der.geborene.sieger 16.05.06, 19:26 Nawet Najwyższy leje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.astral.lodz.pl 16.05.06, 19:29 Wszystkiemu winny jest Układ.... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. 16.05.06, 19:37 POpadało, to na pewno oni.... Odpowiedz Link Zgłoś
taka.jest.prawda Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. 16.05.06, 19:37 Gość portalu: gosc napisał(a): > Wszystkiemu winny jest Układ.... Winny to jest ocet. A układ - okresowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur..ony Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.ri.ri.cox.net 16.05.06, 19:41 Deszcz leje przez Kaczyńskich i Kropiwnickiego, nawet obiad przez nich przypaliłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. 16.05.06, 19:44 myślałem że to przez cyklistów! uff,całe szczęście że to nie oni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur..ony Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: 220.201.38.* 16.05.06, 19:42 deszcz leje przez Kaczyńskich i Kropiwnickiego, nawet obiad przez nich przypaliłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loodożerca Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.toya.net.pl 16.05.06, 19:44 Gość portalu: wkur..ony napisał(a): > deszcz leje przez Kaczyńskich i Kropiwnickiego, nawet obiad przez nich > przypaliłem!!! Nie masz racji, jest zupełnie odwrotnie, to Kropiwnicki leje przez deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur..ony Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.ri.ri.cox.net 16.05.06, 19:51 Nie podszywaj się łobuzie!!! To ja jestem wkur..ony, a nie ty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megagrzech Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.lodz.msk.pl 16.05.06, 20:02 Nawet Najwyższy leje z góry, bo ma dość Manufaktury. tak mi się zrymowało... ;) - Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.netburg.pl 16.05.06, 20:13 Nawet deszczyk pada z chmurki by moc dotknac manufakturki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.astral.lodz.pl 16.05.06, 20:32 Wredny układ zwiera szyki by sie pozbyc Poznańskiego fabryki. Nasz prezydent Kropiwnicki chłop morowy zniszczy układ, zbuduje drogi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. 16.05.06, 21:25 Gość portalu: gosc napisał(a): Nasz prezydent Kropiwnicki chłop morowy zniszczy układ, zbuduje drogi :-)))) Czy myślałaś o MATRIX - autostradzie ? Czy o DRODZE DO NIEBA ? Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. 16.05.06, 21:47 fakt zlało strasznie, ale podpucha była dobra, bo piwo na zewnatrz, a reszta wewnątrz ciekawe co jutro będzie jak motłoch się zwali Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Plan manufaktury 16.05.06, 22:29 Kupiłem dziś ten nowy Dziennik. A w nim wielki plan Manufaktury. I cóż się okazuje. W starych budynkach ma być hotel za dwa lata, jakś dyskoteka pod koniec roku, itd. Czyli stare budynki nie będą otwarte. Otwierają jedynie tylko nowe hale. Taka jest manufaktura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonistka Re: Plan manufaktury IP: *.toya.net.pl 16.05.06, 22:42 A czego sie spodziewales? Przeciez te stare mury runą jak wejdzie do nich zbyt wiele osób. Dlatego ich otwarcie musi sie odbyc niepostrzeżenie. Kiedyś. Tam podobno nie ma fundamentów. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Plan manufaktury 16.05.06, 22:51 no pewnie - setki maszyn sobie stały, setki ludzi pracowały, ale teraz się zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Plan manufaktury 16.05.06, 22:54 z tego co zaobserwowałem w weekend, czyniąc tamże małą fuszkę, to otworzy się jednak całkiem spory kawałek starej fabryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąski Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.toya.net.pl 16.05.06, 22:44 No i wuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak sądzę Re: Wszyscy olewają otwarcie Manufaktury. IP: *.toya.net.pl 16.05.06, 22:46 A Brożek będzie królem strzelców Mistrzostw Świata za 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś