Gość: rts IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:53 awnasowali fartem ale chociaz derby beda w 1 lidze TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lawyer Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:02 To dobrze, że w ektraklasie będzie prawdziwie łódzki klub, kibicowany przez łodzian, a nie przez prowincję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:13 rządzie STADIONU DLA ŁODZI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.os1.kappa.pl 03.06.06, 21:54 na prowincji to znajduje sie twoj rozum razem z meskoscia:D:D ja jestem ŁODZIANINEM i WIDZEWIAKIEM...i takie posty to sobie mozesz w majtki schowac... Pozdro dla normalnych!!;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.p.lodz.pl 05.06.06, 14:00 Ale wy podmiejscy płytcy jesteście !!! Im dłużej was słucham tym bardziej mi was żal kmioty. TYLKO ŁKS ŁÓDŹ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:40 a rodowici z Płońska, Włocławka, Pabianic, Kanzasu to krowie spod ogona wypadli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:44 zgadzam się to dobrze że Widzew awansował! zresztą nikt nie bedzie odgrzewał nieświeżego kotleta i ŁKS nie dostanie licencji na OE. Wiedzą to w PZPNie i dzięki ŁKSowi wejdzie Polonia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody frustrat tez i tu się znalazł!! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:33 nie zepsujesz nam święta... idź się popłacz gdzie indziej!! 1liga 1liga ŁKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:47 a niby dlaczego mam płakać? Widzew wygrał 2 ligę i jest w gronie najlepszych. To chyba nie jest powód do płaczu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 17:05 no i w tym gronie jest razem z ŁKSem... co tobie wybitnie psuje humor...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 07:29 akurat chciałbyś aby tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Prawda chłopczyka przytłacza! IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 10:02 jak w temacie... niedługo będzie to dziecko negować teorię Kopernika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 05.06.06, 16:12 zieeeew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz-b-cz Widzew gratuluje IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.06.06, 21:47 Jestem widzewiakiem. Gratuluje awansu. Łódź zasłużyła na to aby 2 kluby z tradycjami grały dla nas. Choc jestem widzewiakiem i mecze LKS mnie nie podniecaja to sie ciesze. Mam w d*** antagonizmy ktore dziela Łódź. Normalny kibic może dopingować swojej drużynie, nie przeklinając jednocześnie tych którzy wolą inna dużynę. Kibice łodzi -pora dojrzeć. Chyba nie chcemy powtorki Krakowa. Żeby kochać Widzew nie trzeba nienawidzic ŁKSu i odwrotnie. Wyrazem prawdziwego dopingu jest szacunek dla przeciwnika. Pozdrawiam wszystkich kibiców Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 03.06.06, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.06, 21:26 Tylko ŁKS . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:49 Wprawdzie jestem kibicem Widzewa to przesyłam gratulacje dla drużyny zza miedzy. Może Łódź znów górą...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWIAK Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.usher.com.pl 03.06.06, 23:01 GRATULACJE!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 23:46 WRESZCIE ŁÓDŹ MA I LIGĘ! Przecież Widzew to klub osiedlowy jak Nowa Huta w Krakowie i klub prowincji. Łódzki jest tylko KS! ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY ŁÓDŹ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:45 buaaaachacha za dużo szampana? czy mózg wielkości orzeszka? wyjdż poza retkinię, poszerz nieco horyzonty... tylko prawda moze cię zabić, więc ostroznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pejsa 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.4web.pl 04.06.06, 11:30 dobrze że przy tym 1910* stawiasz gwazdkę sygnalizującą błąd. każdy dobrze wie kiedy powstał ten prowincjonalny klubik, skupiający wokół siebie wszystkich kmiotków z okolicznych wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pejsa 1910* [...] IP: *.4web.pl 04.06.06, 15:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:35 powiedz to np. ultrasom ŁKSu z radogoszcza, olechowa, zagajnikowej czy widzewa wsch....wyśmieją ciebie na samymy początku!! idź sie wypłacz gdzie indziej! 1liga 1iga ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:52 nie wierz propagandzie sukcesu ci z Olechowa i Widzewa Wschodu się popłakali i powiedzieli że to była pomyłka i już nie będą ultrasować (na mecze pewnie od czasu do czasu chodzą) jak się ma sprawa z zagajnikową to nie wiem, na radogoszczu jeszcze kilku super wielbicieli zostało ale czas ich już nadchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:01 chłopcze mi żal ciebie bo ty chyba sam w te bajki tylko wierzysz...tatus ci do snu takie bzdury opowiada?! ja ludzi z tych regionów i wielu innych (dąbrowa, chojny zatorze) znam osobiście od wielu wielu lat i na płacz im się zbiera owszem ale ze śmiechu jak czytają takie opowiastki jak twoje!! i dobre hasło że czas ich już nadchodzi, no cóż do nich ciągle dołączają nowi! oj biedaku ubogi emocjonalnie!i z nikąd ci pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 07:29 Bajki to ci opowiadają ci znajomi, którzy jak cienie przemykają się idąc na mecze ŁKSu, skończmy ten temat bo I-net nie jest akurat do tego tematu dobrym medium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 09:59 uśmiałem sie przy tobie dziecko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:34 Dziękuję... składałem tym normalnym od Was i teraz dziękuję za rewanż!! PRAWDZIWE DERBY W 1 LIDZE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sirius Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: 195.69.81.* 04.06.06, 11:32 To jest dla mnie zdrowa postawa... Łódź to Łódź ... można nie lubić Legii ale po co nam te lokalne zadymy... Gratulacje dla ŁKS'u i WIDZEWA !!! Kibic Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 03.06.06, 23:47 znow ten klub dzielnicowy w lidze.... za jakie grzechy....?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.chello.pl 04.06.06, 00:15 niedlugo. boniek z majewskim idzie do bydgoszczy. w Lodzi tylko ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:29 ale sie cieszycie, tylko po co??? skoro w nastepnym sezonie ŁKS czy jak mu temy pseudoklubikowi kolo smierdzacego szczochami dworcca kolejowego spadnie do II ligi albo w ogole przestanie istniec?.... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 04.06.06, 11:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek PiS-uary w Łodzi a gdzie Łodź na ME??? IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 00:02 Kropa może zgłosił nasza kandydaturę? 2 kluby w I lidze a on nic???? może niech leci do swoich kolesi jak są w Łodzi i nam stadion niech zbudują.. zgdonie z hasłem blizej ludzi patrzej bliżej Łodzi. Juz to widze.. oni nas maja w d.... tak jak my ich. Gratulacje dla ŁKS-u. Widzewek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Radość, Łzy, Wzruszenie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:33 Dla takich chwil warto życ, to co sie działo na stadionie to bylo9 coś niesamowitego.!!!!!!!!!!!!! Nigdu tego nie zapomne!!!!!!!!!!!! TYLKO ŁKS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: Radość, Łzy, Wzruszenie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:38 to mało przeżyłeś ;) no ale czemu się dziwić jeśli najbardziej rodowity z rodowitych klubów nigdy nic nie osiągnął w Europie :] TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 brud, syf, ubóstwo. IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 02:36 prawdziwe oblicze najstarszego klubu w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: brud, syf, ubóstwo - oto ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:48 dodaj jeszcze zaszczane przejścia na trybunie głównej, ble... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty [...] IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.06, 09:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody zakompleksione dzieci! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:41 bez nas byście nie istnieli...i nie chodzi mi o to że u was grali nasi rezerwowi i tak się to zaczęło... tylko o to że wy jako kibice zjednoczeni jesteście tylko nienawiścią do nas, świadectwem tego jest to, że tylu was tu sie wpisuje w konwencji agresji i ubliżania, nie możecie tego ścierpieć że w tym mieście od wielu wielu lat jest ŁKS i ma wielu oddanych kibiców! ci co tu piszą takie bzdury jak wy...pokazują że nie interesuja ich losy Widzewa, nie interesuje ich historia tego klubu (jak np. bzdurna data 1910)a jedynie ubliżanie Łódzkiemu Klubowi Sportowemu!! śmiechu jesteście warci...leczyć swoje kompleksy u lekarzy specjalistów, nawet mimo strajku bo niedługo wyjdziecie ze swoich podstawówek i będziecie groźni dla społeczeństwa!! idźcie płakać gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 13:55 a co mnie interesuje ŁKS? nie piszcie bzdur o Widzewie to ja nie będę pisał o ŁKSie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake(ŁKS) do Młodego i Innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:24 Nie reagujcie na prowokacje gościa o nicku "1910*" Z jego wpisów wynika że bardziej nienawidzi Łks-u niż kibicuje Widzewowi Olejcie chama z burakowa.Niech zostanie sam ze swoimi kompleksami. Cieszmy się, dzisiaj jest Nasz Dzień i Nasze Święto. Tak jak środa była Świętem Kibiców Widzewa(szczerze gratuluję awansu). Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 21:16 Snake poczytaj sobie wypowiedzi kibiców ŁKSu a potem mów cokolwiek o prowokacji. jak brzmiało to przysłowie? Belki w swoim oku nie widzicie ale dostrzegacie żdzbło w oku rywala??? ha ha ha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS [...] IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 04.06.06, 01:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:53 a może jakiś merytoryczny argument? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva ŁKS Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 01:56 hej ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macras [...] IP: *.retsat1.com.pl 04.06.06, 02:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.lodz.msk.pl 04.06.06, 09:36 To jest nasze miasto, to jest nasz klub ŁKS ŁÓDZ !!! W życiu piękne są tylko chwile i wczoraj była ta chwila !!!! Gratulacje dla wszystkich co przyczynili sie do tego sukcesu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:14 Ludzie, te wasze wpisy są beznadziejne - jestem kibicem ŁKS i koniec.A walka na argumenty kto był kiedyś lepszy, który klub wcześniej powstał jest beznadziena. Jak ktoś jest prawdziwym kibicem /nie chorągiewką/, to zawsze będzie kibicował swojej ukochanej drużynie i nic tego nie zmieni. Ale widocznie są osoby, które na necie lubią sie powyzywać / pejsy, bazarowcy, 1910 czy 1922, czy robotnicze , czy widzew. TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj28 Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 03:53 Szkoda tylko, że "kibice" nie tacy jak być powinni - znowu zadymy po derbach będą - ale tym razem "pierwszoligowe", obu klubom gratuluje serdecznie powrodu do 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody przyszłość jest jedna...przyszłość to orange! IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 11:43 dokładnie... Gratulowałem Widzewowi...i jego normalnym kibicom teraz dziękuję za gratulacje... a tych co siebie wyzywają pejsami, bazarowcami i tych co mówią na siebie kibice Widzewa a są jedynie antykibicami ŁKSu....mam w głebokim poważaniu! 1liga 1liga ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Idioci niech dalej sie gównem obrzucają !!! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 11:56 tylko niech nie nazywają się kibicami bo wkur... mnie głupie gnoje rzucające w seibie kamieniemi, butelkami i rzucające mięsem na innych..a jednocześnie gnoje szczający w przejściach z głównej trybuny... fakt szczyny to wszystko w czym tacy gnoje powinni sie bawić a nie na prawdziwy mecz.... bez głupich petard udających doping, bez palenia flag majacych podnieśc morale debili siedzacych na powyrywanych przez nich krzeselkach. Popatrzcie na Anglie. Hiszpanie, Niemcy tam tego wszystkiego nie potrzeba, tam badytów rozpoznają poza stadionem a kibice sa na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozd Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 11:59 Niech żyje ŁKS! Dziękuję za powrót do I Ligi! Łódź wraca do grona sportowej szlachty! Szczęść Wam Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS_DABROWA Pzdr dla balujacych wczoraj w Porcie :) ŁKS 1 liga IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.06.06, 12:26 VIVA ŁKS !!! PIEKNE CHWILE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanin Brawo Łódź.Gratulacje !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:02 Super.Obydwa kluby w ekstraklasie.!!Bardzo lubie Wasze miasto.Bardzo lubię Łodzian.Nawet żonę wybrałem z Łodzi.Choć były takie momenty,że ŁKS dzieki wspaniałemu Soporkowi pozbawił Lechię mistrzostwa Polski.Sercem mi jednak ciut blizej ŁKS-u.POzwolę sobie na jedna uwagę.Już nigdzie nie robi sie takich głupkowatych zadym na stadionie-to palenie flagi,rzucanie kamieniami,butelkami,wyzwiska.Zwykła ,dzika tłuszcza.To okropnie prowincjonalne,szmirowate,żeby nie powiedziec łódzka wiocha.To obrzyganie elewacji w stylu-"ŁKS-Jude,Widzew-dziady".To robią zakompleksieni "cieniaki".Miasto pięknieje,Lublinek działa,piękne centrum u Poznańskiego.Głowy do góry.POzdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Brawo Łódź.Gratulacje !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:01 No i jesteś normalnym facetem. Wszyscy się szanujmy - ale i tak mam sentyment do WKS SLĄSK WROCŁAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolyca Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.stegny.2a.pl 04.06.06, 13:27 Gratulacje! oby i Widzew i ŁKS na dłużej zakotwiczyły w OE. Panowie urzędasy spojrzyjcie na Poznań! Tam miasto pomogło klubowi... Zorientowali się, że jest to opłacalna inwestycja. Więc do roboty, pomóżcie też naszym klubom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEOFILÓW Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.sttb.pl 04.06.06, 13:44 Bujcie sie chamy do pierwszej ligi wracamy!!!! TYLKO ŁKS ŁODŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.p.lodz.pl 04.06.06, 13:58 ŁODZIANOM GRATULUJEMY ŁKS-u!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz3 prawie 04.06.06, 15:10 Łks awansował prawie jako pierwszy Łks prawie rządzi w Łodzi Łks zajął prawie pierwsze miejsce Łks jak zawsze prawie pierwszy prawie się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: prawie IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 17:07 a ty jesteś prawie normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1906-RTS Re: prawie IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 18:31 a ty prawie nie masz kompleksów względem Wielkiego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: prawie IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:02 nie znam wielkiego brata... ps...fajny masz nick...taki kosmiczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mks korona Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.06.06, 17:33 gratulacje dla kibiców Widzewa i ŁKS z okazji awansu, wrociliscie tam gdzie Wasze miejsce!!! Mówie stanowcze nie dla klubów bez tradycji, w małych miejscowosciach, bez kibicow, w ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910*%^ w TV powiedzieli, że IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 18:30 obok Widzewa awansował też INNY łódzki lub ŁKS. zawsze za nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Znów się zaczną megaburdy w mieście! IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 04.06.06, 18:36 Niech zrobią jeden klub sportowy. Dwa to za dużo na Łódź. Nie stać nas na straty podczas wojen między bandytami ubranych w tandetne szaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Znów się zaczną megaburdy w mieście! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:35 > straty podczas wojen między bandytami ubranych w tandetne szaliki. Tandetne szaliki powiadasz? Czyli, ani chybił, kibice Widzewa biją się między sobą! Hehe, coś sobie przypominam. Kiedyś tak u nich było że Kutno prało się z Sieradzem bodajże... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS_Zagaja widzew wiejscy podmiejscy IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 20:29 historia nie kłamie ŁKS rodowici Łodzianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maeen Re: widzew wiejscy podmiejscy IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 20:52 historia nie kłamie, polsko-żydowskie korzenie to my, rodowici łodzianie. tak to chyba szło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:04 całe to miasto ma korzenia polsko-niemiecko-żydowsko-rosyjskie... więc ciut dziwnym by było aby coś co jest łódzkie miało inne...proste, logiczne i juz! my sie swojej historii nie boimy, a wy??!! dodam że wpis poprzedniej osoby zupełnie głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: IP: *.os1.kappa.pl 04.06.06, 22:35 ech młody... to wytłumacz swemu kumplowi po szalu zeby nie nazywał nas podmiejskimi itd... My sie swojej historii tez nie wstydzimy... w koncu Widzew jako klub piłkarski osiagnał duzo wiecej niz ŁKS..ale nie o porownania mi tutaj chodzi ale o wzajemny szacunek ktorego co poniektorym brak... Pozdro dla normalnych:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: IP: *.pai.net.pl 04.06.06, 22:39 po pierwsze....zawsze tłumacz i postępy są.. po drugie...wytłumacz swoim kolegom aby przestali stosować swoje śmieszne przezwiska w stosunku do nas...typu bazarowcy etc... po trzecie...skoro się nie wstydzicie to po co wam anektowanie daty 1910?!co jest złego w prawdziwym 1922? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m zostawcie to! IP: *.retsat1.com.pl 04.06.06, 23:07 ŁKS w pierwszej lidze! Kur.a! Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! Resztę olać!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: zostawcie to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:26 A teraz jedziemy na Legie do Wawy specem. Tysiac eŁKaeSiakow to minimum na Łazienkowskiej!!!!!!! Cudowne momenty wczoraj przezylem!!! Kocham ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 07:31 Ledwie dwa tysiące przychodziło na mecze jesienią a ty chcesz zebrać tysiąc na wyjazd??? Zarty jakieś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi! IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 10:00 yhym....do nas przychodziło 100osób z czego 99to ochrona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Do MikasaRTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:22 Zgadzam się z Tobą całkowicie. Prawdziwi kibice ŁKS-u w pierwszej kolejności kibicują ŁKS-owi, a w drugiej... Widzewowi. Wszyscy jesteśmy łodzianami. Mam wrażenie, że niektórzy uczestnicy forum z Łodzią nie mają nic wspólnego. Brawo ŁKS, brawo Widzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.profiline.pl 05.06.06, 08:26 Szkoda, że znowu dwa łodzkie zespoły grają w tej samej lidze. Derby to paraliż dla miasta. Setki policjantów musi być zaangażowanych do eskorty, pilnowania i walki z kibolami ŁKS-u i Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd 1910* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:35 idz stad. czlowieku Ty masz jakiś zespoł kompleksow dotyczacy ŁKSu. Po co prowokujesz i sie napinasz?? Wiem ze masz wrodzone poczucie nizszosci ale zeby az tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: 1910* IP: *.profiline.pl 05.06.06, 14:47 asd -nie zrozumiałeś mnie. Jest mi głęboko obojetne czy w tej "ekstraklasie" jest ŁKS czy Widzew byle tylko nie dochodziło w naszym mieście do derbów które są wywołują szczególną agresję kibiców a raczej kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gugi BRAWO ŁKS !!! IP: 193.59.95.* 05.06.06, 09:52 Wreszcie na włściwym miejscu!!! Pozdrawiam wszystkich kibiców i sympatyków ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.p.lodz.pl 05.06.06, 13:57 Wracamy tam gdzie Nasze miejsce !!! Klubem Łodzi jest ŁKS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: ŁKS w ekstraklasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:56 PEH to nie do Ciebie ale do tego imbecyla o nicku "1910". Mama go nie przytulała jak byl maly i teraz zaciska piesci i wali w biurko a miedzyczasie pisze kolejne bzdury na forum. TYLKO ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKSu Gratulacje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:40 z dzielnicy Bałuty dla naszych kochanych piłkarzy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś