Gość: TT IP: *.albnxx17.adsl-dhcp.tele.dk 15.06.06, 20:54 fajnie, tylko czy informatycy znają "program informatyczny java"? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snakemaycry Re: Sto miejsc pracy dla informatyków IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 00:02 Ja nie znam ;) Chyba bede musiał się doedukować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvd A380 może zabrać do 800 osób IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.06, 08:27 pani Joanno :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sto miejsc pracy dla informatyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:17 tak, to jest dobre :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: part time lover informatycy to kompletni idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:32 obsługuje taki debil maszynę, jest jak operator koparki, dużo kasy tłucze, a wygląda jak półtora nieszczęścia, klatka zapadnięta, wielkie brzucho, cienkie rączki i nóżki, grube okulry a najczęściej baba robi z tego parality wielkiego rogacza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bing Re: informatycy to kompletni idioci 17.06.06, 12:19 Gość portalu: part time lover napisał(a): > obsługuje taki debil maszynę, jest jak operator koparki, dużo kasy tłucze, a > wygląda jak półtora nieszczęścia, klatka zapadnięta, wielkie brzucho, cienkie > rączki i nóżki, grube okulry a najczęściej baba robi z tego parality wielkiego > rogacza :))) No piękny stereotyp nam tu zaprezentowałeś. Już? Ulżyło? Zmieniłeś gatki? To teraz pomyśl sobie że dzięki takim ludziom taki buraczek jak ty może wypisywać te brednie w internecie i cieszyć się tymi wszystkimi bajerowskimi gadżetami w swojej superbryce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BossMaczomanWild Re: informatycy to kompletni idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:32 he, he pi.erdolony informatyk się odezwał, co ty wiesz o życiu odrealniony okularniku... U mnie w frimie tacy jak ty na baczność przede mną stają a ja robie kasę i posuwam fajne laski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golem Re: informatycy to kompletni idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:17 Stary zmien dilera! Pewnie jestes jakims ciagle brudnym robolem ktoremu w zyciu nie wyszlo i zal Ci d.upe sciska jak patrzysz na szczescie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Sto miejsc pracy dla informatyków 18.06.06, 17:59 jak dla mnie bomba :D hmmm nie znam programu nformatycznego java :D ale i tak niezle sobie radze ;) Odpowiedz Link Zgłoś