markiza_de_kotlet_mielony 04.01.03, 09:56 Wstawaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
med_max Re: Noooooooo Max... 04.01.03, 11:34 i'm going, i'm going. Tylko musiałem odśnieżyć co nieco. Najwięcej śniegu napadało mi na głowę zatem zastosowałem metodę łopatologii wykorzystujac do tego moją własna łopatkę. Zatem scapula aura dziś dla mnie. Oświadczenie: Markiza wcale nie jest ograniczona jak to ktoś sugeruje.To kotlet ze szczypiorem o bardzo bogatej fantazji. Nie chcę udawać, że tego nie widzę. Ale tak, jak wielka jest jej wyobrażnia, tak wielka jej złośliwość i zacietrzewienie. To forum zbyt układne, zbyt mało szczere. Życie takie nie jest. Życie to popuszczanie pasa i szukanie guza. Jest zbyt krótkie aby postepować zawsze zgodnie z zasadami. Prawie to widzę jak siedzie napuszona przed kompem z wydętymi wargami i rumieńcem na policzkach. To hiszpańska natura a ja lubię Hiszpanki. Jednocześnie nauczony doświadzczeniem, oświadczam, że nie będę reagował na inne kotlety, jak tylko na markiza_de_kotlet_mielony. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony I ja należę do grona mych wielbicieli :))) 04.01.03, 11:40 "...Była tak wspaniale ograniczona, tak czarownie gtłupia, tak przecudownie tępa,że jej życie było jedną bajką..." Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Gdzie znowu polazłeś? 04.01.03, 12:03 Co listonosz tym razem... W sobote?! Odpowiedz Link Zgłoś