Dodaj do ulubionych

Zmiana godziny lotu czarteru do Hurgady

IP: *.retsat1.com.pl 24.06.06, 15:44

www.alfastar.pl/index.php?z_1=&z_6=&z_7=&z_8=&z_9=&z_10=&z_14=&z_21=&z_23=1&z_25=&kierunek=kraj_1_kurort
_&miesiac=2006-6&oferta=Rozk%B3ad+lot%F3w

Cholercia,miałem iść bo była dobra godzina przylotu a tera nie chce mi się
tak wcześnie wstawać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Re: Zmiana godziny lotu czarteru do Hurgady IP: *.retsat1.com.pl 24.06.06, 15:46
      Zapomniałem dodać:przylot 6.15 a wylot 7.
    • Gość: Albert Jednak Monastir? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:17
      W dzisiejszej Wyborczej - dodatku "Turystyka" jest reklama Rainbow Tours z
      wylotami z... Łodzi do Tunezji co tydzień. Więc nie jest to na pewno ten sam
      czarter co Triady. Pierwsze wyloty: 27.VI i 04.VII. Czyżby Rainbow Tours
      przejął czartery od Oasis Tours (łączone z Gdańskiem)? Z drugiej strony jak
      może się taka oferta dobrze sprzedawać, skoro nie było prawie żadnej reklamy, o
      sprzedaży typy "first minute" nawet nie wspominając. Na dobrą sprzedaż imprez
      turystycznych składa się cały proces działań marketingowych, które zaczynają
      się mniej więcej w grudniu poprzedniego roku. A w witrynie łódzkiego biura
      Rainbow Tours przy ul. Piotrkowskiej nie ma nawet śladu informacji o wylotach z
      Łodzi.
      Pozdrawiam,
      Albert
      • Gość: matej Re: Jednak Monastir? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:09
        przechodziłem ostatnio piotrkowską niemal kazde biuro ma reklame wyloty z łodzi
        reklama jest dosyć dobrze poinformowana ,jak dzwoniłem niedawno do rainbow ,wcisneli mi bilet przez warszawe z łodzi .bardzo duzo biletów proponowali przez wawe.
      • Gość: Pawel Re: Jednak Monastir? IP: *.retsat1.com.pl 25.06.06, 00:00
        Tak samo nic nie pisze o wylotach z Łodzi na str.internetowej
        Rainbowtours.Owszem jest Gdańsk ale o nas cisza.
        • Gość: japan robot dentak Re: Jednak Monastir? IP: 194.149.228.* 29.06.06, 15:00
          za mało jest tanich czarterów turystycznych dla Warszawiaków właśnie z
          Łodzi,przecież łódzkie lotnisko jest dwa razy tańsze
          niż "stalinowskie',skostniałe w swoim post-komuniżmie lotniczym "WSI"-'PRL-
          owskie OKĘCIE!
          • Gość: matej Re: Jednak Monastir? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:13
            jak by pomysleli to by w nocy lądowały samoloty w łodzi a nie w warszawie do tego potrzeba wydłużonego pasa startowego 2500 swiatła oraz wieksza płyta postojowa .
            i był by taki finał. Warszawskie okęcie na noc jest zamykane dla ruchu lotniczego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka