Gość: młody IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 18:08 o korone nie walcz ale o ekstraklase do końca...ŁKS my wierzymy!Chcemy derbów w 1lidze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al-bert (Widzew) Re: Igor Sypniewski: Nie walczę o koronę IP: *.mtvk.pl 25.05.06, 18:21 My też tego chcemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti "gramy z teoretycznie slabszymi rywalami"?A Piast? IP: 194.42.116.* 26.05.06, 11:33 Najprawdopodobniej Piast odzyska 10pkt i zrowna sie dorobkiem z Lks-em decudujacy mecz odbedzie sie wiec w ostatniej kolejce w Gliwicach a tam raczej ttrudno bedzie zdobyc punkty...wiec jaki slaby rywal panie sypniewski?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adax Re: "gramy z teoretycznie slabszymi rywalami"?A P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:52 kto Ci powiedzial ze Piast odzyska punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti do "adax" IP: 194.42.116.* 26.05.06, 12:29 "Piast Gliwice odwołał się od wyroku w tzw. aferze sędziowskiej do Trybunału Arbitrażowego do spraw Sportu przy PKOl.Trybunał jest ostateczną instancją odwoławczą w polskim sporcie"Sądze,że po słynnym zamieszaniu wokół sankcji Na Szczakowiankę bardzo prawdopodobny jest korzystny werdykt dla Piasta.Zabawne jest to,iz jeśli nie zapadnie decyzja na piewrszym posiedzeniu zarządu werdykt poznamy po zakończeniu sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.os1.kappa.pl 26.05.06, 18:11 głupie pytanie...Sypniewski traci chyba z 6 goli do Grzelaka i 3 do mikulenasa ...zostały 3 mecze wiec on po prostu juz nie ma szans na krola strzelcow:/ po co takie głupie pytanie mu zadali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.telia.com 26.05.06, 21:42 Chlopie, 6 goli to Igor strzela w jednym meczu, jesli jest w formie. A na to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWIAKmondry Re: nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:57 NO ja jako widzewffiak mÓszem pżyznać rze żeczywiscie IGor Sypiewski jest super strzelcem lepszym od gRZELAKA , tak poza tym ŁKS ma lepszy doping i kibiców. Na widzewie jest ostatnio troche wsiowo. ALe derby som nasze joł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.pai.net.pl 28.05.06, 11:34 powiem tak...jeśli chodzi o technike to Igro bije grzelaka na głowę... natomiast po stronie grzelaka w tym sezonie jest jego wiek i to że ma swój sezon...z niebywałeym fartem! Igor cóż..najlepsze lata ma za sobą i kondycja nie ta...tak to by rywalizacja wyglądała zdecydowanie inaczej... ale nie ma co walczyć o króla strzelców...są ważniejsze cele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.os1.kappa.pl 28.05.06, 12:00 nie zgodze sie co do techniki...Widziałem na meczach Widzewa piekne zagrania ze strony Grzelaka a takze ładne bramki...ten zawodnik mysli podczas gry co jest zadkim zjawiskiem w Polsce:/ (zamknałem oczy, uderzyłem i wpadło) ilu reprezentantow sie wypowiedziało w ten sposob...:/ technicznie Grzelu tez gra dobrze..rola napastnika jest strzelanie bramek i on to robi...nie zasłaniajmy sie wiekiem;) kazdy miał kiedys 25 lat a nie wszyscy strzelali;) Grzelak sie rozwija z meczu na mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.telia.com 28.05.06, 19:32 No to wypada Grzelakowi zyczyc powodzenia, niech sie rozwija, i niech trafi do reprezentacji Polski, jak sie jeszcze bardziej rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: nie walczy bo nie ma szans:/ IP: *.os1.kappa.pl 28.05.06, 20:47 kto wie...jeszcze wiele pracy przed nim, nie wiadomo jak bedzie grał w I lidze ale ja m uzycze szczescia z całego serca;) Widzew dawno nie miał takiego napastnika....włodarczyk był duzo słabszy moim zdaniem:D Odpowiedz Link Zgłoś