bergo.torino 07.05.06, 00:46 Około 22 kawałek elewacji przy piotrkowskiej 86 wiął i spadł. No to nieźle odnowili osttanio tą kamienicę, dobrze, że auto zachamowało, a rikszarz miał farta. KZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rece opadaja... Re: Piotrkowska się sypie IP: *.adsl.hansenet.de 07.05.06, 00:58 Zrob cos dla ludzkosci....nie pisz wiecej na publicznych forach, dopoki nie zglebisz tajnikow ortografii ojczystego jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 01:01 to jak toto spadło? z kamienicy na srodek jezdni? Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 04:04 Najprawdopodobniej odbiło się od któregoś elementu wystającego i tym sposobem sięgnęło okolic środka ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 21:13 wszystko się zgadza poza godziną: to było około 21:00. jak przejeżdżałem o 21:10 tamtędy, wszyscy spacerowiczo-ogródkowicze byli wokół już rozstąpieni, a na środku leżało kilkanaście odłamków łódzkiej secesji (secesja -> odłączenie, oddzielenie) Odpowiedz Link Zgłoś
bajkers Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 21:27 Heh To musieliśmy chyba sie minąć...prawie wjechałem na to przednim kołem :)) Dwa wozy straży..myśle co się dzieje...gruz na ulicy ???? To jakiś gzyms/element sztukaterii .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart / bart_step Re: Piotrkowska się sypie IP: *.mnc.pl 07.05.06, 21:32 jak w piosence gruz, gruz, gruz, gruz, gruz, gruz, gruz na ulicach gruz, gruz, gruz, gruz, gruz, gruz, gruz na ulicach Widziałęm na ulicy gruuuz, gruz gruz gruz na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 21:34 nooo, ja jechałem trójkołowcem właśnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 22:42 A fe! Taki duży chłopiec i jeszcze musi na 3 kółkach jeździć :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotreX Re: Piotrkowska się sypie IP: *.retsat1.com.pl 07.05.06, 21:24 Piotrkowska 86 - toż to kamienica Petersilgego o ile sie nie myle - jedna z najladniejszych kamienic na Piotrkowskiej. Powinni natychmiast cos z tym zrobic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Piotrkowska się sypie 07.05.06, 22:28 Gość portalu: PiotreX napisał(a): > Powinni natychmiast cos z tym zrobic !!! już posprzątali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snakemaycry Re: Piotrkowska się sypie IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 22:56 No może jeszcze zaszpachlują. Odpowiedz Link Zgłoś