uerbe Debil w Krakowie 05.06.06, 18:06 tylko przez weekend, już na swoim jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jak homo to a propos: 05.06.06, 11:22 pl.wikipedia.org/wiki/Homo_floresiensis nisamowite histyoryje to. to by tłumaczyło czemu mi się wydaje że niektórzy z nas pochodza od innej małpy! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: jak homo to a propos: 05.06.06, 11:29 "odkryty niedawno wymarły gatunek człowieka, wyróżniający się drobną budową ciała i niewielkim mózgiem." - no może i jestem chudy, ale mam 181 cm wzrostu! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: jak homo to a propos: 05.06.06, 11:30 no - to wyrosłeś jak na hobbita :) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix a propos homo 05.06.06, 11:46 "Jest takie ciało niebieskie w Układzie Słonecznym, którego mieszkańcy są tak głupi, że przez milion lat nie załapali, iż ich planeta ma drugą półkulę. Przyszło im to do głowy dopiero pięćset lat temu! Zaledwie pięćset lat temu! Niemniej mieszkańcy nazywają siebie Homo Sapiens." Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: a propos homo 05.06.06, 11:52 wstyd mi, bo nie wiem skąd to? Adams? Lem? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a propos homo 05.06.06, 11:53 www.vonnegut.art.pl/rozne/cytaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieprawdaż? Re: a propos homo IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 18:21 excentrix napisał: > "Jest takie ciało niebieskie w Układzie Słonecznym, którego mieszkańcy są tak > głupi, że przez milion lat nie załapali, iż ich planeta ma drugą półkulę. > Przyszło im to do głowy dopiero pięćset lat temu! Zaledwie pięćset lat temu! > Niemniej mieszkańcy nazywają siebie Homo Sapiens." A wiesz excentrix co się znajduje w samym centrum tego ciała niebieskiego? jeśli nie wiesz to być może za 300 lat ktoś będzie się śmiał , że należałeś do tego gatunku który mówił o sobie Homo Sapiens a nie miał pojęcia , że n.p. wystarczyło dowiercić się do środka Ziemi aby mieć nieograniczone zasoby enrgii. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: a propos homo 06.06.06, 08:02 ciekawe jakbyś wyglądał tłumacząc to vonnegutowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
gray bzdury piszą 05.06.06, 15:24 w w wyniku erupcji wulkanu żaden z nich nie zginął. jednemu tylko odgryzło palec. Odpowiedz Link Zgłoś