Dodaj do ulubionych

Sto miejsc pracy dla informatyków

IP: *.albnxx17.adsl-dhcp.tele.dk 15.06.06, 20:54
fajnie, tylko czy informatycy znają "program informatyczny java"? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: snakemaycry Re: Sto miejsc pracy dla informatyków IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 00:02
      Ja nie znam ;) Chyba bede musiał się doedukować.
    • Gość: dvd A380 może zabrać do 800 osób IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.06, 08:27
      pani Joanno :>
    • Gość: Jarek Re: Sto miejsc pracy dla informatyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:17
      tak, to jest dobre :)))))))))))))))))
    • Gość: part time lover informatycy to kompletni idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:32
      obsługuje taki debil maszynę, jest jak operator koparki, dużo kasy tłucze, a
      wygląda jak półtora nieszczęścia, klatka zapadnięta, wielkie brzucho, cienkie
      rączki i nóżki, grube okulry a najczęściej baba robi z tego parality wielkiego
      rogacza :)))
      • mr.bing Re: informatycy to kompletni idioci 17.06.06, 12:19
        Gość portalu: part time lover napisał(a):

> obsługuje taki debil maszynę, jest jak operator koparki, dużo kasy tłucze, a
        > wygląda jak półtora nieszczęścia, klatka zapadnięta, wielkie brzucho, cienkie
        > rączki i nóżki, grube okulry a najczęściej baba robi z tego parality wielkiego
        > rogacza :)))

No piękny stereotyp nam tu zaprezentowałeś. Już? Ulżyło? Zmieniłeś gatki? To
        teraz pomyśl sobie że dzięki takim ludziom taki buraczek jak ty może wypisywać
        te brednie w internecie i cieszyć się tymi wszystkimi bajerowskimi gadżetami w
        swojej superbryce :/
        • Gość: BossMaczomanWild Re: informatycy to kompletni idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:32
          he, he pi.erdolony informatyk się odezwał, co ty wiesz o życiu odrealniony
          okularniku... U mnie w frimie tacy jak ty na baczność przede mną stają a ja
          robie kasę i posuwam fajne laski :))
          • Gość: Golem Re: informatycy to kompletni idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:17
            Stary zmien dilera!

Pewnie jestes jakims ciagle brudnym robolem ktoremu w zyciu nie wyszlo i zal Ci
            d.upe sciska jak patrzysz na szczescie innych.
    • kakofoniks Sto miejsc pracy dla informatyków 18.06.06, 17:59
      jak dla mnie bomba :D
      hmmm nie znam programu nformatycznego java :D
      ale i tak niezle sobie radze ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka