Dodaj do ulubionych

Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy...

23.05.06, 22:21
slownik rewelacja, poprosze o nastepna czesc
Obserwuj wątek
    • Gość: uszaty99 Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.retsat1.com.pl 24.05.06, 08:23
      No dokładnie :). Może prace po obronie troszkę przekształcić i opublikować?
      Gratuluje pomysłu!
    • Gość: magda Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:42
      super! Pierwsza kasa, którą możesz zarobić, to wydanie takiego słownika.
      Gratulacje.
    • gray Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 08:43

no to w końcu jak po ichniemu jest 'tirówka'?
      • Gość: Wąski Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 09:05
        gray jak zwykle nie rozumie treści którą czyta.
        • gray Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 09:34

o faktycznie - napisali. jakie to szczęście, że jest ktoś taki jak ty.
    • Gość: Agy Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.05.06, 09:18
      Jeszcze raz gratuluje i zycze powodzenia na obronie! Z ogromna ciekawoscia
      przeczytalabym Twoja prace, a czy bedzie to mozliwe?;-)
    • umbranet Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 09:30
      Ciekawe dlaczego wszyskie studentki polonistyki wyglądają identycznie?
      • gray Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 09:35

tak naprawdę jest tylko jedna studentka polonistyki. próbuje to ukryć
        przebierając się itd. ale ty za cwany jesteś na takie kiepskie numery.
        • umbranet Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 09:43
          Chyba nawet nie usiłuje, bo zawsze łazi w identycznych ciuchach typu ekologia
          dla ubogich.
          • jacg Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 14:17
            umbranet z satysfakcją stwierdzam, że to ty jestes prawdziwie ubogi.
          • Gość: Piter Driver Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:54
          • Gość: Piter Driver Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:18
            moze pomoze w pracy mag? dorzuce kilka slowek.niemcy>bundes republik sztauland.
            holandia>guldeny.francja>koguty.belgia>flamaki.ktos pisal na forum ze misiaki
            to federalni.nie!!!misie to misie a tamci to zwykli z komisariatu.lodowka>
            naczepa z agregatem.szmata>naczepa z plandeka.kon>ciagnik siodlowy.PS.coraz
            gorzej w naszym fachu!coraz wiecej chomow i debili!juz niema kto jezdzic
            dlatego tak sie dzieje.spotkalem goscia w Antwerpi w hafen>porcie> ktory stal
            przy samej kei przy morzu i dzwonil do szefa gdzie ladowac jak tu morze?! a
            nawigacja pokazala ze jest juz na miejscu!bajo>powodzenia.breko>prosze o glos
            na cb radio.szoszony>kraje bylego ZSRR.mandzuria>ZSRR dzikie kraje.
          • Gość: Piter Driver Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:27
            sory zapomnialem!!! POZDRO600 KOLA JEGO MAC!!!
      • Gość: misiak Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.orange.pl 24.05.06, 09:47
        A może to nie są studentki tylko obcy ??
        • gray Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 09:52

albo chłobcy...
      • Gość: ng hb Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 15:36
        czyli jak????
    • jacg Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 24.05.06, 14:19
      świetna rozmowa - ciekawy temat - twórcza praca. potrójnie więc gratuluję.
      prosimy o publikację słowniczka, nie przewidujemy mozliwości odmowy!
    • Gość: Bart / bart_step Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.mnc.pl 24.05.06, 17:00
      Heheh, świetne!
      • Gość: LadyP Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 17:26
        A policja to misiaczki albo federalni :)
    • Gość: obi7 Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.toya.net.pl 06.06.06, 10:41
      nie dziwie sie ze konczac uł macie trudnosci ze znlezieniem powaznej pracy
      ta wyzsza uczelnia to fabryka gówna
    • Gość: ita Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow IP: *.iwacom.net.pl 17.06.06, 23:47
      Bardzo fajny temat pracy. gratuluję pomysłu. Dowiedziałam się wielu ciekawych
      rzeczy i w takim razie powodzenia na obronie!:):):)
    • Gość: driver Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.ogr.ar.krakow.pl 25.09.06, 14:54
      he he bardzo ciekawe rzeczy piszesz... tylko jaki tatus puscil by corke z
      kolegami w trase bo ja na pewno nie....pozdrawiam
    • Gość: Łukasz Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:38
      dla mnie to bomba!
    • Gość: ... Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:35
      a moze poscicie jej prace? bylo by fajnie:)
    • halev Re: Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierow 13.01.07, 14:24
      Super! A dlaczego Austriak to "kasztan"?
    • Gość: Grzegorz 22 Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:01
      Witam- na codzień smigam takim wielkim TIR-em, pisze w sprawie tej pracy hehe.
      Jestem niesmowicie ciekawy co w niej umiescilas itp.
      Jak bedzie gotowa to umiesc ja w necie napewno wiele osob by te "ciekawostki"
      poczytała :-)
      A widzisz kierowcy TIR-ów nie tacy straszni ludzie. :-) Pozdrawiam
    • Gość: Jas Pie.. Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.it-net.pl 04.02.07, 14:42
      Jak fajnie ze ktos o nos pisze. Nasz język jast jaki jest ale gratuluje pomysłu
      to jest szeroki temat. TIR to cos czego nikt nie lubi.Wierze ze mgr.juz masz a
      gdybys chciala sie DOKTORYZOWAC podsuwam ci pomysł na prace "KIEROWCA TIRA TO
      TEŻ CZŁOWIEK" to co robia media to sie w głowie nie miesci. My terz mamy DOM
      RODZINE. Bajo szerokosci przyczepnosci "ruszam kredens do domu"
    • Gość: Adam W Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:20
      Dla mnie super temat ja też mam C+E studiuje 6 semestr politologii licencjata
      pisze i zimniej wojnie szkoda że nie studiuje polonistyki bo temat naprawde
      ciekawy
    • Gość: Relexik Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.chelm.mm.pl 06.03.07, 16:39
      Co trzeba zrobić żeby dostać słowniczek do tej pracy piszę o tym prace
      zaliczeniową i przydałoby mi się słownictwo chociaż troche jeśli ktoś mogłby mi
      pomoc byłbym bardzo wdzieczny.
    • Gość: dymek Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: 193.163.242.* 11.04.07, 16:36
      jestem kierowcą tira i najbardziej przeraża mnie to że w zapytaniu jak sie
      nazywa tir??? brakuje słowa najbardziej używanego w tym naszym języku
      czyli;KABAN!!!!!!!!!
    • Gość: daf 95 xf 430 :) Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:39
      witam, mam 16 lat i od dziecka rowniez jezdze w trasy tirami, bardzo mnie to
      fascynuje a chyba najbardziej ludzi jakich mozna poznac jezdzac w takie trasy.
      Kierowcy sa naprawde bardzo interesujacymi i inteligentnymi ludzmi. Nie mialam
      jeszcze okazji poznac face too face kobiety driverki, ale moze uda mi sie. Od
      wrzesnia planuje isc do Technikum Logistycznego co mnie troszeczke bardzije
      wtajemniczy w cala technike i prace tej branzy. Zamierzam rowniez w przyszlosci
      rowniez zdac prawo jazdy kategorii C+E, mam nadzieje ze kiedys spelnie te
      marzenie i kiedys sama sie wybiore w taka trase. Mysle, ze Praca magisterska
      wybrana przez Pania jest swietnym i ciekawym tematem-gratuluj pomyslowosci i
      zycze sukcesow w dalszym ksztalceniu sie.
    • Gość: Koziolek Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.ztpnet.pl 13.12.07, 00:04
      SIEMA,FAJNY TEMAT NA PRACE,ORGINALNY I B. ZYCIOWY.SAM JEZDZE
      ZELASTWE JUZ CZWARTY ROK.BARDZO NIEWDZIECZNA PRACA,TAKIE PIESKIE
      ZYCIE "buda jest ,z miski sie zje i na kolo sie odleje (choc to
      ostatnie podobno przynosi pecha)" POWODZENIA I SZEROKOSCI NA
      DLUGOSCI . MOZE NA SZLAKU SIE SPOTKAMY -KTO WIE . Koziolek z
      Zielonej Gory.
    • Gość: Guguś Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 18:34
      zgadzam sie z pania wspaniala praca,sam jestem kierowca tira fakt ze
      mlodym,,pozdrawiam
    • Gość: LEON Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:07
      ORGINALNY POMYSł SAM JEżDżE ZAWODOWO WIęC MI SIę TO CO PISZESZ PODOBA CHOć JAK
      JEżDżE TO SłOWA TIRóWKA NIERAZ PADAJą ALE CZEśCIEJ SłYSZY SIę POTRZEBNA"PANIENKA
      DO TOWARZYSTWA" BYNAJMNIEJ POZDRAWIAM BAJO
    • Gość: Piotrek Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:32
      No ,no ładnie tak nas było podsłuchiwać??To wszystko jest prawda.POZDRAWIAM PIOTREK KIEROWCA WANNY.
    • Gość: zibi Praca magisterska o tym jak rozmawiają kierowcy... IP: *.ip.telfort.nl 14.11.08, 19:31
      policjant na motocyklu to misiak na hulajnodze!!!
      • kiwaczek11 kierowca autobusu 17.11.08, 00:24
        Nie tak dawno byłem świadkiem takiej oto sytuacji.
        Gdzieś po drodze do Łodzi do autobusu wsiada starsza dystyngowana
        pani. Juz na pierwszym stopniu, który w jej wieku okazał się nie
        takim łatwym do sforsowania, mówi do kierowcy:
        - do Zgierza poproszę
        - Park ? - odpowiedział kierowca
        Wydawało się , że kobieta nie dosłyszała albo nie zrozumiała co
        powiedział kierowca i ponownie rzekła:
        - do Zgierza
        - park ? - odrzekł kierowca z nieco silniejszym akcentem
        - Jak to park? - chyba teraz już dotarło do kobiety,że poprzednim
        razem usłyszała dobrze, lecz kompletnie zdezorientowana nie widziała
        w pytaniu logiki i sensu.