aniax7 02.07.06, 20:31 Podoba? Moje typy to Totti - wiem, wiem, nie grzeszy inteligencją...ale coś w nim jest Figo - zawsze! Ronaldo - Portugalczyk Jeszcze paru by się znalazło, ale wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta to ja tak się nie bawię 02.07.06, 20:49 tylko dziewczyny,ależ to kompletny brak demokracji w sądzie to rozumiem że facet ma przeje....ale tu na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Figo 02.07.06, 20:56 mimo ;starczego; wieku gra i jeszcze pięknie z bańki wali holendra Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 02.07.06, 21:21 Dudziaczek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Do longeta:) 02.07.06, 22:49 Ależ nie gniewam sie,tylko jest mi przykro ja pisze wątki dla wszystkich(temat upada,ale to inna para kaloszy) Re-pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
diabla Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 02.07.06, 23:06 Zdecydowanie Figo i Ronaldo (Portugalczyk) :] Od początku kibicuję Portugalii :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 03.07.06, 07:28 Najważniejsze jest to, żeby piłkarz dobrze gral w piłkę i żeby dobrze się jego grę oglądało. A jeśli już ma byc przystojny, to niech będzie Michael Ballack. Michael Owen. Jak dla mnie absolutnym numerem jeden jest trener Chelsea, Jose Mourinho. Nie ma piłkarza, który mógłby mu dorównac urodą. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 03.07.06, 08:08 ale Mourihno jest lekko poshizowany... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 04.07.06, 13:28 cassani napisał: > ale Mourihno jest lekko poshizowany... Nieistotne. Drugiego tak przystojnego nie ma na całym świecie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 03.07.06, 08:14 rozmowy_kontrolowane napisała: > Michael Owen. TAK! TAK! TAK! ;) + Paul Robinson i David Odonkor Odpowiedz Link Zgłoś
magicwomen Yuji Nakazawa 03.07.06, 12:24 Oglądałam mecz Japonia- Brazylia i wypatrzyłam w reprezentacji Japoni bardzo przystojnego piłkarza .... Nigdy jakoś Japończycy nie wzbudzali mojego zainteresowania ... a tym razem no po prostu sama jestem pod wrażeniem przystojniaczek z tego Nakazawy ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
tarsylia Myslałam ze będę oryginalna 03.07.06, 20:51 ale nie jestem :( Figo no 1 :) James bramkarz (były) Angoli Ronaldo - Portugalczyk wogóle te południowe kraje obfitują w przystojniaków, az miło popatrzec :) zupełnie nie rozumiem skąd się bierze ten niby-konflikt damsko-męski w czasie mistrzostw. Przeciez nigdy nie miałybysmy popatrzec na tylu przystojnych i wysportowanych mężczyzn ;) Odwrócmy głowy od polskich kibiców i napawajmy się tym widokiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
angelou Re: Dziewczyny!Który piłkarz najbardziej Wam się. 04.07.06, 00:21 dziewczyny !!!1 tylko Roque Santa Cruz z paragwaju, gra w Bayern Monachium. jest piękny, został zresztą wybrany najprzystojnijszym piłkarzem mundialu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś