Dodaj do ulubionych

Giertych musi zostać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:46
> Będziemy bronić polskiej szkoły, by nie zostały z niej wyparte wartości
> polskie i narodowe - mówił Orzechowski.

chjodzi ci o tardycje picia wódki?!
szkoła ma nie być po to by wpajac im program wyborczy jakiejś partii tylko po
to by uczyć - uczniowie maja zdobywać wiedze i na jej podstawie własnych
siebie uczyć się świadomie wybierać swój los
winą obecnej sytuacji w szkole nie jest brak znajomości hymnu tylko brak pracy
powodujący patologie a wy swoim becikowym jeszcze tylko ta patologie powiększacie

zresztą z czym do ludzi - siedemdziesieciu narwańców partyjnych przeciw setkom
pięknie i spontanicznie reagujacym studentom - śmiech na sali
Obserwuj wątek
    • zbyszekk5 Re: Giertych musi zostać 21.05.06, 21:39
      Niech nasze dzieciaki wiedzą co to Patriotyzm, a nie homoseksualizm, niech uczą
      się na pamięć Królów Polski, a nie Pokemonów, niech etyki i uczciwości uczy ich
      ksiądz czy katecheta, a nie Kuba Wojewódzki, o historii niech czerpią od
      dziadków i rodziców, a nie od byłych członków PZPR, niech wiedzą, że faszysta
      jest tak samo zły jak komunista, niech nie pozwalają na zdjęcie krzyża w
      klasie, bo komuś się to nie podoba, niech wiedzą co to wojna polsko -
      bolszewicka a nie wojna polsko - ruska pod flagą biało-czerwoną, niech
      znaczenia słowa tolerancja uczą się od ludzi, którzy ukrywali Żydów w czasie
      wojny a nie pary lesbijek. Amen!

• Gość: jan Re: Giertych musi zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:39
        > Niech nasze dzieciaki wiedzą co to Patriotyzm, a nie homoseksualizm

nie wiem o co wam chodzi z tym homoseksualizmem w szkole - dzieciaki na hasło
        gej reaguja tak samo jak wszechpolacy... - tego ich uczycie
        a ich wspaniały patriotyzm objawia sie tylko wtedy jak trzeba wtłuc kibicom
        innej drużyny myslicie że dodatkowe zajecia cos pomogą?? uczenie hymnu na
        lekcjach...
        spowoduje to tylko tyle że dzieciaki jeszcze bardziej beda omijac "bude"
        dajcie im tożsamość tego ze im lepiej beda się uczyć tym lepszą prace dostana
        tym wiecej bedą zarabiać - to jest najwazniejsze - by mieli cel w życiu i to
        powinna zapewniać szkoła nie lekcje patriotyzmu

> się na pamięć Królów Polski, a nie Pokemonów,

akurat tak się składa ze uczenie się królów polski jest równie bezcelowe co nazw
        pokemonów... a wynika to z źle ułorzonego programu nauczania którego próbuje
        nauczyć wszystkiego - nie wiem po co! w efekcie dzieciaki nie ucza się niczego
        tylko piszą/xerują ściągi - to jest chore!

> o historii niech czerpią od dziadków i rodziców, a nie od byłych członków PZPR

kolejny przykład głupich trendów wmówionych wam prze polityków m.in LPRu
        powodują one tylko tyle że "komunista jest bee", ale dlaczego tego już nikt nie
        jest w stanie powiedzieć...

> niech nie pozwalają na zdjęcie krzyża w klasie, bo komuś się to nie podoba

właśnie to jest taki głupi objaw: im wiecej chcecie koscioła w życiu codziennym
        tym bardziej dzieciaki się przeciw temu buntują
        a w efekcie wygląda tak że dzieciaki nie chcą krzyża nie ze względów
        religijnych/etycznych tylko dlatego że budzi to kontrowersje i uciek czas
        lekcyjny...

> niech wiedzą co to wojna polsko-bolszewicka a nie wojna polsko - ruska pod
        > flagą biało-czerwoną

a tutaj to już zupełnie koleś nie kumam o co ci biega

-------------------------
        więcej trzeźwego umysłu, mnie propagandy
        Amen! ;P
      • Gość: łodzianin Re: Giertych musi zostać IP: *.uni.lodz.pl 22.05.06, 16:49
        Super. Proponuję w charakterze tego księdza, który ma uczyć etyki: Rydzyka,
        Paetza albo Jankowskiego. Ewentualnie Hejmo albo Czajkowskiego.
        Mam wymieniać dalej?
        Przeciwstawianie homoseksualizmu i patriotyzmu jest obrzydliwe. Rozumiem, ze
        patriota nie moze byc w takim razie lider wplywowej partii prawicowej, lubujacy
        sie w kotach, ktory skadinad jest gejem? W jakim zakresie homoseksualizm
        przeszkadza w patriotyzmie? Nie bardzo rozumiem, czy wypowiedz "zbyszekk5" to
        jakas glebsza mysl, czy patologiczna, zoologiczna homofobia?
        Jesli chodzi o ukrywanie Zydow w czasie wojny, to chce powiedziec, ze jestem
        Zydem, moja rodzina byla ukrywana i nie widze niczego zlego w tym, zeby
        tolerancji uczyla w szkole para lesbijek. Takie lekcje przydalyby sie nie tylko
        dzieciom.
        Konczenie wypowiedzi slowem "amen" jest osmieszajace - terrorysci z Al-Kaidy
        tez maja zwyczaj wszedzie wplatac motywy religijne, z wiadomym skutkiem. To
        chyba nie jest najmadrzejsze.
    • Gość: lekarz in spe Re: Giertych musi zostać IP: 217.97.239.* 21.05.06, 21:42
      *******Policjanci wyprosili z pasażu tylko dwóch pijanych mężczyzn śpiewających
      przebój disco-polo "Kochałem ją, a ona mnie".********

A ja się pytam dlaczego ich wyproszono???
      To już śpiewać nie wolno?
    • Gość: Gosc Re: Giertych musi odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:54
      giertych nie utrzyma sie dlugo na stolku i na to wlasnie polska szkola i
      wszyscy trzezwo myslacy polacy licza...
      • Gość: jan Re: Giertych musi odejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 00:11
        ale jest w tym wszystkim jakiś plus...
        młodzi ludzie zaczynaja widziec jakie konsekwencje powoduje brak udziału w
        wyborach :]
    • Gość: Ingo Re: Giertych musi zostać IP: 213.17.170.* 22.05.06, 09:06
      Same dzidki na tym zdjeciu. Jak chca to niech sobie Giertycha wezma na ministra
      edukacji dziadków takich jak oni.
      • Gość: anka77 Re: Giertych musi zostać IP: 72.36.162.* 23.05.06, 06:39
        Gość portalu: Ingo napisał(a):

> Same dzidki na tym zdjeciu. Jak chca to niech sobie Giertycha wezma na ministra
        > edukacji dziadków takich jak oni.

Skoro tak zrobiono zdjęcie, to tam widać. Nie opieraj swojej wiedzy o świecie
        tylko na tym co widzisz czy czytasz w gazetach.
    • Gość: jem dżem Re: Giertych musi zostać IP: *.toya.net.pl 22.05.06, 11:19
      a co w tym wszystkim robi ten pajac miroslaw O.?,to hańba dla łodzi ten pro
      faszystowski kacyk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka