alekul8 26.05.06, 17:52 Kto jedzie na obóz do Łeby z biura podrózy Harctur? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alekul8 Re: Łeba z Harcturu 26.05.06, 17:59 poprostu chciałabym poznać współobozowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futrzak Łeba z **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:00 ja jezdzilem z firma **** bylo zajebiscie z firma **** to biuro podrozy **** jest wypasione byloak fajnie ze wyslaem list z podziekowaniem dla firmy **** polecam Wam ta firme **** oto jej adres www.****.com.pl pozdrawiam pracownikow firmy **** oraz wlasciciela i jego przemila zone, ktora z racji wspolnoty majtkowej tez jest wlascicielem firmy **** Odpowiedz Link Zgłoś
alekul8 Re: Łeba z **** 26.05.06, 18:09 firmę to ja akurat znam. Byłam z nimi wakacjach parę razy.Było super.Pozdrowienia dla fantastycznej kadry :) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Łeba z Harcturu 26.05.06, 18:12 Ja na pewno w tym roku tam swojego dziecka nie wyślę. O nie! I na pewno nie będę polecał innym. Odpowiedz Link Zgłoś
alekul8 Re: Łeba z Harcturu 26.05.06, 18:22 tam tzn. do Łeby czy z tym biurem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Łeba z Harcturu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:22 Nasz harcerz w Łebie wszystko za... Tshuy tshuy tshuvay, tshuy tshuy tshuvay.... Odpowiedz Link Zgłoś