Dodaj do ulubionych

gdzie na podryw?

IP: 62.87.192.* 29.05.06, 15:49
Witam!
Jestem w Łodzi od niedawna, więć jeszcze nie znam dobrze wszystkich miejsc, gdzie warto pójść.
Chodzę do klasy maturalnej w liceum i - szczerze mówiąc - chciałaby wiedziec, w jakich łódzkich
knajpach można poderwać jakiego faceta? Czy jest taki podział? Tu - raczej starszych z kasą, ale
zwykle żonatych, a tu - młodych poetów. W mieście z którego przyjechałam to było wiadome. A jak jest
w Łodzi?
Obserwuj wątek
    • excentrix Re: gdzie na podryw? 30.05.06, 14:28
      owszem, w tym mieście jest taki podział. Młodych poetów z kasą (i z klasą),
      żonatych i nieżonatych możesz spotkać najczęściej w Bibliotece (dodam że to
      nazwa pubu, choć poczytać też tam można)a czasami w Zapiecku. Spotykają się tam
      hordami i czekają na poderwanie. Spróbuj w któryś piątek. Powodzenia !!!
    • brite Re: gdzie na podryw? 30.05.06, 14:35
      Zacznij się lepiej uczyć do tej matury.
      No chyba, że dobrą pracę też będziesz zdobywać 'na podryw'.
      • brite Re: gdzie na podryw? 30.05.06, 14:42
        > No chyba, że

i na maturze pamiętaj: Nie rozdziela się przecinkiem połączeń partykuł,
        spójników i przysłówków ze spójnikami, np. "chyba że"
        slowniki.pwn.pl/zasady/629776_1.html
        ;-)
      • cassani przecie 30.05.06, 14:53
        juz po maturach! po sie ma uczyć?
        • excentrix Re: przecie 30.05.06, 14:55
          siur! pora na szeks und szpass
        • brite o choroba 30.05.06, 15:03
          kalendarz mi się odwinął.
          • cassani przyjechał do mnie właśnie klient z Czech :) 30.05.06, 15:08
            ten to wygląda jak na podryw:)
            ma dość odpowiednią fryzurę jak na narodowość, białą koszulę wyjściową
            wciśniętą w dżinsowe bojówki, apaszkę pod kołnierzem i spodnie bojówki z takimi
            niskimi kieszeniami i wielkimi wyhaftowanymi esami-floresami :) wygląda jak
            przystało na bliskiego południowca :))) tego moge oddać na podryw!
            • brite Re: przyjechał do mnie właśnie klient z Czech :) 30.05.06, 15:11
              Ja mogę oddać na podryw mojego dziwnego, nie używającego deodorantu stażystę.
              Właśnie kombinuję, jakby tu go wymienić na kształtną rudą stażystkę przydzieloną
              do innej części biura.
              • cassani Re: przyjechał do mnie właśnie klient z Czech :) 30.05.06, 15:13
                dodam od siebie że reasumują od pasa w górę jest bardzo wyjściowy a wdół hip-
                hopowy, fryzura zaś jest połączeniem nieudanego Beckhama z Dziadami :)
    • bubot Re: gdzie na podryw? 30.05.06, 18:29
      to zalezy czy szukasz kogoś, kto Cie wyrucha, czy czegos innego.
      okresl się
    • agunia_29 Re: gdzie na podryw? 01.06.06, 00:53
      Nie mam pojęcia. Już poderwałam, mam nadzieję że skutecznie, ponad 8 miesięcy
      temu :-) i wcale nie tam gdzie na podryw chodziłam. heh
      Do Loli:
      A może lepiej za naukę się wziąść??
      • Gość: ciągle to samo Re: gdzie na podryw? IP: *.icaramba.biz 01.06.06, 01:03
        skoro nie wiesz, to po jakiego grzyba zawracasz dupę w tym wątku?
        już wszyscy wiemy że masz faceta, że jest zastępcą kierownika, że poznałaś go w
        pracy jak inny cię olał i miałaś doła, i że mu nie staje.
        • bart_step Re: gdzie na podryw? 01.06.06, 01:06
          > i że mu nie staje.

Witamy w XXI wieku. Może się wymienią informacjami, skąd ten nerff.
        • agunia_29 Re: gdzie na podryw? 01.06.06, 01:10
          Nikt mnie nie olał, nie odzywaj sie jak masz zły dzień!!
          Nie pisze o swoim facecie tylko o tym że nie trzeba wcale tak szaleć
          z szukaniem. Jak ma przyjść uczucie to przyjdzie nieoczekiwanie wcale nie
          wtedy kiedy sie szuka. I mówiłam do autorki a nie do Ciebie więc się nie
          czepiaj.
          • Gość: ciągle to samo Re: gdzie na podryw? IP: *.icaramba.biz 01.06.06, 01:14
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=40677462&a=40692940
            • agunia_29 Re: gdzie na podryw? 01.06.06, 01:19
              Przestań się czepiać jednego kryzysu, szantażować, podszywać pod ludzi bo
              zaraz każe cie wykasować!!
              • Gość: ciągle to samo Re: gdzie na podryw? IP: *.icaramba.biz 01.06.06, 01:28
                Pod kogo się podszywam? Skoro jesteś ślepa lub po prostu głupia, to podsuwam ci
                linki, w których jest napisane co ludzie o tobie sądzą. Czy ty nie widzisz że
                jesteś forumowym pośmiewiskiem?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=40677462&a=40703515
                • Gość: asd Re: gdzie na podryw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 01:44
                  Najlepse chlopaki w port łeście i vivie. Malutka wpadaj potancymy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka