Gość: buubaa IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 22:42 Zdaje się, że nie wszystkie posadki JM Rektora zostały wymienione. Dla najwybitniejszych opłacany czas pracy przekracza 24 godziny na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Wybory rektora w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:00 A ja się cieszę. Przesympatyczny facet, mądry, życie go nie pieściło, a przede wszystkim uczelnia odkąt jej szefuje zaczyna przypominać porządną firmę. Granty, staże zagraniczne - nie tylko dla córeczek i synków profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Wybory rektora w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:16 Piotr, zadbaj troszke o ortografie. Granty, staże -hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybory rektora w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:38 Nie czepiaj się Piotrusia, grand to grand a staż to staż. Literówek się czepiasz.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz co???? IP: *.pai.net.pl 13.05.06, 22:38 ty chyba nie jesteś z tej uczelni... klika teraz jest dopiero silna...i sama decyduje kogo dopuścić do habilitacji etc.!!komu zlikwidować oddział a komu przyznać! i to bzdurne połączenie z matką polką które zrujnuje budżet uczelni...który za czasów lewińskiego strasznie podupadł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Wybory rektora w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:01 Tez się cieszę, że Lewiński zostaje ... nawet nie wiedziałem że pozostali bali się z nim zmierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz ale naiwniak!! IP: *.pai.net.pl 13.05.06, 22:41 bali?a jaki dureń się zgłosi na 2letnią kadencję? a tak to ten rektor będzie jeszcze psuł uczelnie 2lata i potem sie zobaczy... mnie drażni to że on wcale nie reformuje uczelni a tylko ściągnął obcokrajowców z których pieniądze gdzieś sie rozchodzą, a sami sobie przyznają premie uznaniowe w niebotycznych ilościach zł! jeszcze tylko 2 lata!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: ale naiwniak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 08:55 a Ty co z młodzieży wszechpolskiej: "Polaska dla Polaków", ...... nie wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: ale naiwniak!! IP: *.pai.net.pl 14.05.06, 15:49 a co ma piernik do wiatraka?!! jak kompletnie nie rozumiesz co czytasz i nie umiesz wnioskować z kontekstu to się nie wtrącaj! a przynajmniej nie obrażaj nikogo tą młodzierzą cholerną... mi chodzi o to że ci obcokrajowcy płacą tutaj ogromne pieniądze, prezentują sobą(z małymi wyjątkami)intelektualne dno, duża część z nich nawet po angielsku nie mówi, rektor przyjął ich na uczelnie jako dojną krowę czy też kure co znosi złote jajka, tyle ze po tych jajkach ani widu ani słychu! a zajęcia i ćwiczenia z nimi to udręka, po angielsku nie pogadasz, z pacjentem się nie dogadają, a jeszcze robią głupie żarty i tylko pielęgniarki fotografują lub strofują młode lekarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent-ka Re: ale naiwniak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 09:00 Doktorki .... ale w was mnóstwo nienawiści. Zastanawiam się, jak wy doszliście do porozumienia z tym strajkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomus Re: Wybory rektora w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:48 gratulacje, ... dla rektora Odpowiedz Link Zgłoś