Gość: lotniak IP: *.toya.net.pl 17.05.06, 14:34 Z pewnego źródła wiem, że Ryanair, che jeszcze w tym roku uruchomić z Lublinka aż 7 połączeń. do : Leeds, Glasgow, Dortmund, Sharoon, Endydurga, Rzymy i Sztocholmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sympatyk lublinka Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:45 a czy to jest równoznaczne ze stanowiskiem naszych władz, dobrze by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniak Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 17.05.06, 14:49 tego niewiem, ale spróbuje się dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk lublinka Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:51 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.retsat1.com.pl 17.05.06, 14:52 A jakie jest dla ciebie to pewne źródło,tylko nie mów,że masz znajomego,który pracuje w Ryanairze bo padne ze śmiechu.Moim skromnym zdaniem jak w tym roku uruchomią choć jedno nowe połączenie to będzie to ósmy cud świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniak Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 17.05.06, 14:59 Wiem to bo mój wójek pracuje w ULC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.interserwer.pl 17.05.06, 15:05 Moja ciocia jest sekretarka w IATA i mowila ze to nie bedzie Edyburg tylko Aberdeen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.retsat1.com.pl 17.05.06, 15:20 OK niech ci będzie.Poczekamy zobaczmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:00 ULC o takich sprawach dowiaduje się na końcu, często 2 tyg, przez sezonem eksploatacyjnym... Pozdro, Albert Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Nowe Połączenie z Lublinka 17.05.06, 14:53 Gość portalu: lotniak napisał(a): > Z pewnego źródła wiem, że Ryanair, che jeszcze w tym roku uruchomić z > Lublinka aż 7 połączeń. > do : > Leeds, Glasgow, Dortmund, Sharoon, Endydurga, Rzymy i Sztocholmu. Jesli tak rzeczywiscie sie stanie, masz u mnie obiad w Esplanadzie. maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.m Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.06, 15:44 a ja kupię po jednym powrotnym bilecie na każdy lot... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Re: Nowe Połączenie z Lublinka 17.05.06, 15:47 Spokojnie, bo zaraz tu wybuchnie euforia i szał radości. Cieszmy się jak będzie coś wiadomo na pewno. Na razie to będzie fantastycznie jak uruchomią chociaż jedno w ciągu najbliższych miesięcy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:21 Wszystko ładnie pięknie tylko że... Ryanair nie lata do Dortmundu Ryanair nie ma bazy w Leeds Bradford Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osito Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.p.lodz.pl 17.05.06, 16:34 > Leeds, Glasgow, Dortmund, Sharoon, Endydurga, Rzymy i Sztocholmu. Ja chce do Endydurga! Od biedy Sharoon moze byc, najlepiej Stoone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 17.05.06, 17:25 no to poczekamy zobaczymy bo mnie juz nerwy biora, ze w spokoju nie moge sobie poleciec z łodzi do rzymu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tokio Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.mobile.net.pl 17.05.06, 18:22 A mój brat, który pracuje w urzedzie miasta mówi, że jeszcze dodatkowo będzie połaczenie do: Nowego Jorku, Moskwy, Toronto, Buenos Aires, Sydneyi, Tokio oraz Anchorage na Alasce. Pozdro dla wszystkich optymistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.retsat1.com.pl 17.05.06, 19:18 Zapomniałeś dodać jeszcze Księżyc! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boję się latać Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: 194.150.250.* 17.05.06, 23:09 > Anchorage na Alasce. no chyba się skuszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Nowe Połączenie z Lublinka 19.05.06, 23:02 ..tym bardziej, że mają znieść wizy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: Nowe Połączenie z Lublinka 17.05.06, 21:24 > Z pewnego źródła wiem, że Ryanair, che jeszcze w tym roku uruchomić z > Lublinka aż 7 połączeń. > do : > Leeds, Glasgow, Dortmund, Sharoon, Endydurga, Rzymy i Sztocholmu. i jeszcze do Mańki Małej! Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Nowe Połączenie z Lublinka 17.05.06, 22:03 Ja postuluję stałe połączenie z Płyćwią Dolną (lub w ostateczności P. Górną). Miejscowość o silnych lotniczych tradycjach. Zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:30 I drugi Londyn. Ale Kropa chce tylko Rzym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola256 Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 18.05.06, 08:06 Kropa to chce Izrael lub Łotwę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Na pewno nie BA:( 18.05.06, 09:00 Ze strony "pasażera": "Linia lotnicza British Airways rozważa otwarcie nowych połączeń do Polski, dowiedział się serwis Pasazer.com. - Już od dłuższego czasu zastanawiamy się nad poszerzeniem naszej siatki połączeń lotniczych w Polsce. Pod uwagę brane są przede wszystkim porty lotnicze w Gdańsku, Poznaniu i Wrocławiu. - powiedziała Emilia Osewska-Mądry, dyrektor BA w Polsce. Nowe kierunki zostałyby uruchomione latem 2007." Odpowiedz Link Zgłoś
fazy_lcj Re: Nowe Połączenie z Lublinka 19.05.06, 18:50 ja natomiast z pewnego źródła wiem iż niejaki pan T. Kułakowski ma ostatnio dużo pracy w planowaniu strategi marketingowej nowych połączeń w europie centralnej wiec jest wielce prawdopodobne że coś może nam przypaść w udziale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Re: Nowe Połączenie z Lublinka 19.05.06, 19:52 I co z tymi informacjami z pewnego zrodla o pewnych polaczeniach Ryan do: Leeds, Glasgow, Dortmund, Shanon, Endydurga, Rzymy i Sztocholmu? Cos chyba nie wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniak Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 20:21 chciałem przymonmieć, że ta wiadomość została niedawno zosprzestrzeniona Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Re: Nowe Połączenie z Lublinka 19.05.06, 20:35 Luudzie i Wy już czekaliście na ogłoszenie tych połączeń..???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Nowe Połączenie z Lublinka 20.05.06, 09:11 nudy medialne, za dużo spokoju. swoją drogą z naukowego pkt. widzenia to dość ciekawy przypadek socjologiczny, choć chyba nic nie nieznanego do tej pory. tak czy inaczej czy jak ktoś od kogoś usłyszał, że w manufakturze wszystko jest za 50% w dniu otwarcia to czy postawił sobie za priorytet tego dnia skorzystanie z tej "promocji"? Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Czwartkowy Dublin FR - zmiana godziny 19.05.06, 21:00 Zmiana godzin Dublina w czwartki - szczegóły w rozkładzie lotów Stowarzyszenia "Lotnisko dla Łodzi" - www.lotniskodlalodzi.org pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: A jednak rusza się !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:04 "Nowe połączenia z Lublinka już na jesień" Gazeta Wyborcza, 18 maj 2006r. Cztery nowe połączenia z Lublinka są prawie pewne. Do Monachium, Wiednia,Barcelony chcą wozić łodzian dwie linie lotnicze. Rozmowy z Wizzair trwały kilka miesięcy. Wczoraj firma złożyła na Lublinku ostateczną deklarację. W każdym z czterech kierunków gotowa jest latać trzy razy w tygodniu. Do Monachium i Wiednia regularnie, do Hiszpanii - lotami czarterowymi, gdy będą chętni. Decyzję o dniach i godzinach rejsów na Zachód linia pozostawia Lublinkowi. - Pomożemy dobrać je tak, by było jak najwięcej pasażerów - mówi prezes Krawczyk. - To naprawdę otworzy nasze lotnisko na świat - cieszy się Leszek Krawczyk, prezes Lublinka. Na połączenia ze Hiszpanią liczyli nie tylko turyści, ale i kupcy z podłódzkich targowisk. Lotniska w Wiedniu i Monachium to bardzo dobre miejsca przesiadkowe. Pierwsze ma połączenia z Afryką, Bliskim Wschodem, a nawet Australią i Nową Zelandią. Z Monachium natomiast dostaniemy się samolotem prawie w każdy zakątek świata. Rejsy do Wiednia i Monachium - 28 pażdzirnika. Więcej w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaksa Re: A jednak rusza się !! IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 12:24 Połączenie z Monachium to będzie sukces. Np z Warszawy w tym kierunku nie lata żaden low-cost. Tak więc pasażerowie będą z całej centalnej Polski! Dlaczego dopiero teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: A jednak rusza się !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:27 >Połączenie z Monachium to będzie sukces. Np z Warszawy w tym kierunku nie lata >żaden low-cost. Tak więc pasażerowie będą z całej centalnej Polski! Dlaczego >dopiero teraz? oj naiwny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: A jednak rusza się !! IP: *.retsat1.com.pl 20.05.06, 12:32 To bardzo miła wiadomość ale skoro coś się rusza to czemu na stronie Stowarzyszenia cały czas pisze,że"port w chwili obecnej nie planuje żadnych nowych połączeń"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: A jednak rusza się !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:43 > To bardzo miła wiadomość ale skoro coś się rusza to czemu na stronie > Stowarzyszenia cały czas pisze,że"port w chwili obecnej nie planuje żadnych > nowych połączeń"??? Poszukaj sobie tego artykulu w archiwum wyborczej a zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: A jednak rusza się !! IP: *.retsat1.com.pl 20.05.06, 12:49 Nie muszę wchodzić na wyborczą-umiem czytać.Tylko do tej pory najbardziej wierzylelne było dla mnie Stowarzyszenie a nie prasa.Tak więc gdzie tu logika jak na jednym pisze,że będą nowe połączenia a na drugim,że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: A jednak rusza się !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:53 Nowe połączenia z Lublinka Gazeta Wyborcza, 29 grudnia 2005r. Cztery nowe połączenia z Lublinka prawie pewne. Do Monachium, Wiednia, Lwowa i Kijowa chce wozić łodzian Sky Express. - To naprawdę otworzy nasze lotnisko na świat - cieszy się Leszek Krawczyk, prezes Lublinka. Na połączenia ze Wschodem liczyli nie tylko turyści, ale i kupcy z podłódzkich targowisk. Lotniska w Wiedniu i Monachium to bardzo dobre miejsca przesiadkowe. Pierwsze ma połączenia z Afryką, Bliskim Wschodem, a nawet Australią i Nową Zelandią. Z Monachium natomiast dostaniemy się samolotem prawie w każdy zakątek świata. Rozmowy ze Sky Express trwały kilka miesięcy. Wczoraj firma złożyła na Lublinku ostateczną deklarację. W każdym z czterech kierunków gotowa jest latać trzy razy w tygodniu. Do Monachium i Wiednia regularnie, na Wschód - lotami czarterowymi, gdy będą chętni. Decyzję o dniach i godzinach rejsów na Zachód linia pozostawia Lublinkowi. - Pomożemy dobrać je tak, by było jak najwięcej pasażerów - mówi prezes Krawczyk. Loty dogodne mają być nie tylko dla łodzian, ale także dla gości ze Wschodu, którzy na Lublinku będą mogli przesiąść się na Ryanaira do Londynu czy z Centralwings wybrać się do Dublina. Rejsy na Wschód mają ruszyć już 15 stycznia, a do Wiednia i Monachium - 28 marca. - Propozycję Sky Express przedstawimy jeszcze radzie nadzorczej lotniska, która musi ją zaakceptować. Ale to naprawdę bardzo dobra oferta - mówi prezes Krawczyk. Więcej w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: A jednak rusza się !! IP: *.retsat1.com.pl 20.05.06, 13:02 Dobra nie będę się z wami kłócił bo i tak nie zrozumiecie o mnie chodzi. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: A jednak rusza się !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:31 > Dobra nie będę się z wami kłócił bo i tak nie zrozumiecie o mnie chodzi. jaaasne, zamiast przyznac sie, ze dales sie nabrac przez osobe, ktora zmodyfikowala stary artykol, odwracasz kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: A jednak rusza się !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:58 doskonale ciebie rozumiem ,stowarzyszenie jest ANTY szkoda ze niecierpliwe .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaksa Re: A jednak rusza się !! IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 13:26 Optymistą jestem. PS Tylko z mojej firmy - niezyt dużej - minimum 30 paxów na miesiąc na trasie Łódź-Monachium do tej pory tłuczących się na Okęcie lub autami. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Z ostatniej chwili! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:47 Nowe połączenia z Lublinka Gazeta Wyborcza, 19 maja 2006r. Nowe połączenia z Lublinka prawie pewne. Do Zgierza i Łasku, chce wozić łodzian Sky Europe. - To naprawdę otworzy nasze lotnisko na świat - cieszy się Leszek Krawczyk, prezes Lublinka. Na połączenia ze Zgierzem liczyli nie tylko turyści, ale i kupcy z podłódzkich targowisk. Lotnisko w Łasku to bardzo dobre miejsce przesiadkowe. Ma połączenia myśliwcami F-16 z Afryką i Bliskim Wschodem. Ze Zgierza natomiast nie dostaniemy się samolotem w żaden zakątek świata. Rozmowy ze Sky Europe trwały kilka miesięcy. Wczoraj firma złożyła na Lublinku ostateczną deklarację. W każdym z tych kierunków gotowa jest latać trzy razy w tygodniu. Do Łasku regularnie, do Zgierza - lotami czarterowymi, gdy będą chętni. Decyzję o dniach i godzinach rejsów linia pozostawia Lublinkowi. - Pomożemy dobrać je tak, by było jak najwięcej pasażerów - mówi prezes Krawczyk. Loty dogodne mają być nie tylko dla łodzian, ale także dla gości ze Zgierza i Łasku, którzy na Lublinku będą mogli przesiąść się na Ryanaira do Londynu czy z Centralwings wybrać się do Dublina. Rejsy do Zgierza mają ruszyć już 15 czerwca i na początku będą obsługiwane Ikarusem Z80, a do Łasku - 28 września. - Propozycję Sky Europe przedstawimy jeszcze radzie nadzorczej lotniska, która musi ją zaakceptować. Ale to naprawdę bardzo dobra oferta - mówi prezes Krawczyk. Więcej w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: A jednak rusza się !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:48 :) Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: A jednak rusza się !! 20.05.06, 14:00 Gość portalu: Aleczko napisał(a): > :) Fajnie sie forum rozbrykało ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola256 Re: A jednak rusza się !! IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 20.05.06, 14:13 Powoli przestaję odróżniać co jest prawdą a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: A jednak rusza się !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:00 ja już niewiem w co wiezyć :// ani stowarzszeniu ani forum pffff myslałem ze zasiadają normalni ludzie ... echh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: A jednak rusza się !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:56 A STOWARZYSZENIE JEST NEGATYWNE NASTAWIONE ZE NIC SIE ... ECHHH barcelona młaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: A jednak rusza się !! 20.05.06, 22:14 > A STOWARZYSZENIE JEST NEGATYWNE NASTAWIONE ZE NIC SIE ... > ECHHH > barcelona młaaaa ROTFL - choć w sumie żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: A jednak rusza się !! IP: *.4web.pl 21.05.06, 09:38 ludzie opamietajcie sie . Czy nie widzicie że niektórzy ludzie którzy odwiedzaja nasze forum robią z nas idiotów. Jaka Barcelona, Rzym itd.To sa brednie i tylko brednie. Jak też moge napisać że moja ciotka jest jest klozetową w lini "X" i wiem że od 1 czerrwca z Łodzi będą latać samoloty w 5 nowych kierunkach. A swoja drogą zastanawia mnie jedno - ludzi którzy odwiedzaja nasze forum uważałem za pasjonatów naszego Lublinka.A okazuję sie że drobna część z nich robi z nas wariatów i uprawia darmowy kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Re: A jednak rusza się !! 21.05.06, 10:11 Wreszcie racjonalny glos rozsadku... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bing Re: Nowe Połączenie z Lublinka 21.05.06, 21:44 Gość portalu: lotniak napisał(a): > Z pewnego źródła wiem, że Ryanair, che jeszcze w tym roku uruchomić z > Lublinka aż 7 połączeń. > do : > Leeds, Glasgow, Dortmund, Sharoon, Endydurga, Rzymy i Sztocholmu. muahahaha Już był taki jeden poinformowany, co to z pewnych źródeł w Ryanie wiedział, że będzie w Łodzi baza. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=390&w=39359446&wv.x=2&a=39359446 Rzeczywiście historia lubi się powtarzać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.4web.pl 21.05.06, 22:33 sz. p. Lotniak - czy może pan wytłumaczyć sie przed nami : jaki pan ma interes mącić w głowach ludziom ( naszym sympatykom Lublinka) o świetlanych perpektywach naszego Lublinka. Jeżeli ma pan pewne informacje to proszę konkretnie je opisać. .Pisałem o tym juz dziś - dla mnie są to bajki mówiąc oględnie. Obawiam się, że są to tylko pańkie fantazje i prosze nie pisywać więcej na naszym forum bo nas to obraża. Pozdrawiam wszyskich którzy nieświadomie uwierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniak Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 22.05.06, 08:47 kiedyś musi być ten pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 22.05.06, 06:20 no prosze głupoty wypisauja prosze o powazne i pewne informacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Nowe Połączenie z Lublinka 22.05.06, 09:39 Gość portalu: kasia napisał(a): > no prosze głupoty wypisauja prosze o powazne i pewne informacje !!! "pewna jest tylko śmierć" pewne informacje: dzisiaj jest poniedziałek, 22 maja, imieniny obchodzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.4web.pl 22.05.06, 14:58 proponuję zamknąc to forum i nie ciagnąc głupot którymi poczęstował nas p. Lotniak- żałosny człowiek , który winien być leczony w specjalnym szpitalu ( wszyscy wiemy jakim ) i na tyle. Zamykamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniak [...] IP: *.toya.net.pl 23.05.06, 16:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.4web.pl 23.05.06, 17:14 z twoją ortografią nie jest najlepiej , z kultura j.w. Jesteś żałosny. A swoja droge wyszlo szydło z .....Skąd wiesz jaki mam układ rodzinny ,może jestem człowiekiem wolnym . Proponuję idż do klasy "O" a później do szkoły podstawowej sądżąc z poziomu przyda się. Nic natomiast p. lotniak ( świadomie piszę przez małe "l" ) nie pisze o swoich kretyńskich tekstach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylotniak [...] IP: *.4web.pl 23.05.06, 17:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinello Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 17:31 Zbyt piekne aby było prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.4web.pl 24.05.06, 18:30 proponowałem zamkniecie tego forum z uwagi na jego autora rozpoczynajacego który z nas zakpił i który ma nasze lotnisko .... -dobrze że tę wypowiedz ocenzurowano , ja ja przeczytałem ( chodzi o 23.05.2006 ). Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków naszego L. Proponuje otworzyć inne nowe forum o tej tematyce dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowe Połączenie z Lublinka IP: *.toya.net.pl 30.05.06, 06:47 a jak była cisza tak jest nadal i nowych dobrych wiesci ciagle nie ma. ciekawa jestem co to bedzie od 1 lipca, bo w koncu do konca czerwca linie lotnicze maja podac nowwe loty ktore wejda w nastepnym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś