Dodaj do ulubionych

Kłopoty ŁKS ze stadionem

IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.07.06, 21:21
Listkiewicz ty pało!Bezwzgledny bedziesz teraz jak afery wyszły na światło
dzienne szkoda ze 2lub3lata temu taki bezwzgledny nie byłeś moze by to pomogło
teraz itak jest już po was pedałki z PZPN!TLKO Łódzki Klub Sportowy damy sobie
rade!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bleeeeeee Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem IP: *.48.115.131.ltv.pl 07.07.06, 21:33
      Ano - trochę mnie dziwi fakt że Goszczu bierze zawodnika którego zachciankom
      finansowym nie sprostała Pogoń no ale.... nie o wszystkim musimy wiedzieć....
      tylko w takim wypadku dziwi brak kasy na daszek i świetlówki i nie piszcie że
      stadion miasta itd bo nie stawiacie całej trybuny czy nie zakładacie krzesełek
      na całym stadionie tylko na pewnej części ... skoro stać was na Hajte to stać i
      na krzesełka ... ;) a swoją drogą to ciekaw jestem jego gry - ostatnio zamiast
      treningów siedział w studio polsatu, ale doświadczenie i umiejetności robią
      swoje - obaczym ;)
    • Gość: aloha Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 22:36
      1,2,3,4,5,6,7,8..... czas leci, od kilku dni czytam to samo "liczą na pomoc
      miasta" a liga rusza za 3 tygodnie. Nie ma to jak napoleońska strategia i
      wieczne oczekiwanie na manne z nieba. Oto łks właśnie !
      • Gość: rwt Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem IP: *.centertel.pl 07.07.06, 23:16
        A już dawno mówiłem, żeby cały ten "stadion" zaorać i zboże posiać. Tylko coś z
        tą dziurą w ziemi nie trafili dokładnie.
      • thomaspawel Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem 08.07.06, 23:44
        Kłopoty ŁKS-u ze stadionem biorą się z tego, że od 30 lat nikt nie inwestował
        (może poza Ptakiem) w to betonowe muzeum. Ale jak mogło być inaczej, skoro od
        30 lat w Łodzi jest lepszy klub piłkarski. I tyle w tym temacie.
    • Gość: Widzewiak Ale na Hajtę to was stać??? Wyp... do II ligi, tam IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 23:23
      wasze meijsce. Potraficie tylko kłamać i marnotrawić kasę podatników. PS Biała
      szmata, pas czerwony - to ŁKS p........y!
    • thomaspawel Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem 07.07.06, 23:25
      A nie mówiłem, że klub z Głowna będzie grał w Bełchatowie dla
      chwały "rodowitych" Łodzian... :)
      • Gość: feee Ale obciach !!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.07.06, 00:04
        no nie moge Rodowici Lodzianie,Jedyny Klub Lodzi bedzie gral w Belchatowie?
    • Gość: ------- Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.07.06, 00:53
      kasa na pilkarza jest, który raczej za grosze nie bedzie grał, a nie ma kasy na oswietlenie i dach, nie ma to jak inteligentni dzialacze
    • Gość: simon RTS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 05:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 08.07.06, 23:35
        • Gość: RTS [...] IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 00:07
          • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 09.07.06, 00:13
            • Gość: RTS [...] IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 01:09
              • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 09.07.06, 13:36
    • Gość: andy Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:48
      Winni są Kropiwnicki i jego przydupas Nowicki.Naobiecywali a nic nie
      dotrzymali.W y n o c h a!!!
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 10:34
        Winny to jest zarząd ŁKSu który przez cały czas wykazuje postawę rozczeniową. O
        tym że ŁKS awansował do 1 ligi i że potrzebna będzie licencja wiedziano na
        początku czerwca. Ico zrobiono? NIC!
        • Gość: MezpiM Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 11:23
          No fakt cieżko bedzie z licencją dla ŁKS . Jeszcze niedawno było tak ,że pan
          Boniek prezes PZPN dał licencje panu Bońkowi prezesowi Widzewa ale dzis PZPN
          wydaje sie byc instytucja , która takich wałów nie toleruje.
          Mam nadzieje ,że działacze ŁKS uporaja sie z remontem oswietlenia i zadaszenia
          i znowu po 6 latach bedziemy mogli w ŁODZI ogladac pierwszoligowy futbol.
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 11:35
            bredzisz, pan Boniek nigdy nie był prezesem PZPNu i nawet nie miał takich
            ambicji o czym dał wyraz w wywiadzie w Piłce Nożnej.
            jaki początek taki koniec czyli reszta Twojej wypowiedzi to stek bzdur.
            Rodowici z Głowna W Bełchatowie... kolejny ponury żart historii
            • Gość: MezpiM Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 17:35
              Pewnie niepamietasz tez ,że Boniek był wspaniałym trenerem reprezentacji - po
              serii fatalnych porazek Polaków spakował mandżur i wyjechał do domu - jak na
              dumnego Rzymianina przystało.
              Co do bredzenia zapytaj starszych kolegów jakie funkcje sprawował w PZPN Boniek
              w latach 1999 - 2002.

• Gość: rwt Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.centertel.pl 08.07.06, 19:12
                Rodowici Głowno-Łodzianie będą grali w Bełchatowie (bo Radomsko to już ponad 50
                kilometrów od siedziby "klubu"). Obciach na całą Polskę. A tak was prosiłem...
                Dobrze, że nie na Europę, bo nikt was tam nie zna.
                P.S. Jedyna pociecha, że papierosy trochę stanieją dzięki waszemu "menedżerowi".
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 10.07.06, 07:39
                Bredzisz, żle coś usłyszałeś cos przeinaczyłeś, to typowe dla kibiców ŁKSu
                zobacz kto był prezesem PZPNu w tych latach
    • Gość: oldy bazar sie sypie IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 12:36
      a jak sie zawali?
      to gdzie wasze staro-trupowe grajki beda dorabiac na chlebek? :0
      bazar sie zawali i kicha z premiami
      ps
      nie inwestyjcie w stadionik bazarowy bo za roczek bedziecie mieli jedyna
      podgrzewana murawe w II lidze a za dwa w III :)
    • Gość: juzio zagracie z Legią w Płocku. hehe IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 14:53
      jedyny wasz mecz w Łodzi to derby na Widzewie.
    • Gość: BULDOG ;-) Re: Kłopoty Widzewa i Bońka IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 23:28
      Jak to powiedział J.Tomaszewski zarzuty przedstawione bedą też Bońkowi. Ktoś za
      tę hochsztaplerkę musi odpowiedzieć, całe szczęście że kończą się czasy
      Fryzjerów i innych na eF. Tak że nie martwcie się koledzy o nas bo możecie
      polecieć do III ligi jak Juventus, (w którym notabene grał pan rudy, a grając
      tam czegoś się nauczył) wylęgarnia europejskich hochsztaplerów. Teraz to już
      mogę się domyślać jak dostaliście licencję na grę w II lidze. Podróże kształcą
      • Gość: rwt Re: Kłopoty Widzewa i Bońka IP: *.centertel.pl 09.07.06, 18:48
        BULDOG ale ty głupi jesteś. Ręce opadają...
        • Gość: MezpiM Re: Kłopoty Widzewa i Bońka IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 20:10
          rwt ty to dopiero jestes wioskowym przygłupem i to podobno znanym w całej
          Europie.
    • Gość: 1908 Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem IP: *.chello.pl 08.07.06, 23:46
      a ja tak napisze, ze jak odstajemy organizacyjnie, to i powinnismy nawet w 2.
      lidze grac. ŁKS to nie jakis tam wiesdzew, nie zginie. 1. liga to my - 60
      sezonow w 1. lidze o tym swiadczy, niezaleznie od tego czy pogramy jeszcze rok
      dluzej w 2. lidze. jak ma byc normalnie, to nie powinno byc zadnych wyjatkow.
      nikt nam potem nie bedzie wypominal, ze jakis rudzielec nam licencje warunkowa
      po znajomosci zalatwil i sie na tej warunkowej licencji bedziemy wozili do
      konca swiata. i zdaje sie, ze mial byc jakis wymog dla klubow prowadzenia
      druzyn mlodziezowych a takowych zdaje sie na widzewie nie ma.
      • thomaspawel Re: Kłopoty ŁKS ze stadionem 09.07.06, 00:37
        60 sezonów a tylko dwa mistrzostwa... w tym jedno kupione o czym zaręczał
        kierownik drużyny i zawodnik Cebula.... Jest powód do dumy!
        Klub z rejestrem w Głownie.
        Słyszałem że ŁKS ma być filią Stali Głowno... Byłoby znakomicie :)
        • Gość: 1908 ta ja slyszalem co innego IP: *.chello.pl 09.07.06, 00:45
          ze twoja stara sie puszcza. przynajmniej o tym w fakcie nie pisali, wiec mozna
          uznac, ze jest to blizsze prawdy.
          • thomaspawel Re: ta ja slyszalem co innego 09.07.06, 00:50
            Gratuluję inteligencji warzywa...
            1908 czego?
        • Gość: Hajlajf Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 00:54
          Fragment z licencji
          (a ponieważ Widzew ma podobno stadion na 9000 no to trzeba przemnożyć)
          " na każdych 1.000 widzów musi być przynajmniej :
          - pięć toalet z sedesami dla mężczyzn 5X9 = 45
          - osiem pisuarów oraz 8X9 = 72
          - pięć toalet z sedesami dla kobiet 5X9 = 45"
          czyli razem na stadionie Widzewa powinny być co najmniej 162 pisuary oraz sedesy
          Buehahahahaha i oni mają licencję I ligową?? Buehahaha
          "Gó.. szczyny, szczyny gó.." Eric Bogosian

• thomaspawel Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem 09.07.06, 01:17
            Na ŁKS-ie nie zawracają sobie głowy jakimiś toaletami i walą prosto w korytarze
            na trybunie...
            Ma się ta kultura... Wiadomo rodowita z Głowna pisana...
            • Gość: MezpiM Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 09:43
              "To samo jest na Widzewie.

Ja tylko raz kiedys wszedłem do kibla pod zegarem i przezyłem szok,k****,była
              tam piramida z balasów nie gorsza niz te w egipcie

Wiecej tam nie wlazilem i nie wiem jak teraz sprawa wyglada,do Toy Toyow tez
              nie laze,wiec nie wiem jak jest w srodku.
              Jak jedziemy do Łodzi ,po prostu zatrzymukemy sie na rogatakach miasta i tam
              lejemy. " - jak kazdy Wasz FC bedzie lał na rogatkach to pół Polski bedzie
              zaszczane he, he !
              Piszesz o kulturze ŁKS-iaków lepiej pilnuj swojego podwórka bo na Widzewie
              jest tez niemały syf - nachlane buraki i chamy leja gdzie popadnie a smród jest
              niczym w tunelach na ŁKS.

Swoja droga Kiju ma niezły zawór - leje tylko jak jest na rogatkach no no no !
              Twardziel !!!
              • Gość: RTS Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 13:27
                od kilku lat! Toy-Toye są regularnie opróżniane buraczku. To nie Las Vegas ale
                mozesz przynajmniej załatwic potrzebę w normalnych warunkach.
                Widzew to nie ŁKS, gdzie leje sie pod siebie albo w tunel. Od kilkunastu lat nie
                widziłem , zeby ktoś na Widzewie odlał sie w przejściu czy gdzies na sektorze.

różnica skali.
                • Gość: 1908 Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.chello.pl 09.07.06, 13:41
                  powiedzialbym nawet PIRAMIDALNA roznica skali:

"Ja tylko raz kiedys wszedłem do kibla pod zegarem i przezyłem szok,k****,była
                  tam piramida z balasów nie gorsza niz te w egipcie "

BUHAHAHAHA ROTFL, nie no pelna kultura
                  • Gość: ds Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 17:43
                    kiedy to było? 2,3 lata temu. poszła nagonka na klub, zeby oprózniał Toy-toye i
                    od tego czasu jest czysto.
                    tak jak juz powiedziałem Widzew to nie ŁKS, gdzie panuje brud, syf, a na..e
                    wieśniaki leją w tunaleach. żygać by sie chciało jakbym miał chodzić na taki
                    stadion.
                • Gość: MezpiM Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 15:33
                  O Piramidalnej róznicy skali pisał Kiju rok czy półtora roku temu skoro na
                  Twoim stadionie cieciu nie ma balasów i regularnie oprózniaja bardachy ( od
                  kilku lat jak piszesz ) to chyba chodzicie na inne stadiony wiec nie wiem skad
                  w Twoim nicku RTS.
                  Twoje życie składa się ze złudzeń !!!
                  • Gość: dd Re: Kłopoty Widzewa ze stadionem IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 17:44
                    twoje życie za to wygląda jak mocz na ścianach w waszych przejściach.
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 10.07.06, 07:45
                    znowu bredzisz, półtora, rok a może miesiąc temu :-)
                    Buachachacha....
                    Kiju o tym pisałdwa lata temu i pisał że kiedyś tam wszedł (to kiedyś było
                    bliżej niesprecyzowane) jednak od niego wiem że chodziło o sytuację z 2000
                    roku. Od 3 lat jest porządek z kiblami na RTSie czego nie mozna powiedzieć o
                    ŁKSie...
                    • Gość: 1908 Re: IP: *.chello.pl 10.07.06, 12:11
                      porzadek macie z kiblami, bo teraz kazdy leje za blokiem zanim wejdzie na
                      stadion? i skad ty niby wiesz jak jest na ŁKSie brazowy klocku, co?
                    • Gość: MezpiM 1910* = kłamca IP: *.toya.net.pl 01.08.06, 16:16
                      Info z forum Widzewa

motan

Wysłany: 2006-07-31, 08:24 Temat postu: Kible na Widzewie c.d.

--------------------------------------------------------------------------------

Temat kibli na Widzewie wypłynął już nawet na ogólnopolskie wody :
                      sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3518126.html

Jak długo trzeba się będzie jeszcze wstydzić? Przed sezonem planowano przecież
                      remont.

Powrót do góry

CJ

Wysłany: 2006-07-31, 08:54 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Realia Polskiej piłki.. widać troche go zszokowały, ale tak to jest, szkoda że
                      nie jest to osoba która by jakoś wpłyneła na poprawe..

A co do kibli..
                      Miały być wyremontowane, ale widać że nie były, albo były i zostały już
                      zdemolowane w co wątpie. Ogólnie sytuacja toalet na stadionie wygląda
                      tragicznie jest ich stanowczo za mało to co działo się w przerwie meczu
                      Groclinu to...
                      Około 20 osób szczających pod murkiem stadionu przy trybunie D, wcale im się
                      nie dziwie, ponieważ sam do tych osób niestety należałem bo jeśli miałbym stać
                      w tych kolejkach do Toy Toya skończyło by się tragicznie..

Powrót do góry

Daniil

Wysłany: 2006-07-31, 09:30 Temat postu:

Ten dziennikarz pisał zapewne o kiblu na trybunie A. Ciekawe co by napisał
                      jakby zobaczył "toalety" przy sektorach c i d.

Powrót do góry

graphers

Wysłany: 2006-07-31, 09:39 Temat postu:

na B ten blaszany barak jest odmalowany, na meczu z Groclinem był zamknięty,
                      ale dało sie wypatrzeć ze go remontują.. nie bedzie to "S" klasa wsród kibli
                      ale mysle ze bedzie mozna spokojnie kozystac...

tylko ile to wytrzyma??

Powrót do góry

chinek

Wysłany: 2006-07-31, 11:27 Temat postu:

dziwie się że media rozdmuchały sprawę z wykopanymi bombami na Lechu i Lechii a
                      o naszej bombie ekologicznej tykającej od wielu lat cisza...

zresztą co ten dziennikarz może wiedzieć o kibicowaniu jak siedzi pod dachem,
                      obok restauracja.. niech przyjdzie na zegarynke w czasie deszczu postoi po
                      kostki w błocie, kibel pod murkiem i pionowe schody przy wyjściu z zegara z
                      jednej strony oraz ścieżka zdrowia koło jebiących toytoyi z drugiej...

ekstraklasa

Powrót do góry

mikisek

Wysłany: 2006-07-31, 15:10 Temat postu:

Mocz w Toytoyach na "C" pamieta jeszcze Ligę Mistrzów

itd. itp.

Swoja droga jest to jeszcze wiekszy problem ( kible ) na ŁKS
                      • Gość: Bob budowniczy Re: 1910* = kłamca IP: *.4web.pl 01.08.06, 17:17
                        raczej paranoik
                • Gość: ŁKSman Jeśli dla ciebie plastikowa budka jest normą IP: *.zdnet.com.pl 10.07.06, 17:49
                  lub warunkiem wystarczającym to wspólczuję. Ale skąd ty możesz wiedzieć jak powinno być, popytaj starszych kibiców swojej drużyny to ci powiedzą jak powinno być oni to widzieli, jak wasz zespół rozgrywał swoje mecze przy Al.Unii
                  • Gość: Łódź Re: Jeśli dla ciebie plastikowa budka jest normą IP: *.toya.net.pl 10.07.06, 21:47
                    widziałem kilka razy ten bajzel przy bazarze. śmiesznie tam macie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka