprawda
Noworoczny poranek, ale chyba omamów nie miałem. Na budynku Radia Łódź wielki
napis: "Pomieszczenia do wynajęcia".

Czy ktoś wie co sie dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawy Re: Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA?? IP: 212.191.130.* 03.01.03, 01:34
      Jak narazie nie cały budynek... a tylko jedno skrzydło
      To nowe, wybudowane kilka lat temu.

Na budynku jest numer telefonu gdzie dzwonić żeby dowiedzieć się szczegółów
      ewentualnego wynajęcia.

Aha... i jeszcze jedno.
      Wynajmujący wynajmie same mury, bez dziennikarzy :-)
      Hehehehehe

Prawy
      • jasam Re: Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA?? 03.01.03, 01:38
        Gość portalu: Prawy napisał(a):

> Aha... i jeszcze jedno.
        > Wynajmujący wynajmie same mury, bez dziennikarzy :-)

Dlatego Kubasiewicz przestał sie interesować tematem.
        :-)
        pozdr.
        • Gość: Prawy Re: Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA?? IP: 212.191.130.* 03.01.03, 01:47
          jasam napisał:

> Dlatego Kubasiewicz przestał sie interesować tematem.
          > :-)
          Najpierw to On musiałby nauczyć się co słowo "dziennikarz" oznacza.
          Ale czego wymagać od osoby która ma maila director@radio-parada.pl
          Przypomnę tylko, że director to z angielskiego reżyser :-)

Prawy*
          • jasam director@radio-parada.pl :-)))))))))))))))) n/tx 03.01.03, 01:52
    • unikorn Re: 03.01.03, 09:55
      Czas najwyższy reaktywować Radio KaFeL Fm :)
      (czy jest gdzieś tu Porucznik...?)
      • jasam Re: 03.01.03, 10:03
        unikorn napisał:

> (czy jest gdzieś tu Porucznik...?)

Porucznik z Tylicza nadawał nie dawno. Pewnie po łikendzie powróci na łódzkie
        łono.
        pozdr.
    • hubar dostałem m@ila 12.02.03, 01:00
      Jakiś czas temu dostałem m@ila z adresu ...@uml.lodz.pl autor prosił o
      anonimowość:

"Jeśli interesujesz się Radiem Łódź, to jakieś dziesięć lat temu postanowiono
      rozbudować siedzibę rozgłośni na Narutowicza. Jedna z wielu idiotycznych
      decyzji. Jak już zaczęto, to trzeba było skończyć, a jak skończono, to nie ma
      co z tym zrobić. To co jest i tak jest za duże. Więć radio próbuje wynająć
      (wcale nie na cele związane z własną działalnością), ale w dzisiejszych czasach
      nie jest łatwo znależć chętnego."
      • geograf Re: dostałem m@ila 12.02.03, 16:35
        hmmmm....
        zarządcom biurowca Centrum Biznesu (na Piłsudskiego,przy Silver) udało się wynająć całą powierzchnię...a noż powoli rośnie zainteresowanie łódzkimi biurami??
        Ktoś ma jakieś dane??
        Czy to może po prostu sprawny marketing i ostry bój na rynku??
        • michal.ch Re: dostałem m@ila 15.02.03, 13:17
          Centrum Biznesu owszem, ale w Orionie do tej pory są wolnę piętra czekające na
          najemców.
          • hubar Re: dostałem m@ila 15.02.03, 16:28
            Niby tak, że nie można nie doceniać lokalizacji. Zdecydowanie bardziej
            reprezentacyjnym miejcem jest róg Piotrkowskiej i Pisudskiego, od Narutowicza i
            to jeszcze "gdzieś tam" przy Konstytucyjnej.
          • geograf Re: dostałem m@ila 16.02.03, 13:54
            Owszem, ael weźmy również pod uwagę różnicę jakości powierzchni biurowej w CB i w Orionie;-)

Poczekajmy jeszcze trochę...jeżeli przyczyną wynajmu miejsc w CB była sprawna polityka marketingu, to sądzę, ze stać ich na podobne działanie w Orionie...

poczekamy-zobaczymy...ja jestem do tego pozytywnie nastawiony:-)

HuBar- nie każda firma chce mieć "reprezentacyjne" miejsce na biuro czy też siedzibę.
            Poza tym z punktu widzenia jakości terenu, osiedle Radiostacja jest BARDZO blisko centrum (właściwie 5 minut jazdy tramwajem) a jest tam tak cicho i spokojnie...a na dodatek ładnie.
            Mało tego- podejrzewam, ze i łatwiej i taniej byłoby wynająć całą powierzchnię na Radiostacji, aniżeli taką samą w CB, czy Orionie;-)

pozdrawiam
            • michal.ch Re: dostałem m@ila 16.02.03, 15:37
              geograf napisał:

> Owszem, ael weźmy również pod uwagę różnicę jakości powierzchni biurowej w CB
              i
              > w Orionie;-)

Jaką różnicę? Zarówno CB, jak i Orion, to jedyne w Łodzi biurowce klasy A
              (najwyższej). Naturalnie cena wynajmu lokali jest adekwatna do ich jakości
              (czyli jest najwyższa w Łodzi i plasuje się w krajowej czołówce najdroższych).

> Poczekajmy jeszcze trochę...jeżeli przyczyną wynajmu miejsc w CB była sprawna
              p
              > olityka marketingu, to sądzę, ze stać ich na podobne działanie w Orionie...
              >
              > poczekamy-zobaczymy...ja jestem do tego pozytywnie nastawiony:-)

No cóż. Orion reklamuje się nawet w normalnych gazetach. I mimo wszystko ma
              wolne piętra. Chyba jednak łódzkich firm nie stać na takie biura. Druga sprawa,
              to bardziej eleganckie otoczenie CB. Przy Orionie nadal straszy dziurawy i
              zniszczony chodnik, co raczej nie robi dobrego wrażenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka