redakcja 22.10.01, 18:33 W jednej z dyskotek pod Opocznem ochroniarz zabił uczestnika zabawy. Niedawno ochroniarze łódzkiego hipermarketu ciężko pobili klienta. A Ty? Boisz się ochroniarz? Gdzie są najgorsi? Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.pepe. Re: Groźni ochroniarze! 22.10.01, 20:47 no więc ja wogóle nie mam szczęścia do ochroniarzy. Już 4 lata temu miałem na pieńku ze wszystkimi ochroniarzami z klubów studenckich na Lumumbowie. Spędziłem tam wiele nocy i to co widziałem, wstrząsnęło mną. Tyle zmasakrowanych twarzy, kałuż krwi wcześniej nie widziałem. O dziwo żadna z tych spraw nie ujrzała światła dziennego. Załatwiano wszystko groźbami, ochrona była kryta przez dzierżawców klubów, samą górę samorządu studenckiego. Wiem, bo przez jakiś czas byłem "w środku". Jeszcze gorsze doświadczenia wyniosłem z dyskoteki chyba "Morskie Oko" w Zakopanem. Określenie wyniosłem jest nawet trochę na wyrost, bo nie o własnych siłach opuściłem progi tego klubu. Miałem okazję poznać szpital miejski, gdzie mnie odwieziono. Zawołana policja nie interweniowała, chciała nas odwieść od "robienia problemów", a gdy się dowiedzieli, że koledzy odwożą mnie do szpitala ucięli rozmowę i odjechali z piskiem opon. W szpitalu byłem "kolejnym z Morskiego", zostałem poinformowany, że policja ściśle współpracuje z właścicielem dyskoteki i że mimo dziesiątek spraw o pobicie klub funkcjonuje niezakłócenie. Tak więc na pomoc policji nie zawsze można liczyć, bo skorumpowanie funkcjonariuszy jest często opłacalne dla bandytów-właścicieli zatrudniających bandytów-ochroniarzy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Groźni ochroniarze! IP: *.retsat1.com.pl 22.10.01, 22:45 Boję się, jak każdych debili, którzy zakuci w wysokie buciory, czarne sweterki i spodnie z mnóstwem niepotrzebnych kieszeni uważają się za panów wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Groźni ochroniarze! 22.10.01, 23:04 Prawdziwa bramka stoi w lepszych lokalach na Pietrynie. Miektórych to się autentycznie boję, bo wzbudzają respekt samym wyglądem. Natomiast nie boję się hipermarketowych popaprańców. pB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwazzz Re: Groźni ochroniarze! IP: *.lodz.mtl.pl 23.10.01, 12:36 Ostatnio troche sie zmienilo na lepsze - bywam w roznych klubach i nie jest najgorzej. Pierwsze miejsce dobrej ochrony to Forum Fabricum - zasze spokojni, choc wzbudzajacy respekt, inerweniujacy tylko gdy dochodzi do przegiec (kiedys na zlocie fanow DM przed wakacjami jakis koles lal swoja kobiete po twarzy. W momencie, kiedy sie ruszylem by jej pomoc zobaczylem w jaki sposob obezwladnia sie damskich bokserow) Odradzam wszystkim jakiekolwiek imprezy w C4 - obecnie robia tam tylko hiphop i dorsowiska. Bramka, ktora tam pracuje powinna siedziec w kiciu - twarze wyrokowcow, pobicia gosci, faszystowskie emblematy. horror. z teog powodu wiele osob nie robi juz tam imprez. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś