Dodaj do ulubionych

ŁKS w ekstraklasie!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:53
awnasowali fartem ale chociaz derby beda w 1 lidze TYLKO WIDZEW RTS
Obserwuj wątek
    • Gość: lawyer Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:02
      To dobrze, że w ektraklasie będzie prawdziwie łódzki klub, kibicowany przez
      łodzian, a nie przez prowincję !
      • Gość: jan Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:13
        rządzie
        STADIONU DLA ŁODZI !!!
      • Gość: mikasRTS Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.os1.kappa.pl 03.06.06, 21:54
        na prowincji to znajduje sie twoj rozum razem z meskoscia:D:D ja jestem
        ŁODZIANINEM i WIDZEWIAKIEM...i takie posty to sobie mozesz w majtki schowac...
        Pozdro dla normalnych!!;]
        • Gość: gawron Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.p.lodz.pl 05.06.06, 14:00
          Ale wy podmiejscy płytcy jesteście !!!
          Im dłużej was słucham tym bardziej mi was żal kmioty.

TYLKO ŁKS ŁÓDŹ !!!
      • Gość: monte Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:40
        a rodowici z Płońska, Włocławka, Pabianic, Kanzasu to krowie spod ogona
        wypadli ?
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:44
        zgadzam się to dobrze że Widzew awansował!
        zresztą nikt nie bedzie odgrzewał nieświeżego kotleta i ŁKS nie dostanie
        licencji na OE. Wiedzą to w PZPNie i dzięki ŁKSowi wejdzie Polonia...
        • Gość: młody frustrat tez i tu się znalazł!! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:33
          nie zepsujesz nam święta...

idź się popłacz gdzie indziej!!

1liga 1liga ŁKS!!
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:47
            a niby dlaczego mam płakać? Widzew wygrał 2 ligę i jest w gronie najlepszych.
            To chyba nie jest powód do płaczu :-)
            • Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 17:05
              no i w tym gronie jest razem z ŁKSem...

co tobie wybitnie psuje humor...:)
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 07:29
                akurat
                chciałbyś aby tak było
                • Gość: młody Prawda chłopczyka przytłacza! IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 10:02
                  jak w temacie...

niedługo będzie to dziecko negować teorię Kopernika...
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 05.06.06, 16:12
                    zieeeew
      • Gość: cz-b-cz Widzew gratuluje IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.06.06, 21:47
        Jestem widzewiakiem. Gratuluje awansu. Łódź zasłużyła na to aby 2 kluby z
        tradycjami grały dla nas. Choc jestem widzewiakiem i mecze LKS mnie nie
        podniecaja to sie ciesze. Mam w d*** antagonizmy ktore dziela Łódź. Normalny
        kibic może dopingować swojej drużynie, nie przeklinając jednocześnie tych
        którzy wolą inna dużynę. Kibice łodzi -pora dojrzeć. Chyba nie chcemy powtorki
        Krakowa. Żeby kochać Widzew nie trzeba nienawidzic ŁKSu i odwrotnie. Wyrazem
        prawdziwego dopingu jest szacunek dla przeciwnika. Pozdrawiam wszystkich
        kibiców Łodzi
    • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 03.06.06, 21:22
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pilar Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.06, 21:26
      Tylko ŁKS .
    • Gość: kibic Widzewa Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:49
      Wprawdzie jestem kibicem Widzewa to przesyłam gratulacje dla drużyny zza miedzy.
      Może Łódź znów górą...?
      • Gość: WIDZEWIAK Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.usher.com.pl 03.06.06, 23:01
        GRATULACJE!!!!!:-)
        • Gość: ŁKS Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 23:46
          WRESZCIE ŁÓDŹ MA I LIGĘ! Przecież Widzew to klub osiedlowy jak Nowa Huta w
          Krakowie i klub prowincji. Łódzki jest tylko KS! ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY ŁÓDŹ!!!
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:45
            buaaaachacha
            za dużo szampana?
            czy mózg wielkości orzeszka?
            wyjdż poza retkinię, poszerz nieco horyzonty...
            tylko prawda moze cię zabić, więc ostroznie
            • Gość: do pejsa 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.4web.pl 04.06.06, 11:30
              dobrze że przy tym 1910* stawiasz gwazdkę sygnalizującą błąd. każdy dobrze wie
              kiedy powstał ten prowincjonalny klubik, skupiający wokół siebie wszystkich
              kmiotków z okolicznych wsi.
              • Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:48
                • Gość: do pejsa 1910* [...] IP: *.4web.pl 04.06.06, 15:47
            • Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:35
              powiedz to np. ultrasom ŁKSu z radogoszcza, olechowa, zagajnikowej czy widzewa
              wsch....wyśmieją ciebie na samymy początku!!

idź sie wypłacz gdzie indziej!

1liga 1iga ŁKS!
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:52
                nie wierz propagandzie sukcesu
                ci z Olechowa i Widzewa Wschodu się popłakali i powiedzieli że to była pomyłka
                i już nie będą ultrasować (na mecze pewnie od czasu do czasu chodzą)
                jak się ma sprawa z zagajnikową to nie wiem, na radogoszczu jeszcze kilku super
                wielbicieli zostało ale czas ich już nadchodzi....
                • Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:01
                  chłopcze mi żal ciebie bo ty chyba sam w te bajki tylko wierzysz...tatus ci do
                  snu takie bzdury opowiada?!

ja ludzi z tych regionów i wielu innych (dąbrowa, chojny zatorze) znam osobiście
                  od wielu wielu lat i na płacz im się zbiera owszem ale ze śmiechu jak czytają
                  takie opowiastki jak twoje!!

i dobre hasło że czas ich już nadchodzi, no cóż do nich ciągle dołączają nowi!

oj biedaku ubogi emocjonalnie!i z nikąd ci pomocy!

• Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 07:29
                    Bajki to ci opowiadają ci znajomi, którzy jak cienie przemykają się idąc na
                    mecze ŁKSu, skończmy ten temat bo I-net nie jest akurat do tego tematu dobrym
                    medium
                    • Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 09:59
                      uśmiałem sie przy tobie dziecko....
        • Gość: młody Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:34
          Dziękuję...

składałem tym normalnym od Was i teraz dziękuję za rewanż!!

PRAWDZIWE DERBY W 1 LIDZE!!
      • Gość: Sirius Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: 195.69.81.* 04.06.06, 11:32
        To jest dla mnie zdrowa postawa... Łódź to Łódź ... można nie lubić Legii ale po co nam te lokalne zadymy...
        Gratulacje dla ŁKS'u i WIDZEWA !!!
        Kibic Łodzi.
    • Gość: karolew Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 03.06.06, 23:47
      znow ten klub dzielnicowy w lidze....
      za jakie grzechy....?!
      • Gość: 1908 Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.chello.pl 04.06.06, 00:15
        niedlugo. boniek z majewskim idzie do bydgoszczy. w Lodzi tylko ŁKS
        • Gość: tomga Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:29
          ale sie cieszycie, tylko po co??? skoro w nastepnym sezonie ŁKS czy jak mu temy
          pseudoklubikowi kolo smierdzacego szczochami dworcca kolejowego spadnie do II
          ligi albo w ogole przestanie istniec?.... hehe
          • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 04.06.06, 11:50
    • Gość: polaczek PiS-uary w Łodzi a gdzie Łodź na ME??? IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 00:02
      Kropa może zgłosił nasza kandydaturę? 2 kluby w I lidze a on nic???? może niech
      leci do swoich kolesi jak są w Łodzi i nam stadion niech zbudują.. zgdonie z
      hasłem blizej ludzi patrzej bliżej Łodzi. Juz to widze.. oni nas maja w d....
      tak jak my ich. Gratulacje dla ŁKS-u. Widzewek !!!
      • Gość: piotr Radość, Łzy, Wzruszenie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:33
        Dla takich chwil warto życ, to co sie działo na stadionie to bylo9 coś
        niesamowitego.!!!!!!!!!!!!! Nigdu tego nie zapomne!!!!!!!!!!!!

TYLKO ŁKS!!!!!
        • Gość: monte Re: Radość, Łzy, Wzruszenie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:38
          to mało przeżyłeś ;)
          no ale czemu się dziwić jeśli najbardziej rodowity z rodowitych klubów nigdy
          nic nie osiągnął w Europie :]

TYLKO WIDZEW RTS

• Gość: 1111 brud, syf, ubóstwo. IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 02:36
            prawdziwe oblicze najstarszego klubu w Łodzi.
            • Gość: 1910* Re: brud, syf, ubóstwo - oto ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:48
              dodaj jeszcze zaszczane przejścia na trybunie głównej, ble...
              • Gość: Mosty [...] IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.06, 09:08
                • Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:54
                  • Gość: Mosty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:23
              • Gość: młody zakompleksione dzieci! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:41
                bez nas byście nie istnieli...i nie chodzi mi o to że u was grali nasi rezerwowi
                i tak się to zaczęło...

tylko o to że wy jako kibice zjednoczeni jesteście tylko nienawiścią do nas,
                świadectwem tego jest to, że tylu was tu sie wpisuje w konwencji agresji i
                ubliżania, nie możecie tego ścierpieć że w tym mieście od wielu wielu lat jest
                ŁKS i ma wielu oddanych kibiców!

ci co tu piszą takie bzdury jak wy...pokazują że nie interesuja ich losy
                Widzewa, nie interesuje ich historia tego klubu (jak np. bzdurna data 1910)a
                jedynie ubliżanie Łódzkiemu Klubowi Sportowemu!!

śmiechu jesteście warci...leczyć swoje kompleksy u lekarzy specjalistów, nawet
                mimo strajku bo niedługo wyjdziecie ze swoich podstawówek i będziecie groźni dla
                społeczeństwa!!

idźcie płakać gdzie indziej!
                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:55
                  a co mnie interesuje ŁKS?
                  nie piszcie bzdur o Widzewie to ja nie będę pisał o ŁKSie
                • Gość: Sake(ŁKS) do Młodego i Innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:24
                  Nie reagujcie na prowokacje gościa o nicku "1910*"
                  Z jego wpisów wynika że bardziej nienawidzi Łks-u niż kibicuje Widzewowi
                  Olejcie chama z burakowa.Niech zostanie sam ze swoimi kompleksami.
                  Cieszmy się, dzisiaj jest Nasz Dzień i Nasze Święto.
                  Tak jak środa była Świętem Kibiców Widzewa(szczerze gratuluję awansu).
                  Pozdro:)
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 21:16
                    Snake poczytaj sobie wypowiedzi kibiców ŁKSu a potem mów cokolwiek o prowokacji.
                    jak brzmiało to przysłowie? Belki w swoim oku nie widzicie ale dostrzegacie
                    żdzbło w oku rywala???
                    ha ha ha!!!!
    • Gość: ŁKS [...] IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 04.06.06, 01:47
      • Gość: monte Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:53
        a może jakiś merytoryczny argument?

• Gość: viva ŁKS Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 01:56
      hej ŁKS
    • Gość: macras [...] IP: *.retsat1.com.pl 04.06.06, 02:26
      • Gość: Rafal Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.lodz.msk.pl 04.06.06, 09:36
        To jest nasze miasto, to jest nasz klub ŁKS ŁÓDZ !!! W życiu piękne są tylko
        chwile i wczoraj była ta chwila !!!! Gratulacje dla wszystkich co przyczynili
        sie do tego sukcesu !!!
      • Gość: Adams Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:14
        Ludzie, te wasze wpisy są beznadziejne - jestem kibicem ŁKS i koniec.A walka
        na argumenty kto był kiedyś lepszy, który klub wcześniej powstał jest
        beznadziena. Jak ktoś jest prawdziwym kibicem /nie chorągiewką/, to zawsze
        będzie kibicował swojej ukochanej drużynie i nic tego nie zmieni. Ale widocznie
        są osoby, które na necie lubią sie powyzywać / pejsy, bazarowcy, 1910 czy 1922,
        czy robotnicze , czy widzew. TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY
    • Gość: dj28 Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 03:53
      Szkoda tylko, że "kibice" nie tacy jak być powinni - znowu zadymy po derbach
      będą - ale tym razem "pierwszoligowe", obu klubom gratuluje serdecznie powrodu
      do 1.
      • Gość: młody przyszłość jest jedna...przyszłość to orange! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:43
        dokładnie...

Gratulowałem Widzewowi...i jego normalnym kibicom

teraz dziękuję za gratulacje...

a tych co siebie wyzywają pejsami, bazarowcami i tych co mówią na siebie kibice
        Widzewa a są jedynie antykibicami ŁKSu....mam w głebokim poważaniu!

1liga 1liga ŁKS!
        • Gość: polaczek Idioci niech dalej sie gównem obrzucają !!! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 11:56
          tylko niech nie nazywają się kibicami bo wkur... mnie głupie gnoje rzucające w
          seibie kamieniemi, butelkami i rzucające mięsem na innych..a jednocześnie gnoje
          szczający w przejściach z głównej trybuny... fakt szczyny to wszystko w czym
          tacy gnoje powinni sie bawić a nie na prawdziwy mecz.... bez głupich petard
          udających doping, bez palenia flag majacych podnieśc morale debili siedzacych
          na powyrywanych przez nich krzeselkach. Popatrzcie na Anglie. Hiszpanie, Niemcy
          tam tego wszystkiego nie potrzeba, tam badytów rozpoznają poza stadionem a
          kibice sa na nim.
    • Gość: drozd Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 11:59
      Niech żyje ŁKS! Dziękuję za powrót do I Ligi! Łódź wraca do grona sportowej
      szlachty! Szczęść Wam Boże!
    • Gość: ŁKS_DABROWA Pzdr dla balujacych wczoraj w Porcie :) ŁKS 1 liga IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.06.06, 12:26
      VIVA ŁKS !!! PIEKNE CHWILE
    • Gość: Gdańszczanin Brawo Łódź.Gratulacje !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:02
      Super.Obydwa kluby w ekstraklasie.!!Bardzo lubie Wasze miasto.Bardzo lubię
      Łodzian.Nawet żonę wybrałem z Łodzi.Choć były takie momenty,że ŁKS dzieki
      wspaniałemu Soporkowi pozbawił Lechię mistrzostwa Polski.Sercem mi jednak ciut
      blizej ŁKS-u.POzwolę sobie na jedna uwagę.Już nigdzie nie robi sie takich
      głupkowatych zadym na stadionie-to palenie flagi,rzucanie
      kamieniami,butelkami,wyzwiska.Zwykła ,dzika tłuszcza.To okropnie
      prowincjonalne,szmirowate,żeby nie powiedziec łódzka wiocha.To obrzyganie
      elewacji w stylu-"ŁKS-Jude,Widzew-dziady".To robią
      zakompleksieni "cieniaki".Miasto pięknieje,Lublinek działa,piękne centrum u
      Poznańskiego.Głowy do góry.POzdrawiam serdecznie
      • Gość: Adams Re: Brawo Łódź.Gratulacje !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:01
        No i jesteś normalnym facetem. Wszyscy się szanujmy - ale i tak mam sentyment
        do WKS SLĄSK WROCŁAW
    • Gość: stolyca Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.stegny.2a.pl 04.06.06, 13:27
      Gratulacje! oby i Widzew i ŁKS na dłużej zakotwiczyły w OE. Panowie urzędasy
      spojrzyjcie na Poznań! Tam miasto pomogło klubowi... Zorientowali się, że jest
      to opłacalna inwestycja. Więc do roboty, pomóżcie też naszym klubom.
    • Gość: TEOFILÓW Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.sttb.pl 04.06.06, 13:44
      Bujcie sie chamy do pierwszej ligi wracamy!!!! TYLKO ŁKS ŁODŹ
      • Gość: alex [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:02
    • Gość: igor Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.p.lodz.pl 04.06.06, 13:58
      ŁODZIANOM GRATULUJEMY ŁKS-u!!!!
    • korsarz3 prawie 04.06.06, 15:10
      Łks awansował prawie jako pierwszy
      Łks prawie rządzi w Łodzi
      Łks zajął prawie pierwsze miejsce
      Łks jak zawsze prawie pierwszy

prawie się cieszę
      • Gość: młody Re: prawie IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 17:07
        a ty jesteś prawie normalny...

• Gość: 1906-RTS Re: prawie IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 18:31
          a ty prawie nie masz kompleksów względem Wielkiego Brata.
          • Gość: młody Re: prawie IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:02
            nie znam wielkiego brata...

ps...fajny masz nick...taki kosmiczny!
    • Gość: mks korona Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.06.06, 17:33
      gratulacje dla kibiców Widzewa i ŁKS z okazji awansu, wrociliscie tam gdzie
      Wasze miejsce!!! Mówie stanowcze nie dla klubów bez tradycji, w małych
      miejscowosciach, bez kibicow, w ekstraklasie.
    • Gość: 1910*%^ w TV powiedzieli, że IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 18:30
      obok Widzewa awansował też INNY łódzki lub ŁKS.

zawsze za nami :)
    • Gość: verte Znów się zaczną megaburdy w mieście! IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 04.06.06, 18:36
      Niech zrobią jeden klub sportowy. Dwa to za dużo na Łódź. Nie stać nas na
      straty podczas wojen między bandytami ubranych w tandetne szaliki.
      • Gość: Mosty Re: Znów się zaczną megaburdy w mieście! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:35
        > straty podczas wojen między bandytami ubranych w tandetne szaliki.

Tandetne szaliki powiadasz? Czyli, ani chybił, kibice Widzewa biją się między
        sobą! Hehe, coś sobie przypominam. Kiedyś tak u nich było że Kutno prało się z
        Sieradzem bodajże... :)
    • Gość: ŁKS_Zagaja widzew wiejscy podmiejscy IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 20:29
      historia nie kłamie ŁKS rodowici Łodzianie
      • Gość: maeen Re: widzew wiejscy podmiejscy IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 20:52
        historia nie kłamie, polsko-żydowskie korzenie to my, rodowici łodzianie.

tak to chyba szło.
        • Gość: młody Re: IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:04
          całe to miasto ma korzenia polsko-niemiecko-żydowsko-rosyjskie...

więc ciut dziwnym by było aby coś co jest łódzkie miało inne...proste, logiczne
          i juz!

my sie swojej historii nie boimy, a wy??!!

dodam że wpis poprzedniej osoby zupełnie głupi
          • Gość: mikasRTS Re: IP: *.os1.kappa.pl 04.06.06, 22:35
            ech młody... to wytłumacz swemu kumplowi po szalu zeby nie nazywał nas
            podmiejskimi itd... My sie swojej historii tez nie wstydzimy... w koncu Widzew
            jako klub piłkarski osiagnał duzo wiecej niz ŁKS..ale nie o porownania mi tutaj
            chodzi ale o wzajemny szacunek ktorego co poniektorym brak...
            Pozdro dla normalnych:D
            • Gość: młody Re: IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:39
              po pierwsze....zawsze tłumacz i postępy są..

po drugie...wytłumacz swoim kolegom aby przestali stosować swoje śmieszne
              przezwiska w stosunku do nas...typu bazarowcy etc...

po trzecie...skoro się nie wstydzicie to po co wam anektowanie daty 1910?!co
              jest złego w prawdziwym 1922?
              • Gość: m zostawcie to! IP: *.retsat1.com.pl 04.06.06, 23:07
                ŁKS w pierwszej lidze! Kur.a! Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! Resztę olać!!!!!!!
                • Gość: on Re: zostawcie to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:26
                  A teraz jedziemy na Legie do Wawy specem. Tysiac eŁKaeSiakow to minimum na
                  Łazienkowskiej!!!!!!! Cudowne momenty wczoraj przezylem!!! Kocham ŁKS.
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 07:31
                    Ledwie dwa tysiące przychodziło na mecze jesienią a ty chcesz zebrać tysiąc na
                    wyjazd???
                    Zarty jakieś....
                    • Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 10:00
                      yhym....do nas przychodziło 100osób z czego 99to ochrona...
            • Gość: Ełkaesiak Do MikasaRTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:22
              Zgadzam się z Tobą całkowicie. Prawdziwi kibice ŁKS-u w pierwszej kolejności
              kibicują ŁKS-owi, a w drugiej... Widzewowi. Wszyscy jesteśmy łodzianami. Mam
              wrażenie, że niektórzy uczestnicy forum z Łodzią nie mają nic wspólnego. Brawo
              ŁKS, brawo Widzew!
        • Gość: Mosty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:28
    • Gość: peh Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.profiline.pl 05.06.06, 08:26
      Szkoda, że znowu dwa łodzkie zespoły grają w tej samej lidze. Derby to paraliż
      dla miasta. Setki policjantów musi być zaangażowanych do eskorty, pilnowania i
      walki z kibolami ŁKS-u i Widzewa.
      • Gość: asd 1910* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:35
        idz stad. czlowieku Ty masz jakiś zespoł kompleksow dotyczacy ŁKSu. Po co
        prowokujesz i sie napinasz?? Wiem ze masz wrodzone poczucie nizszosci ale zeby
        az tak????
        • Gość: peh Re: 1910* IP: *.profiline.pl 05.06.06, 14:47
          asd -nie zrozumiałeś mnie. Jest mi głęboko obojetne czy w tej "ekstraklasie"
          jest ŁKS czy Widzew byle tylko nie dochodziło w naszym mieście do derbów które
          są wywołują szczególną agresję kibiców a raczej kiboli.
    • Gość: Gugi BRAWO ŁKS !!! IP: 193.59.95.* 05.06.06, 09:52
      Wreszcie na włściwym miejscu!!!
      Pozdrawiam wszystkich kibiców i sympatyków ŁKS
    • Gość: gawron Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.p.lodz.pl 05.06.06, 13:57
      Wracamy tam gdzie Nasze miejsce !!!
      Klubem Łodzi jest ŁKS !!!!
      • Gość: asd Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:56
        PEH to nie do Ciebie ale do tego imbecyla o nicku "1910". Mama go nie
        przytulała jak byl maly i teraz zaciska piesci i wali w biurko a miedzyczasie
        pisze kolejne bzdury na forum. TYLKO ŁKS!
        • Gość: kibic ŁKSu Gratulacje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:40
          z dzielnicy Bałuty dla naszych kochanych piłkarzy!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka